Slusaj, rekao sam ti vec, nemoj ti meni nametari ono sto nisam izrekao

i nemoj umesto mene da donosis zakljucke i sudove, a u MOJE IME. Eto opet to radis.... Sama pitala MENE, SAMA dala odgovor SEBI. U MOJE ime. Sta bre jeste? Ti ces reci jeste u moje ime cak i bez mog znanja?

Ne znam odakle ti to pravo.
Ma nemoj, a ne gubis vreme da pravis nekom Strawmana?
Bas mene briga sta ces ti raditi ili ne raditi.....Na konto toga nemoj drugima odgovarati zapovednim recenicama i govoriti im sta ce raditi sa svojim zivotom, da bi opravdala izgovaranje svojih gluposti i nametanja tudjih reci, izvrtanja zakljucaka i ostalo.
Opet pravis Strawmana. To sto ti iirices logicke greske i nameces drugima u njihovo ime zakljucke koje nisu izrekli, a taj ti neko to stavi do znanja

ne znaci da je on "nervozan" pa ces ti sada da ga savetujes da smanjuje nervozu.....
Jos jedan strawman koji se pravi kao ad hominem, da se pobije licnost a ne ono sto je ona rekla. Kako ti znas ko je nervozan a ko ne? Opet izvrces istinu i nameces.... Ako ti projektujes vidjenje sveta da je neko u njemu nervozan, ne znaci da je to objektivna istina.
Samo sto neko kategoricki i argumentovano te pobija i ne pusta te da pricas gluposti, ne znaci da je nervozan. Kapis?
Slusaj, hajde okani se tih argumentum ad hominema, i tudjih zivota je l jasno?
Nemas ti nikakvog prava da pricas drugim ljudima kako ce voditi zivot i sta ce raditi u njemu !
Sta tebe briga da li ce neko trcati ili nece? Mozda je neko u invalidskim kolicima, pa ne moze trcati, mozda ovo, mozda ono, tako da su ti ovi "ad hominem sarkasticni saveti" glupi jer ih izrices napamet i zbog omalovazavanja licnosti, a ne zbog pobijanja argumenata koje je izrekla licnost.
Da popricam sa "nekim zivim" bicem? Wooow.... A ja sam inace poznat da pricam sa nezivim i duhovnim bicima samo, iz drugih dimenzija.

Ti znas ko sa kim kada, koliko, kako prica ?
Sta tebe bre briga da u argumentaciji o duvanskom dimu, bakterijama, virusima, pusacima i nepusacima ko sa kime kada, kako i koliko prica?
Ko si bre ti da pricas nekom napamet o kome ne znas ni 0,1% da pricas sta ce raditi i sa kime pricati? Kakve to veze ima sa argumentacijom oko duvanskog dima, virusa i bakterija ?
Jedan bedni kvazi psihoanaliticarski ad hominem.
Wooow, nisam znao da si "nedidljiva" ?

Verovatno mislis da su i svi drugi ljudi "NEVIDLJIVI" ako ih ne vidis golim okom....

Ono, nemaju materijalno telo, nego vibriraju na 75Hz putem Vortex svemirske energije...

A mozda mislis da su ipak materijalni ali koriste neki tehnolosko-bioloski "stit" za prelamanje fotona, pa kao Predator u filmu postignu pseudonevidljivost ostalih ?
Naucnici najavljuju da su na pragu da komercijalno naprave takav plast za vojne svrhe, nisam znao da to vec stiglo u Srbiju, pa si postala "nevidljiva".
I da, ne projektuj na mene svoje misli. Vrsis projekciju, pa upravo ti mislis da se svadjas, a onda drugom kazes - ne svadjaj se.
To sto pravis logicke greske i podmeces drugima neizrecene reci, a onda ti drugi to argumentovano ukazu, pokazu i izraze negodovanje da pricas i zakljucujes U NJIHOVO IME, nije svadjanje.
Obrazuj se, jer nemas alat i orudje za diskusije, a zelis da ih vrsis. Pa ne moze.
Zato je i prekid komunikacije.
Jer ja kazem da je 5+5<20, a ti onda napravis Strawmana ovako - "Aha, znaci ti kazes da 5+5 nije 10 znaci a ? " - Ne, ne kazem da 5+5 nije deset, kazem da je pet plus pet manje od 20, a nista konkretno nisam rekao koliko je tacno. Eto mora covek ovako da ti uprosti kao coveku sa posebnim potrebama pa da se nada da ces mozda tako ukapirati.
I nemoj da pricas da su "ljudi nevidljivi", niti da ljudi preko medijuma 2015. god za komunikaciju postaju "nevidljivi". Smesno deluje kada se tako govori, kao "svadjas se sa nevidljivim ljudima, pa je kao to kao uzalud". Ne, svadjas se sa VIDLJIVIM ljudima, samo preko tehnoloske sprave, a oni nisu botovi, nego su vidljivi, organski, i sve isto kao i "real life face to face" ljudi, samo je komunikacija preko sprave a ne mouth to mouth sa razdaljine od 50cm pa se ujedno i ispljuju prilikom "svadjanja".
I za kraj da se opet podsetimo kako si pogresila...Ja sam izgovorio :
A tvoje izvrtanje, slobodno tumacenje i pravljenje strawman zablude i redukcije do apsurda na osnovu ovog je :
Eto, kakav si zakljucak izvela oko ovoga, =>
"da nepušači nemaju u sebi bakterije i viruse već ih bezobrazni pušači zaraze ", a ja to nisam rekao, i to je bezobrazno i to ti je stavljeno na teret, a ti se sada bez argumenata pravih tesi i frljah izrazima "idi trci, ne svadjaj se sa nevidljivim ljudima, uradi ovo, uradi ono, bla bla bla.
Ko te je bio po usima da lupetas gluposti i da pricas budalastine da je neko navodno izrekao a nije? E pa sad se nosi sa time i sa kritikom a ne da nemas toleranciju na kritiku.