Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stalo je nekako nocas, nismo nigde isli, mada je i jutros rovita. Sutra i tako ima jos jednu aplikaciju hemo i onda 27.12 presek stanja posle 6 meseci hemije. Hvala svima.
U pravu si Liki potpuno.
Inace danas se operise ona devojka o kojoj sam nedabno pisala da ima metasrazu na plucima. Primila je tri doze hemo i sad je odluka da se to operise. Da li je to dobro ili ne nemam pojma, svakako joj zelim sve najbolje.
Javice se kad izadje iz intenzivne.
Најбољи показатаље напредовања саркома су метастазе у плућима, нажалост.
Они су јој дали хемију да јој смање мета како би могли да је оперишу.
Иначе, кад се мета на плућима испоље, исход је познат.

JojАко се буде поновило, а немате у кући капи за нос, слободно сок од лимуна нацедите и нек премаже прстом слузнице носа добро.
Тај сок исто зауставља крварење.
- - - - - - - - - -
Најбољи показатаље напредовања саркома су метастазе у плућима, нажалост.
Они су јој дали хемију да јој смање мета како би могли да је оперишу.
Иначе, кад се мета на плућима испоље, исход је познат.
Logicno da vole.Да, људи воле да живе.
Нисам то писала на форуму до сад, кад сам ишла на ИОРС да замолим Срђана Николића да оперише Драгану, кад је чула да хоће да је оперише, рекла је:'' Супер, макар још шест месеци да поживим''.
У суштини, нико не познаје тај осећај док не дође у ту ситуацију.
To je onaj na R nikako ime da mu zapamtim, secam se da si jos onda rekla da je grozan.Метастаза је само показатељ да се малигнитет распростире кроз лимфне или крвне судове или се директно шири. У овом случају крвне.
Малигне ћелије су , у њеном случају, свуда.
Плућа као витални орган, док год су чиста, добро је. Чим их начне сарком, лоше је. Отклониће парцијално, а за месец дана може да има пет нових џумба у плућима.
Да, људи воле да живе.
Нисам то писала на форуму до сад, кад сам ишла на ИОРС да замолим Срђана Николића да оперише Драгану, кад је чула да хоће да је оперише, рекла је:'' Супер, макар још шест месеци да поживим''.
У суштини, нико не познаје тај осећај док не дође у ту ситуацију.
To je onaj na R nikako ime da mu zapamtim, secam se da si jos onda rekla da je grozan.
Joooj straaasno, zasto sam usao na ovu temu, skroz mi propade daaaan. A ja kukam kako mi je lose jer mi "proradili sinusi i ne mogu lepo da disem". Odmah mi je bolje i to 200 puta, dobro je !

Рабдомиосарком...код деце он не мора да има тако лошу прогнозу али код одраслих...
- - - - - - - - - -
Лепо је што имаш свест о томе да твоја мука није највећа.![]()
Aaaa cekaj, cekaj, nemam ti ja samo te muke sa nos i sinusi, kosinusi... Nego imam i .......... (salim se).

Da, evo i Sofka je rekla da je kod dece prognoza mnogp bolja.Rabdomiosarkom je imala moja ćerka, embrionalni tip tj onaj "bolji".
To ima i onaj mali Stefan za kog skupljaju novac sad, u stomaku. Pričao sam sa njegovim ocem, možda se i vidimo na kafi uskoro.
Jedino sto znam je da je taj i da je u 4-tom.stadijumu, kaze to joj pise u ph nalazu.Prilično je dobra prognoza za embrionalni, plus retko se vraća i kada se vrati retko je u "težem" obliku. Barem sam tako čitao za ovaj embrionalni, drugi podtip je dosta gori.
A opet, to je samo za decu, kod odraslih se retko javlja embrionalni.
Rabdomiosarkom je imala moja ćerka, embrionalni tip tj onaj "bolji".
To ima i onaj mali Stefan za kog skupljaju novac sad, u stomaku. Pričao sam sa njegovim ocem, možda se i vidimo na kafi uskoro.
Много ти пишеш на овом пдф-у без реалних тегоба.
Чачка тебе нешто.![]()