Kamioni i autobusi

Zavisi sta bi ti radio? Medjunarodni prevoz ili domaci?
Cirada ima dosta, cak i previse. Moj savet je prohrom cisterna, za prevoz voca, mleka, raznih sirupa (za rastopljeni secer imam odmah da ti dam 200 tura godisnje iz Bosne za Srbiju), ili bi radio za neku gradjevinu - kiper, niskonoseca, itd.
Vidi, najbolje ti je da probas da nabodes neki posao pa tek onda kupuj.
A to za :heart:VOLVO:heart: stoji da je najbolji :tajna:

mogu ti reci smederevac da ta sa cisternom nije losa. ma ja bi daj sta das (inostransvo ili domaci transport) samo neka se neka para zaradi za zivot. nekako mi kiperas najvise na umu. ali prvo treba vidit za posao pa onda kupovat kamion.

haha, kad sam video sta treba da vozim odmah sam pomislio "STARGATE!" hahaha
inace sam bruto bio visok 5,2m...

StarGate.jpg

Konacno procitah sve :) Ljudi ala ste napisali pa to nema dalje, oci mi ispadose. Jedan post mi je ostao u "memoriji", cini mi se da je trucker nesto pominjao ali nisam siguran a tice se da medju kamiondzijama nema mnogo koriscenja kompa. Ne bih se slozio sa tim mada imas pravo, ili ko je vec pisao taj post, ali jeste retkost.
Ja sam svez, novajlija sto se tice kamiona i voznje i tek sam stupio na drumove :) i ovaj forum me je bas obradovao. Moracu da vidim da napravim neki forum samo za nas kamiondzije :)
Inace jos nesto, da pozdravim sve na ovoj temi i, truckeru imao bih mnogo toga da te pitam jel sam po postovima video da imas dosta iskustva i da mnogo znas sto je za svaku pohvalu pa bih ti pisao na pp ako nemas nista protiv?

Veliki pozdrav svima.

Evo jedna slicica i za trucker-a:

100_1679.jpg

Verovatno ga je neko video kod nas, ja sam ga video jedno 20 puta, izgleda da je negde iz Uzickih krajeva mada nisam siguran. Inace ja sam se to slikao na Makedonskoj granici pre 2 ipo god.

Dobro dosao kolega!
Ti kamioni su iz Uzica, bavi se lik samo vangabaritnim transportom.
Inace partner sa Austrijancem nekim, ne znam tacno sve detalje...

A dobra ti ona Scania, retke su takve. Sta sad vozis, gde se kreces?

Inace sam sad stigao iz Rumunije, i mogu da vam kazem kako sam sa uzivanjem gledao gradjane Evrupske Unije kako zahvataju vodu na bunar :rotf::rotf: jer celo selo jos uvek nije dobilo vodovod :dash:. I to da jos uvek teraju vise konjskih zaprega nego auta stoji, naravno...
Sve u svemu - :thumbdown:

Hvala vam na dobrodoslici.

Tu staru scaniu sam prodao, mislim cale ali voleo sam je da nema dalje. Na njoj sam se ucio i moram da priznam da me je slusila samo tako.

Trenutno vozim Mercedes Atego, vozim neki tekstil za Hrvatsku i Nemacku mada sam svez vozac, mislim novajlija sto se tice preko grane, a kad sam ovde vozim kod cala na separaciji i na majdanu FAP-a 1620.

Interesuje me vase misljenje i iskustva sto se tice Mercedesa Atego? Mene sluzi lepo moram da priznam ali ipak da pitam za vae misjenje????

Pozdrav svima.

Znaci nisam mnogo omasio sto se tice Uzica i ovog Volva sto sam za tebe truckeru okacio :) Znam da sam ga video ispred Pozege na parkingu par puta ali nisam bio siguran.

Meni izgleda mocno da nema dalje. Uzivo je perverzija, masina ipo!!!!

da, odlicne su masine. ja sam u bosni video jednog sa 4 osovine, namenski pravljenog za tezinski vangabarit. covece...
kad ono poce ujutru da rula po terminalu a mi se pokocili u onoj kafanici kao da ce MIG da sleti:rotf:
prikolica zorzi, italijanka, sa 5 osovina. vozio neki trafo za zelezaru, 42 tone... sta zna dete sta je 300kg??

Back