KANTINA

ja vas sada pozdravljam... dosta sam izblejao u kantini... KANTINA JE MOJA SUDBINAAAAA... ONA ME JE TEBI UZELAAAA... idem na neki tulum, dernek, zurku ili kako se to vec zove... treba izvrsiti psihofizicke, moralne i materijalne pripreme... pozdrav svima... kuckamo se:)

Speleologiju, slobodno penjanje, alpinizam, ronjenje (doduse ne jako uspesno, ali trebalo bi da odem zimus u Egipat, pa da popravim), letela sam paraglajderom i zmajem u tandemu, toplovazdusnim balonom, snoubord...Ne mogu ni da se setim svega. Radoznala sam veoma i uvek volim da probam sve sto mi je novo

posle svega ovog nabrojanog, skok sa padobranom bi ti bio kao decja igra.... jesi li sigurna da si se ovim aktivnostima bavila ili samo po obicaju pokusavas.....:)

posle svega ovog nabrojanog, skok sa padobranom bi ti bio kao decja igra.... jesi li sigurna da si se ovim aktivnostima bavila ili samo po obicaju pokusavas.....:)

Ja sam naglasila da se ne bavim ti sportovima i da sam to radila da bih videla kakav je osecaj...Na osnovu svega sto sam rekla jasno je da brzo gubim interesovanje jer mi jedne aktivnosti smenjuju druge...Ja odem da probam jednu stvar, onda me neki pozovu da probam nesto drugo, pa ja odem tamo...Znaci - nisam tip koji trazi adrenalin...Imam ga dovoljno...Zovu me, pa ja odem.
Isla sam na neke nabrojane kurseve ako ti je to bitno uopste.
Osvrnucu se i na ovo "da ja po obicaju pokusavam" ...
Iz ove recenice neko moze steci pogresan utisak da se ti i ja poznajemo, sto je apsolutna neistina.
Mozda gresim, ali iza tvojih reci naslucujem zlonamernost...Stoga...
Ako zelis da nastavis tim tonom slobodno dodji kod mene, pa mi reci licno u lice sve sto imas protiv mene. Nema potrebe da ovde na forumu pravis predstavu. Ovo je forum, a ne privatno caskaliste....Nema potrebe da privatizujes svoju odbojnost.
U suprotnom...Prestani da me provociras na tako ruzan i neprikladan nacin za coveka koji se bavi tvojim poslom.

gazelice... i ti si dobrodosla:)[/QUOTE]

Hvala galebe...Da li se kod vas u balonu odrzavaju vencanja?Zapamticu ime kluba, pa ko zna sta ce biti...

A poznacemo se po hrabrosti...
Nisam ja mnogo hrabra...

Јел се то овде спрема неки фајт ?
Ја сам чуо за кафанске туче али не и за кантинске ... ово морам да видим ...

Back