Kamere koje snimaju registracije

Stronghold

Aktivan član
Poruka
1.572
Istekla mi registracija,imam u kraju tehnički pregled i sve da kod njih sredim,komplet registraciju ali da odem do najbliže pumpe treba da prođem tek postavljen stub sa tri kamere raznih oblika i sve imaju infrared za snimanje i noću.Čak je i ispred tehničkog pregleda postevljen stub sa dve kamere.Da li će mi stići kazna i koliko rsd?

Istekla mi registracija,imam u kraju tehnički pregled i sve da kod njih sredim,komplet registraciju ali da odem do najbliže pumpe treba da prođem tek postavljen stub sa tri kamere raznih oblika i sve imaju infrared za snimanje i noću.Čak je i ispred tehničkog pregleda postevljen stub sa dve kamere.Da li će mi stići kazna i koliko rsd?
Pokriću tablice,isečem kesu i zalepim.
Не заноси се са покривањем таблицама. Иди у други сервиз који врши техничке прегледе а успут нема камера. Ако су сви технички прегледи покривени камерама, мораш у СУП по ,,Пробне таблице'' или позовеш ,,Шлеп службу'' да ти превезе ауто до сервиса са техничким прегледом. Информиши се шта је јевтиније.

Пре свега треба да знаш да када полиција каже "истекле таблице" то значи да је прошло два месеца од датума истека (за данашњи 4. мај би то значило да су ти истекле још 4. марта).

Па ако су ти таблице истекле пре 2-3-5 дана - опуштено.

Ја сам направио глупост прошле године, заборавио на време да закажем технички... Па сада преносим обавештење даље.

Све ми се чини да је реч о само пар дана. Слободно провери, позови технички телефоном или иди пешке до, питај њих шта значи "истекле таблице", који су услови за тај појам.

imas pravo da registrujes auto do mesec dana od isteka registracije
ako prodje taj period moras da menjas tablice, mislim da u tom slucaju neces moci da prodjes ni tehnicki tako da dzaba ga vozis.
Два месеца. Ако прође више од 60 дана од дана истека регистрације мораће да врати таблице.е и да плати издавање нивих таблица и нове саобраћајне.
Мени је рецимо истекал регистрација 28. априла, али се ич не секирам, возикам га по граду кад треба, мале су шансе да ме ухвате. Заказаћу технички преглед и регистрацију око 01. јуна.

opusteno..vozi ga na tehnicki i obavi registraciju :D
Ma ništa se ja nisam prepao nego prosto pitam.Hvala.
Nego najgore što sam pitao saobraćajce i kažu ne može ako ti je istekla registracija ne znamo mi preko kamere da li se ti vozikaš ili ideš u pravcu tehničkog da sve obaviš.Kako ljudi mešaju istek registracije i istek iste i tablica to je katastrofa da nije foruma ne bih znao :)

Два месеца. Ако прође више од 60 дана од дана истека регистрације мораће да врати таблице.е и да плати издавање нивих таблица и нове саобраћајне.
Мени је рецимо истекал регистрација 28. априла, али се ич не секирам, возикам га по граду кад треба, мале су шансе да ме ухвате. Заказаћу технички преглед и регистрацију око 01. јуна.
netacno
https://registracija-vozila.rs/105-uncategorised/656-registracija-vozila-nakon-isteka-registracije
Ako je registracija istekla više od 30 dana po zakonu ste u obavezi da vratite tablice i saobraćajnu i da Vam se izdaju nove tablice i saobraćajna,

kao sto rekoh..30 dana je granica za registraciju..nakon toga moras da menjas tablice i saobracajnu

To u Švici ovo je brale Srbistan.

Istekla registracija 22.4
Мало си гори од мене, али ништа страшно :lol:
Гледај ипак да се не возикаш около, него закажи технички, иди, па после како хоћеш.

Камере бележе, али не пишу казне. Човек пише, али је подложан и прихватању објашњења.

Back