Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хајде распитаћу се па ти јављам.
Звучи и мени мало растегнуто али они сви раде по протоколу и не верујем да би направили пропуст.
Мада, све је могуће.
Hvala Sofka. Od skenera pluca do prvog rengena proci ce 9 meseci. Ipak je to prilican period.
Da, kao i ljudi koji lete barem jednom nedeljnoPa od tolikog skeniranja bice pokretni Cernobilj
Eto. Idem ja u utorak da pricam sa doktorom pa da vidim hocu li usoeti da iskukam da mi da uput. Da placam ne mogu preskupo mi je bas.Распитала сам се. Треба да урадиш скенер плућа. Немој да чекаш фебруар.![]()

Da, kao i ljudi koji lete barem jednom nedeljno
Skener nema veze sa radioaktivnim zracenjem.
Jasno razumela sam te.Афро, треба да урадиш скенер, не рендген.
Рендген није довољно прецизан за суптилне промене.
Ima veze.Jace je zracenje od rengena nekolko hiljada puta.To magnetna rezonanca ne zraci.Pobrcala si ih
Jasno razumela sam te.
Da budem iskrena nekad imam utisak da me otaljavaju, jer ja zaista bolje izgledam nego prosle godine, a nije ni cudi sta sam sve zdravo ubacika u sebe. Nemam takidje nikog da me malo progura kod njih, pa kako da isteram to a ne zamerim se nekom ko i dalje treba da me leci, pojma nemam.
Eto. Idem ja u utorak da pricam sa doktorom pa da vidim hocu li usoeti da iskukam da mi da uput. Da placam ne mogu preskupo mi je bas.
A tacno znam da ce reci da ne tteba posto je prosli bio dobar i da ako bas hocu radim rengen u DZ.
I sta ja na to da mu kazem?![]()
Mislim da si mi ti rekla da je niskogradusni. Kad sam pitala doktora on me je samo belo gledao. Na ph nalazu pisu neke skracenice koje ja ne razumem. Tu i tamo po nesto ukopcam, ali ceo nalaz ne.Да, скенер израчује Х зраке и зрачи, као и рендген.
- - - - - - - - - -
Ја се не сећам твог налаза. Да ли је био нискоградусни сарком или није? Ако јесте био, онда није отаљавање али ако није, онда ми потез твог др није јасан.
У сваком случају, ако није нискоградусни имаш право на скенер тј. не да имаш право него скенер треба да се одради.
- - - - - - - - - -
Понеси му и свој хисто-патолошки налаз, за сваки случај.
Pa ja ne mogu Domacice. Nema ni mesec dana kako sam dala 14.500 za magnetnu na VMA. I to posle ispade da sam nepotrebno radila, al dobro kad nema tumora malo mi je lakse.Meni je dr, kada sam joj objasnila da je moj mlađi sin teško primio vest da je moj tumor maligni, da me umiri, rekla da ništa ne brinem, da ćemo sve to pratiti, da ćemo uraditi UZ, koji je sasvim dovoljan pokazatelj stanja...Da bi sledeći put, kada je bila u stanju histerije, rekla da nema potrebe za bilo kakvim dodatnim pregledima, da dođem za 6 meseci sa urađenim analizama krvi.![]()
Šta mi je drugo preostalo, nego da zakažem privatno pregled kod endokrinologa, gde mi je urađen i ultrazvučni pregled.
Nažalost, u mnogo slučajeva smo prepušteni sami sebi.
Meni je dr, kada sam joj objasnila da je moj mlađi sin teško primio vest da je moj tumor maligni, da me umiri, rekla da ništa ne brinem, da ćemo sve to pratiti, da ćemo uraditi UZ, koji je sasvim dovoljan pokazatelj stanja...Da bi sledeći put, kada je bila u stanju histerije, rekla da nema potrebe za bilo kakvim dodatnim pregledima, da dođem za 6 meseci sa urađenim analizama krvi.![]()
Šta mi je drugo preostalo, nego da zakažem privatno pregled kod endokrinologa, gde mi je urađen i ultrazvučni pregled.
Nažalost, u mnogo slučajeva smo prepušteni sami sebi.
Pa ja ne mogu Domacice. Nema ni mesec dana kako sam dala 14.500 za magnetnu na VMA. I to posle ispade da sam nepotrebno radila, al dobro kad nema tumora malo mi je lakse.
To su mi platila deca, jw stvarno nemam obraza da im opet trazim za skener, pa nisu oni milioneri, pa ja smisljam a oni samo izbroje.

Nisam mislila da mi iko sredjuje bez uputa vec da mi doktor napise da je to potrebno uraditi. Moja dr ce mi dati uput bez problema ako vidi sta se trazi.Али теби стварно не треба никакав преглед. Онколози воле да се нашале и да кажу да ако могу да бирају, бирају папиларца.
Иначе, према класификације светске здравствене организације, папиларни карцином се више не крсти карциномом већ папиларном лезијом.
Од тога буквално нико умро није.
- - - - - - - - - -
То са снимањем тешко да више ико може да ''среди'' себи без упута.
Мој рођак који је тебе снимао, моју мајку никад у животу није хтео да сними преко реда, јер ''није хитна''.![]()
Али теби стварно не треба никакав преглед. Онколози воле да се нашале и да кажу да ако могу да бирају, бирају папиларца.
Иначе, према класификације светске здравствене организације, папиларни карцином се више не крсти карциномом већ папиларном лезијом.
Од тога буквално нико умро није.![]()
Ali neko mora biti i prvi. 
Nisam mislila da mi iko sredjuje bez uputa vec da mi doktor napise da je to potrebno uraditi. Moja dr ce mi dati uput bez problema ako vidi sta se trazi.
ispadne da mi snimanje zavisi id nhegove volje, da ili ne. Pokusacu da ga ubedim, a hocu li uspeti videcemo.
Sigurno da mora da se prvo izvadi pa posle ako treba terapija,a najcesce se eventualno jedan lekic pije,ko da imas kijavicu,dakle nije kemoterapijaPa neću ni ja da umrem, šta ti je.Ali neko mora biti i prvi.
Onda je ona i pri tom prvom pregledu trebalo tako lepo to da mi kaže, a ne da me stresira najstrašnije kako je hirurg pogrešila što mi je uvela terapiju pre ph nalaza, da neće ona da me leči, nego da idem kod hirurga, i tako...pisala sam tamo na Onkomafiji o tome...Da me izbacila iz takta, da sam počela da plačem u ordinaciji...Mene, koja ne plačem ni za neke ozbiljnije stvari....
Nego sam morala da dam 10 - ak hiljada dinara da bi neko sa mnom k'o sa čovekom popričao. I rekao mi sve što je i ona mogla za dž.
Да, скенер израчује Х зраке и зрачи, као и рендген.
- - - - - - - - - -
Ја се не сећам твог налаза. Да ли је био нискоградусни сарком или није? Ако јесте био, онда није отаљавање али ако није, онда ми потез твог др није јасан.
У сваком случају, ако није нискоградусни имаш право на скенер тј. не да имаш право него скенер треба да се одради.
- - - - - - - - - -
Понеси му и свој хисто-патолошки налаз, за сваки случај.

Zna valjda kancerolog sta radi.Verovatno postepeno smanjuje broj snimanja.Pa nece valda svih 5 godina tolko da se snimaе па ја се сећам да си јој, ваљда ти је Афро слала налаз на пп, написала да је њен сарком нискоградиусни и да је зато
добила само зрачење.
сад сам, што би рекла Рајка, дангубила и тражила тај пост
Афрооо, читај пост од 12.2 2016. пост 18754 и мирна буди![]()
Sigurno da mora da se prvo izvadi pa posle ako treba terapija,a najcesce se eventualno jedan lekic pije,ko da imas kijavicu,dakle nije kemoterapija

Zanima me kako je prosla operacija one male bebe sa tumorom na cns? Nije se sirota ispilila iz jajeta a mora da vodi tolko veliku borbu...Ybga nema pravila
- - - - - - - - - -
Zna valjda kancerolog sta radi.Verovatno postepeno smanjuje broj snimanja.Pa nece valda svih 5 godina tolko da se snima