trucker_sd
Iskusan
- Poruka
- 6.672
nije uspeo da dobije tranzitne dozvole? pobogu... pa to dele sakom i kapom, samo ne mozes posle da tovaris u tim drzavama, ***...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije uspeo da dobije tranzitne dozvole? pobogu... pa to dele sakom i kapom, samo ne mozes posle da tovaris u tim drzavama, ***...
Sekulić iz Leštana,zanima me da li je promenio ime ili je to nova firma, do pre par godina se zvao "Rada transport"....???
Nego...kako tebe puštaju preko sa kamionom koji ne ispunjava Euro 3 normu...?
Zavisi sta bi ti radio? Medjunarodni prevoz ili domaci?
Cirada ima dosta, cak i previse. Moj savet je prohrom cisterna, za prevoz voca, mleka, raznih sirupa (za rastopljeni secer imam odmah da ti dam 200 tura godisnje iz Bosne za Srbiju), ili bi radio za neku gradjevinu - kiper, niskonoseca, itd.
Vidi, najbolje ti je da probas da nabodes neki posao pa tek onda kupuj.
A to zaVOLVO
stoji da je najbolji
![]()
baš k'o zvezdana kapija...
Ljudi ala ste napisali pa to nema dalje, oci mi ispadose. Jedan post mi je ostao u "memoriji", cini mi se da je trucker nesto pominjao ali nisam siguran a tice se da medju kamiondzijama nema mnogo koriscenja kompa. Ne bih se slozio sa tim mada imas pravo, ili ko je vec pisao taj post, ali jeste retkost.
i ovaj forum me je bas obradovao. Moracu da vidim da napravim neki forum samo za nas kamiondzije 
haha, kad sam video sta treba da vozim odmah sam pomislio "STARGATE!" hahaha
inace sam bruto bio visok 5,2m...
![]()

Evo jedna slicica i za trucker-a:
![]()
Verovatno ga je neko video kod nas, ja sam ga video jedno 20 puta, izgleda da je negde iz Uzickih krajeva mada nisam siguran. Inace ja sam se to slikao na Makedonskoj granici pre 2 ipo god.

jer celo selo jos uvek nije dobilo vodovod
. I to da jos uvek teraju vise konjskih zaprega nego auta stoji, naravno...
Znam da sam ga video ispred Pozege na parkingu par puta ali nisam bio siguran.