RadkoAleks
Početnik
- Poruka
- 2
Ако радите у добар дизајнер ентеријера могу да нађу посао овде - Free House Interior Design Ideas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) i u procesu sam za spouse vizu, ocekujem da bi proces trebalo do Maja meseca da bude gotov i da ako bog da, doveslam i ja do Kanade posto mi je to zelja oduvek.Arli, 'ajde da tebe pitam posto nema nesto bas ljudi na forumu! Priznaju li poslodavci Americko iskustvo i preporuke u Kanadi?
Thx, pitam zato sto cu uskoro biti svez imigrant a dosta se ovde po forumu pisalo da iskustvo iz Srbije ne znaci mnogo. Ja sam radio za Americku kompaniju ali planiram i da zavrsim nesto u CA kako bi se vise kvalifikovao, pre par dana sam se dopisivao sa jednom devojkom koja je zivela u CA i evo sta mi je napisala u vezi posla izmedju ostalog:
".....suprug i ja smo napustili CA u aprilu 2011. Bili smo tamo 2 i po godine i nismo se snasli. Bili smo u okolini Toronta. Suprug je imao posao, dok ja nisam uspela da nadjem nista. Stalno sam aplicirala, ali me nigde nisu pozvali na intervju. ( Cak sam na par mesta dobila odgovor da NISAM kanadjanjin i da prvenstvo imaju oni koji su kanadski drzavljani.) "
Zdravorazumski razmisljas !Jeste u pravu si, sve ide od slucaja do slucaja, ja sam isto za to da se u pocetku radi bilo sta i nije me sramota da radim. U pocetku izgleda da drugacije ni ne moze dok se ne stekne malo tog njihovog uskustva i dok se ne dokvalifikujes, pa dok ne prodje neko vreme, isto kao i vecina imigranata.
Poz
Ako nemas slucajno ovaj sajt.Eh pa da, samo pokusavam da se sto bolje pripremim na ono sto me ceka u Ca, bolje i sa nekim skromnim ocekivanjima pa kako bude. Ako bog da, uz malo srece, rada i truda, sve ima da bude kako treba!
Arli, ako znas da mi kazes, u vezi prelaska iz CA u US. Ja kada dodjem u Kanadu, da li mogu kao Permanent Resident da prelazim u US kao i Kanadjani. Imam samo Srpski pasos, imam i poseban tip americke vize ali sa kojom mogu u US samo ako imam radni ugovor?!