Kamioni i autobusi

Truker ovog uslika pre neki dan, seti se tebe, a jos ima SD table.... verovatno ga znas;)

image059kn5.jpg

Jel on ovo izlazi iz Lestana? Rekao bih da jeste...

Pozdrav svima registrovao sam se ovde samo zbog ove teme.

I ja cu uskoro u vase vode da uletim.Trenutno polazem voznju i to za C odmah.Vozim paklenu masinu :hahaha: Iveca turbo zetu.Inace jos idem u skolu,ostala mi je jos jedna godina i krajjjjjjj.

Procitao sam svih 50 i kusur strana i mogu reci ima dosta zanimljivog.

Negde sam procitao da je neko spomenuo forum za kamione.Mislim da bi to bila prava stvar kad bi se skupilo dosta zainteresovanih za to.

Evo jednog podforuma vezano za kamione,treba da se registrujete ako hocete da pisete.

http://www.cannonballforums.se/index.php?f=258

I jos jedan forum namenjen bas kamiona iz Hrvatske,tu ima dosta toga zanimljivog da se nauci ko je pocetnik i ima puno zanimljivih putopisa.

http://teretna-vozila.com/smf/index.php?PHPSESSID=96e34e956a2e299091e4e4501786a0d9&

Eto toliko od mene,nadam se da cemo se lepo druziti,pozdrav

Ajoj ljudi sta mene snadje... Vozim neki celik za Kragujevac, iz luke Beograd. Pa bre sve sami neki kvarovi - kais alternatora (posle tri zamene preziveo je goodyear), otisao mi visko, crko mi termostat, pukla guma na prikolici (opet... romania resurection :) ) propisao mi FL10 vodu izmedju glave i bloka, dihtung rikn'o ali smo to resili sa 6 (?!) liqui molly zaptivaca ;), pukla mi metalna cev vazdusne instalacije na prikolici... Nema dana da nisam prljav kao najgori ganci :lol:
A da - najgore od svega - kako su me pojeli komarci sinoc u Beogradu!!! Pa to je strasno!! Ono nisu komarci nego zveri :lol:

Sta ima kod vas? Ajde, nisam cesto tu pa da cujem sve novo, ajde ajde :lol:

Ajoj ljudi sta mene snadje... Vozim neki celik za Kragujevac, iz luke Beograd. Pa bre sve sami neki kvarovi - kais alternatora (posle tri zamene preziveo je goodyear), otisao mi visko, crko mi termostat, pukla guma na prikolici (opet... romania resurection :) ) propisao mi FL10 vodu izmedju glave i bloka, dihtung rikn'o ali smo to resili sa 6 (?!) liqui molly zaptivaca ;), pukla mi metalna cev vazdusne instalacije na prikolici... Nema dana da nisam prljav kao najgori ganci :lol:
A da - najgore od svega - kako su me pojeli komarci sinoc u Beogradu!!! Pa to je strasno!! Ono nisu komarci nego zveri :lol:

Sta ima kod vas? Ajde, nisam cesto tu pa da cujem sve novo, ajde ajde :lol:

"Šoferska je tuga pregolema" :worth:
:lol:

Trucker... nisam iz branše, ali volim vozila. Ne bih da ispadne da ti solim pamet.
Ukratko, bavim se štampom velikog formata... i do 2006. sam se drndao sa nekim polovnim mašinama... stalno sam bio musav od boje... stalno neki kvarovi i krpljenja... ma muke Isusove. I tada mi pukne film i zabodem lizing i uzmem prvu novu mašinu... malo bilo grcanja u startu, ali ubih od posla. I što je najvažnije brzo radiš... nema onog straha hoćeš li uspeti na vreme ili nećeš...

E sad ti vidi ima li u ovim redovima tebe...

Trucker... nisam iz branše, ali volim vozila. Ne bih da ispadne da ti solim pamet.
Ukratko, bavim se štampom velikog formata... i do 2006. sam se drndao sa nekim polovnim mašinama... stalno sam bio musav od boje... stalno neki kvarovi i krpljenja... ma muke Isusove. I tada mi pukne film i zabodem lizing i uzmem prvu novu mašinu... malo bilo grcanja u startu, ali ubih od posla. I što je najvažnije brzo radiš... nema onog straha hoćeš li uspeti na vreme ili nećeš...

E sad ti vidi ima li u ovim redovima tebe...

Da, kapiram. Ima mene u svemu tome, ali ja jos uvek grcam da napravim dobre finansije da me podrze u startu tog lizinga. Ok, priznajem - ne volim ni banke, ni bankare, ni kredite ni lizinge ali cu ipak da odem i da uzmem neku kintu jer ovako vise ne moze. Imam i previse posla, previse sansi da bih sebi dozvolio taj luksuz da jos uvek to radim starim kamionima.

@ Fernando
To su opake masine! Rade ih Ameri pa rasturaju. Negde sam na netu video i USA Volvo kamion, vuce prikolicu prepravljenu u ultra lux kamper, nema sta nema.

Back