Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
koliko izdržim...
sredit će mi vizu za sljedeću godinu pa ćemo vidjet...
želja, plan je dobiti pr status, ali želje/planovi su jedno, a stvarnost i srce drugo
jesi možda ostavio dragu u Hrv?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko izdržim...
sredit će mi vizu za sljedeću godinu pa ćemo vidjet...
želja, plan je dobiti pr status, ali želje/planovi su jedno, a stvarnost i srce drugo
jel ona ostavila mene?
vraćam se 15.12 na mjesec dana...ali kako se povratak bliži sve više sumnjam u tu svoju odluku...možda sam ipak svu lovu trebao ulupati u južnu ameriku
...ovde svi na odmor idu u Meksiko...niko nece kuci...od toga samo novi problemi...jel ona ostavila mene?
vraćam se 15.12 na mjesec dana...ali kako se povratak bliži sve više sumnjam u tu svoju odluku...možda sam ipak svu lovu trebao ulupati u južnu ameriku
ža too
kakav je mentalitet kanađana?
Kakve su im žene ?![]()
da li se može slat hrana paketom u kanadu ?
ne sad tipa špek i to ( mada bi i to) već ono koja čokoladica, keksić , juhica, griz i to..?
Ili da pitam , da vam sad netko ide slat paket za Božić,šta bi tili da nađete u njemu, šta vam ono baš baš fali a nema u kanadi?
U mojoj radnji sam cak videla i Metalac posudje...pa ti vidi sad 
ima li išta drugo da nema ..a poželjela bi da ti se pošalje paketom?
))) Salim se ,naravno,razumem tvoje pitanje...
)))))))) I naravno,moja porodica...ali dobro sad...Hvala Arlington ali mislim da to nije informacija koja meni treba. Citala sam dosta o svemu ali mi neke pojedinosti nisu razjasnjene. Ovo sto si mi poslao da pogledam se odnosi kada je suprug kanadski drzavljanin ili je permanent resident a ne kad ima samo radnu dozvolu. U sustini sam procitala na njihovom sajtu da supruznik dobija posetilacku vizu koja traje isto koliko i radna viza supruznika i da supruznik koji je pratnja ne moze da se zaposli dok god i on ne aplicira za radnu dozvolu. E sad tamo jedino pise da je potreban dokaz da je brak zakonski sklopljen, ne pise ni da li je potrebno da su supruznici na istoj adresi, ni koliko mora da su u braku, ni da li i supruznici putuju zajedno. Ako imas bilo kakvu informaciju o tim pojedinostima bila bih ti zahvalna!Jos jednom hvala.