- Poruka
- 6.496
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kanada je za sve ljude, ma kakvi oni bili. Nema nikakve diskriminacije, ja sam odbijen vise puta,ali ne odustajem...![]()
4.strofa pesme degeneracije
a ti moja devojcice menjas partnere stalno
kada napravis glupost spases se tako sto abortiras
ali ima dana kada se probudis placuci
i nocu sanjas veliki sto za kojim sede deca
Spot sa francuskim titlom,tako da mozete da uporedite moj prevod himne quebeca.
Je ne comprendre pas - français se uopste ne prevodi na ovaj nacin, bukvalno kao da si od negde skinuo lyrics, pa ih negde prevodis automatski.
Evo ja sam zivela Montréal-u 3 godine i otisla sam. Vratila se u Toronto. Pricam francuski i to i nije pomoglo da imam dobro placen posao kakav imam ovde u Toronto.
Moji prijatelji iz Montréal-a su isto pobegli glavom bez obzira i sasvim normalno funkcionisu ovde
Evo ja sam zivela Montréal-u 3 godine i otisla sam. Vratila se u Toronto. Pricam francuski i to i nije pomoglo da imam dobro placen posao kakav imam ovde u Toronto.
Moji prijatelji iz Montréal-a su isto pobegli glavom bez obzira i sasvim normalno funkcionisu ovde
pozdrav ljudi...moze li neko da mi kaze kako su placeni gradjevinski poslovi u kanadi,npr.armirac,zidar i td... hvala.
Vec duze vreme trazimo nacin kako doci do kanade al nam bas i neide.Culi smo da se sa Hrvatskim pasosom moze ic bez vize pa ako suprug dodje sa Hrvatskim pasosom u kanadu kao turista da li mu je dozvoljeno da radi dok je tamo i kakve su sanse da trazi da ostane tamo da zivi i dovede porodicu(Zenu i decu,deca mala)?Koliko dugo moze da bude tamo kao turista da li je to odredjeno?
Hvala puno!
Ima 35 godina.Zasto?
Zašto ne biste stažirali u Kanadi?
Ako ste hrvatski državljanin i stari ste između 18 i 35 godina, jeste li znali da staž ili praksu možete odraditi u Kanadi?
Steknite vrijedno međunarodno radno iskustvo u Kanadi povezano s vašim područjem studija i istovremeno istražite novu zemlju i steknite nove prijatelje. To odličan način za učenje izvan učionice!
U današnjoj svjetskoj gospodarskoj situaciji, visoka stručnost i iskustvo rada u sjevernoameričkom okruženju učinit će vas poželjnijim i uspješnijim na tržištu rada. Staž ili praksu odrađenu u Kanadi možete dodati svojem životopisu, a stečeno iskustvo omogućit će vam lakši prijelaz iz učionice na radno mjesto.
Kanada s Hrvatskom ima bilateralni ugovor na temelju kojeg vlada Kanade može izdati radnu dozvolu hrvatskim državljanima u dobi između 18 i 35 godina koji žele putovati i raditi u Kanadi do godinu dana u sklopu programa International Experience Canada.
To ti treba strucni prevodilac, koga mozes naci u udruzenju prevodilaca za engleski.Nisam nasao adekvatnu temu pa sam odlucio da pitam ovdje posto je tema posjecena dosta,zanima me kako se na engleskom pise srednja skola tehnicar drumskog saobracaja IV stepen. Hvala
Bio sam prijavljen prije prijave u Kanadu, ali sam zaboravio ime i pass...
U 2mj sam se prijavio, u 5 doletio, doduše iz Hrvatske preko Working Holiday vize u Edmonto. Puno mi je ljudi reklo da puno puno više informacija mogu dobiti na ovom forumu nego na ijednom drugom(pogotovo hrvatskom). Da li ima tko od vas iz Edmontona? Da li je tko pisao što o tome...ne tražim posao niti išta nemojte se sekirati nego me čisto zanima kakav je pogled na život nekih drugih ljudi.
Neznam da li smijem reklamirati, ako netko smatra da je brišite...uglavnom, blog istraživač.worpdress.com sam počeo pisati po dolasku ovdje...članci život na sjeveru, za sve one koji dolaze koji bi možda željeli doć ima dosta informacija...prvi članak je 12.6 i kad pročitate možete ići po redu samo pratite strelice na dnu stranice, ovo s lijeve strane je sve izmiješano...
Ako ima netko bilo kakvih pitanja, slobodno...![]()

sve podatke o tome imate na Kanadskom sajtu
http://www.canadainternational.gc.c...e/co-op_internship-stage_co-op-hr.aspx?view=d