Kakva ti je krvna slika afro? Ja se brzo zamaram, popenjem se na 20 stepenika u kući, i duša mi izađe na nos. Zbog loše krvne slike.
...dobra, ili sto kaze doca, odlicna....nikad ni nije bila losa, mada se isto zamaram bas puno, ali sve to pripisujem svom slabom kretanju i nemanju kondicije...pa sam se nadala
da cu sad kad malo zahladi moci vise da se krecem i da dovedem to u red, ali cvrc, taman ja nesto pocnem da planiram neko sranjce me spreci u tome...
..mada cu da vidim da odem kod moje dokrtorke u DZ da mi da uput da uradim krvnu sliku do cetvrtka, kako bi imala i to, radim je uredno 2x godisnje i svaki put je ok sve sem
blago povisenog holesterola, ali to je zbog stitne tako bar svi lekari kazu...
- - - - - - - - - -
pa to je super, najgore je to čekanje na opis po dve nedelje i više nekad, držim palčeve da bude nešto benigno
- - - - - - - - - -
znači otvorena sezona lova na vegane, uloviš pa iscediš u sokovniku i popiješ i nema raka

ehm...al ima mnogo otpada, gde s tim
...sad na Onkoloskom moze za sutra, ili za 7 dana od snimanja...ako je hitno bas, onda moze i istog dana...ali dzaba sve to kad ovog nema naredne skoro 3 nedelje, a
ja ne mogu da cekam...ustvari, ja sam se nadala da mogu da sacekam taj moj datum kad imam zakazano, medjutim doktor kaze da on nije za cekanje jer mu to nista
ne izgleda lepo...
...hbg, bila sam kod njega pre 2 meseca, kad je gledao nogu i rekao sve super ajde opustite se i uzivajte, mozete da vozite bicikl, i da plivate...zivite normalno....i eto ga
sad...