Zmajevac, evo da ti odgovorim!
Ja sam jedna od tih koji su imali poprilican problem pri usaglasavanju sa bracnim partnerom (samo usaglasavanje traje od 2006, a kad smo se dogovorili evo za godinu dana se nesto konkretno izdesavalo) po pitanju imigracije i evo kako se zavrsilo...........
On je dobio LMO. Napokon ovoga meseca su nam ga faksirali, sada jos samo da
nekako sarmira sluzbenice u Kanadskoj Ambasadi u Beogradu ( perfektnim engleskim nece sigurno)
Moja jedina prednost je sto on nije nikada bio u fazonu da nece da cuje. Na kraju je prelomilo to sto smo se dogovorili da zapocnemo proces koji ce ionako da traaaaaaaje ( i traje) a mi cemo se lako predomisliti ako se u medjuvremenu ovde sloze kockice.
U medjuvremenu sam mu ja slatko na uvce prepricavala sve najlepse i najoptimisticnije price sa ovog i nekih drugih foruma po pitanju Kanade. Mnoge je sam citao i evo ga sada
potpuno je u toj prici, on je preuzeo sve na sebe, a ja se odmaram, uzivama i kao nesto zamisljam (mislim to samo onako kobajagi jer napokon mogu da predahnem a kad bi bilo sta krenulo lose ipak nikada ne bih odustala)
Mislim da si ti mala maca za mene jer imas samo jednog "rovca", sta bi brale da si na mom mestu : on jedinac, pa njegovi roditelji, pa svi kumovi( nedavno ga oba kuma uhvatila u masinu pa dva sata udri drvlje i kamenje po Kanadi, a on posle meni kaze: Moram priznati da su im argumenti jaki"

i najblizi prijatelji svi najgrdje price i najstrasnije apokalipticne scenarije..........ali nisam odustajala (lazem, jednu celu godinu sam digla ruke od svega)..........medjutim, mislim da covek ne bi trebao da odustaje od svojih snova, mada kada je cena brak i dete onda su to vrlo teske odluke.
Ipak ne odustaj. Verujem da si joj ti ipak mnogo blizi i drazi od "prijateljice", a prijateljica moza da opet sve to rasproda pa da se varati ovamo ako je tako nesretna.
A stvarno bih se obradovala kad bi Klika napisao tu svoju knjigu. On mi je bio jedan od najvernijih igraca podrske, naravno i mnogi drugi...Javorka, Kiti, Gmina itd