kamo na medeni mjesec ?

recimo da ste jos romanticni i da imate para da birate lokaciju kamo bi otisli za taj dogadaj ... ajmo , masta radi svsta .

Nisam romanticna ,al sto se tice mesta ja bi vrsljala po Indiji,Kini i Japanu X)Eto skromnosti moje XD

- - - - - - - - - -

Cak bi bilo kul da zivis po 3 meseca u svakom mestu X)

- - - - - - - - - -

recimo da ste jos romanticni i da imate para da birate lokaciju kamo bi otisli za taj dogadaj ... ajmo , masta radi svsta .

Gde god si ti tu sam i ja,ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine i tako to ,Ravana forever :rotf:

ideja je da medeni mjesec bude test simbioze partnera sa nekim mjestom tako da to bude tzv testni zivot . ne razumijem zasto su neki optereceni sa new york ako tamo ne misle i ostati . blizi su mi oni koji odu u npr indiju sa nekim idealom ( obicno vjerskim ) i ostanu dokle mogu . evo dobar primjer je ta indija . ljudi idu zivjeti u siromasnu , prenaseljenu i tradicionalno drugaciju zemlju s ciljem da se tamo " prosvjetle " ili tako nesto .

u neku kolibu na Kopaoniku i opštiti besomučno ne svežem vazduhu ko zecovi u februaru :mrgreen:

Zar nije lepse unutra ispred vatrice dok napolju veje sneg,msm smrzlo bi ti se dupe napolju:lol:

- - - - - - - - - -

zna se...Santorini

Ja ne kapiram sto su svi opsednuti time...

- - - - - - - - - -

u neku kolibu na Kopaoniku i opštiti besomučno ne svežem vazduhu ko zecovi u februaru :mrgreen:

Osim ako nisi milio leti,u tom slucaju sam debil omeo me februar X)

Back