KANTINA

Da li sam dobro zapamtila da je sezona u jesen i prolece?
Ili ne?
Koliko je jedan let kod vas?

let je oko 100 evrica po osobi... ali sve zavisi... moze da se skrati trajanje, da se poveca broj ljudi... onda je nesto jeftinije...

A sto se krstenja tice... obicaj je da se pije sampanjac... dodeli titula kneza i dobije po dupetu od posade... Ja sam prosle godine izlupao madjarsku predsednicu parlamenta po dupetu... u sred madjarske... snimala je i TV:)

moze i visoko da leti... zavisi od pilota, a narocito od putnika i vremena

Mislim da je ovo bila posada kojoj je jedan clan posade poginuo kada je balon uleteo u dalekovod negde na nekom takmicenju...
Znam da moze i 5.000 metara, ali sa maskama za kiseonik, jel tako?
Ja sam isla na mislim maximalno 2.000 m. Dok sam se ja opustila i shvatila da necu ispasti iz korpe, let se zavrsio...Maltene..

let je oko 100 evrica po osobi... ali sve zavisi... moze da se skrati trajanje, da se poveca broj ljudi... onda je nesto jeftinije...

A sto se krstenja tice... obicaj je da se pije sampanjac... dodeli titula kneza i dobije po dupetu od posade... Ja sam prosle godine izlupao madjarsku predsednicu parlamenta po dupetu... u sred madjarske... snimala je i TV:)

Super! Da li ti imas taj snimak?
Sampanjac se pio, ma super je bilo...Odusevili su me.

Sta to znaci?
Ej, momci, pa necu ja da skacem 1000 puta...Ja volim samo da probam, tj jos uvek razmisljam da li da probam...A ako mi se dopadne videcu...

To je nesto vezano za vojni padobran i njegovo "komplikovano" povlacenje rezerve.To se tebi nece desiti ako probas jer su civilni padobrani sigurni i veoma upravljivi i sto je najvaznije sigurni.Pa cak ako ti se ne otvori glavni veoma lako se povlaci rezerva

Mislim da je ovo bila ekipa kojoj je jedan clan posade poginuo kada je balon uleteo u dalekovod negde na nekom takmicenju...
Znam da moze i 5.000 metara, ali sa maskama za kiseonik, jel tako?
Ja sam isla na mislim maximalno 2.000 m. Dok sam se ja opustila i shvatila da necu ispasti iz korpe, let se zavrsio...Maltene..

tako je ... visina zavisi od posade... a maske idu vec kad se priblizis 3000m... salim se za slovence... oni su najbolji u tom sportu... imaju preko 80 balona... na onolicku zemlju... mi imamo samo tri... oni su nas obucili... i prodali balon... kao Zmago iz Gruje:)

tako je ... visina zavisi od posade... a maske idu vec kad se priblizis 3000m... salim se za slovence... oni su najbolji u tom sportu... imaju preko 80 balona... na onolicku zemlju... mi imamo samo tri... oni su nas obucili... i prodali balon... kao Zmago iz Gruje:)

Ne znam...Nije taj moj let bio tako skoro..Proslo je nekoliko godina otad..
Znam da su Slovenci najbolji...Ova posada sa kojom sam letela je bas osvojila neko dobro mesto na nekom Evropskom takmicenju...POkusavam da se setim imena i prezimena pilota...Mislim da je Pista. Da li ga znas?
I posle leta su mi dali neke silne sveske, priveske, mislim i neku majicu - ali ne mogu da se setim jer su mi drugi dogadjaji malo potisnuli secanje na taj let

ne mozes biti mirna dok skaces padobranom... osecaj kada stanes na vrata aviona je neuporediv sa bilo cim na svetu... ispod tebe je rupa od 1000m... strah je neminovan i pozeljan u odredjenoj kolicini... ako ga nema, onda nesto nije u redu

Back