Radovan Četvrti
Veoma poznat
- Poruka
- 12.834
Kaži ti prvo Radovane, bez okolisanja i izvrdavanja, da li smatraš da treba koristiti naučno određenu terapiju kao osnov lečenja raka?
Dakle, hemioterapija, zračenje i operativno lečenje, pa tek onda gljive, čajevi i druge "prirodne" komplementarne terapije?
Bez izvrdavanja, pitanje je prosto i od tebe očekujem odgovor sa DA ili NE.
Sam termin KOMPLEMENTARNA TERAPIJA podrazumeva paralelnu ili dopunsku terapiju ?
Ne bi bilo komplementarne terapije, ako je primenimo na kraju već završene priče, posle hemoterapije, zračenja i operativnog lečenja.
U toj fazi obično bude kasno za bilo kakvu popravku, ukoliko se ispostavi da su prognoze loše i da prve tri akcije nisu dale željene rezultate.
Primena imunostimulatora nakon totalno shebanog imuniteta i metastaziranog tumora je ZAKASNELA RABOTA po meni.
Ja lično mislim da ove antikancerogene materije treba početi sa uzimanjem ODMAH nakon što nam do mozga dođe saznanje da bolujemo od raka !
Naravno i tokom primene konvencionalnih metoda lečenja, ukoliko to onkolog izričito ne zabrani. Mada ja imam saznanja da onkolozi čak podržavaju upotrebu ovih i sličnih imunostimulatora.
Odgovor na tvoje pitanje bi glasio:
IMUNOSTIMULATORI - IMUNOSTIMULATORI +KONVENCIONALNE TERAPIJA - IMUNOSTIMULATORI !
Ubeđen sam da bi stopa preživljavanja bila daleko veća od konstalacije koju si ti gore postavio.
Uostalom, zar nisam u više navrata pisao da Japanci Ćuranov rep već odavno koriste pre, uporedo i posle hemoterapije.?
Zar nisi u studijama koje sam navodio pročitao da se i Ganoderma luc. koristi kao komplementarna terapija ?
Čini mi se da je Afro negde spomenula da je po savetu lekara koristila Rusu. A znamo da je Chelidonium majus OTROVNA BILJKA ?
Šta bi tek rekli da sam je ja ovde postavio kao komplementarno lekovito sredstvo. Proglasili bi ste me trovačem, zar ne ?
No da ne dužim, onkolozi nemaju ništa protiv imunostimulatora, za razliku od vas.
Who are you people?