louiskrstic
Domaćin
- Poruka
- 3.215
Svojevremeno, kao 15-togodišnjak, imao sam kamenac (pesak) u bubregu. Kasnije sam nailazio na tabele bolova od 1 do 10, gde su pod brojem 10, kao najveći bol koji se oseti u telu čoveka stavljali kretanje kamenca iz bubrega. Sećam se da nisam mogao podneti ni makar pero vrapca da me dodirne jer sam, činilo mi se, osećao to kao veliki pritisak.Pozz.Sad mi je rodica rekla da su joj u bolnici rekli da ima kamenac u bubregu.Kaze bol je ogromna.Da li neko od vas zna osobu koja je isto prosla?Kako se to lijeci?Operacija,laser,tablete?
Ipak, ne sećam se šta sam sve koristio ali znam da se taj problem povremeno javljao dosta dugo.
Pristalica sam da se koriste čajevi prirodnog bilja kako bi uspevali otapati kamence i izbacivatbolove. Dobro je potražiti na internetu, npr, ukucavanjem "kamenac u bubregu" i pretraživati sve ponuđene podnaslove, linkove.
Evo posle toga odabrao sam jedan od linkova i prilažem ga ovde:
https://www.stetoskop.info/bolesti-...ema-nefrologija/nefrolitijaza-kamen-u-bubregu
Ipak, reći ću i nešto dodatno. Malo ljudi je spremno da ovo uzme u obzir kao realnost ali, to je ono što su moja istraživanja pokazala.
Sa rođenjem, mi kao Duša, krenemo u ovaj život da imamo određena životna iskustva i da mnoge probleme koje smo u prethodnim životima kreirali, u ovom sada radimo na pročišćenju. Drugačije rečeno, sve ono što smo drugima uzrokovali tada, u ovom životu moramo osetiti kao posledicu. To u nekim kulturama zovu karma a ovde to zovu sudbina.
Naravno, kako god mi to zvali posledice moramo istrpeti ali imamo pravo i obavbezu prema sebi, činiti sve da te posledice ublažimo. Neki će imati potrebe da se samo jednom sretnu sa tim problemom dok će drugi morati više puta ili malo češće da se sreću sa istim (Drugi će imati druge probleme zbog svojih ranijih uzroka kojima su drugima činili ono što nije u skladu sa Zakonom Ljubavi.) Budući da sam se u ovom životu jako posvetio istraživanjima to sam se sreo sa određenim učenjima koja su u ovome i te kako jasna. Tako sam pre izvesnog broja godina kod ponovljenog problema sa kamencem u bubregu dobio obaveštenje u toku sna da sam sa time završio moje čišćenje starih karmičkih dugova i da je sa datim problemom kod mene stvar završena.
Od vrste kamenca koji se stvara u bubregu zavisiće i vrsta čajeva (trava) ili izvorskih voda koje treba koristiti. Ponoviću, pod različitim zadatim naslovima na internet pretraživaču da se naći dosta toga o raznim čajevima i načinima lečenja od ovog problema.
Pozdrav!