Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
od ovoliko nas ti nasla slovence![]()
od ovoliko nas ti nasla slovence![]()
Ljudi, ja vas pozdravljam i napustam!
jesi dobila po guzi na krstenjuPa tako je ispalo...Imala sam i "vatreno krstenje". Ha ha ha!

doci ces kod nas na popravni... kad pocne sezona... BALON CENTAR... klub SkyWalker
Bolje se ti plasi ovog prvog!![]()

jesi dobila po guzi na krstenju![]()
Bas tako!
Seti se drugog skoka Otvaranje rezerve po zadatku![]()
Da li sam dobro zapamtila da je sezona u jesen i prolece?
Ili ne?
Koliko je jedan let kod vas?

moze i visoko da leti... zavisi od pilota, a narocito od putnika i vremena
let je oko 100 evrica po osobi... ali sve zavisi... moze da se skrati trajanje, da se poveca broj ljudi... onda je nesto jeftinije...
A sto se krstenja tice... obicaj je da se pije sampanjac... dodeli titula kneza i dobije po dupetu od posade... Ja sam prosle godine izlupao madjarsku predsednicu parlamenta po dupetu... u sred madjarske... snimala je i TV![]()
Sta to znaci?
Ej, momci, pa necu ja da skacem 1000 puta...Ja volim samo da probam, tj jos uvek razmisljam da li da probam...A ako mi se dopadne videcu...
Mislim da je ovo bila ekipa kojoj je jedan clan posade poginuo kada je balon uleteo u dalekovod negde na nekom takmicenju...
Znam da moze i 5.000 metara, ali sa maskama za kiseonik, jel tako?
Ja sam isla na mislim maximalno 2.000 m. Dok sam se ja opustila i shvatila da necu ispasti iz korpe, let se zavrsio...Maltene..

To je nesto vezano za vojni padobran i njegovo "komplikovano" povlacenje rezerve.To se tebi nece desiti ako probas jer su civilni padobrani sigurni i veoma upravljivi i sto je najvaznije sigurni.Pa cak ako ti se ne otvori glavni veoma lako se povlaci rezerva
tako je ... visina zavisi od posade... a maske idu vec kad se priblizis 3000m... salim se za slovence... oni su najbolji u tom sportu... imaju preko 80 balona... na onolicku zemlju... mi imamo samo tri... oni su nas obucili... i prodali balon... kao Zmago iz Gruje![]()