trucker_sd
Iskusan
- Poruka
- 6.672
Truker ovog uslika pre neki dan, seti se tebe, a jos ima SD table.... verovatno ga znas
![]()
Jel on ovo izlazi iz Lestana? Rekao bih da jeste...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Truker ovog uslika pre neki dan, seti se tebe, a jos ima SD table.... verovatno ga znas
![]()
Jel on ovo izlazi iz Lestana? Rekao bih da jeste...

Dodjoh i ja iz ******* Pirota.
Video sam Volvoa do dole koliko hoces ali kad sam video novog FH16 setio sam se tebe truckeru![]()

Tamo dole kod njih ima Volvoa kol'ko 'oćeš...turaka puni putevi...![]()

Iveca turbo zetu.Inace jos idem u skolu,ostala mi je jos jedna godina i krajjjjjjj.Ubedljivo najjače i uvek najsvežije modele Volvoa FH nabavlja firma "Keskin Kartal"...

Hahahahahahahahahahavozim ja tako... i nailazi mi žuti kamion.. Volvo mislim i na njemu piše "Kerin Komerc"... a ja onako nisam dobro pogledao i učini mi se da piše "Kerin Ku..."![]()
Mozda nisam gledao dobro 
Zauzet, obaveza puno, šta ćeš...

) propisao mi FL10 vodu izmedju glave i bloka, dihtung rikn'o ali smo to resili sa 6 (?!) liqui molly zaptivaca 

Ajoj ljudi sta mene snadje... Vozim neki celik za Kragujevac, iz luke Beograd. Pa bre sve sami neki kvarovi - kais alternatora (posle tri zamene preziveo je goodyear), otisao mi visko, crko mi termostat, pukla guma na prikolici (opet... romania resurection) propisao mi FL10 vodu izmedju glave i bloka, dihtung rikn'o ali smo to resili sa 6 (?!) liqui molly zaptivaca
, pukla mi metalna cev vazdusne instalacije na prikolici... Nema dana da nisam prljav kao najgori ganci
A da - najgore od svega - kako su me pojeli komarci sinoc u Beogradu!!! Pa to je strasno!! Ono nisu komarci nego zveri
Sta ima kod vas? Ajde, nisam cesto tu pa da cujem sve novo, ajde ajde![]()

Trucker... nisam iz branše, ali volim vozila. Ne bih da ispadne da ti solim pamet.
Ukratko, bavim se štampom velikog formata... i do 2006. sam se drndao sa nekim polovnim mašinama... stalno sam bio musav od boje... stalno neki kvarovi i krpljenja... ma muke Isusove. I tada mi pukne film i zabodem lizing i uzmem prvu novu mašinu... malo bilo grcanja u startu, ali ubih od posla. I što je najvažnije brzo radiš... nema onog straha hoćeš li uspeti na vreme ili nećeš...
E sad ti vidi ima li u ovim redovima tebe...