Kakvu ženu želite pored sebe za ceo život ?

Ne volim ziljave od 20 kila sa sve krevetom, a ne volim vala ni one debele.
Nesto izmedju je do jaja jer mogu na miru da zivim sa svojim pivskim stomacicem. Odmah imam gde da bijem kontrakompleks. :D
e sad si me bas razocarao :( (a tek sto si me odusevio na onoj drugoj temi)

- - - - - - - - - -

od ovog navedenog, kako bi trebao da ide poredak po prioriteu po važnosti u tvom izboru žene za ceo život ?
upitnik:sad2: :tick::cross:

- - - - - - - - - -

nešto kao u samoposluzi ili....?
bas naprotiv
u samoposlugu idem sa planom i spiskom sta trazim, a ljudi me prvo privuku, pa osvoje ili ne, pa onda moze da se razmatra

Sve je bitno, necu sutra da mi deca budu inferiorna i degenerisana.
Ako ne moze bolje od mene, onda barem da nadjem neku koja je moj nivo. Nazadovanje nije opcija.

može li da fukncioniše veza ako je žena "bolja" od muškarca ?

kako muškarac prihvata to... ukoliko je moguća ta varijanta ?

- - - - - - - - - -

bas naprotiv
u samoposlugu idem sa planom i spiskom sta trazim, a ljudi me prvo privuku, pa osvoje ili ne, pa onda moze da se razmatra

šta razmatraš u(o) njima kad te privuku ?

nešto slično kao proizvod u samousluzi...vidiš artikl, proučiš od čega se sastoji,
i ako ti se svidi uzimaš ili ne ?

e sad si me bas razocarao :( (a tek sto si me odusevio na onoj drugoj temi)

- - - - - - - - - -

upitnik:sad2: :tick::cross:

- - - - - - - - - -

bas naprotiv
Znao sam da ce biti takva rakcija, tacno sam znao da ce se neko uhvatiti za tu rec.

kako muškarac prihvata to... ukoliko je moguća ta varijanta ?

- - - - - - - - - -

šta razmatraš u(o) njima kad te privuku ?

nešto slično kao proizvod u samousluzi...vidiš artikl, proučiš od čega se sastoji,
i ako ti se svidi uzimaš ili ne ?
Voleo bih da vidim tako nesto u praksi a ne samo u teoriji. Ubedjenja sam da devojke obicno idu za onima koji su bolji od njih jer onda mogu da se podcine i budu zene.
Naravno, ovo mozes da mi pobijes drugim argumentima. Kad bih bio u takvoj situaciji, bio bih malko paranoican, ali u isto vreme ne znam kako bih mogao da funkcionisem sa osobom koja je jednako ili vise od mene ambiciozna. Ne znam na sta bi ta veza licila i da li bi se ikako mi sreli. Verovatno bi oboje rintali po 12+ sati dnevno.

Znao sam da ce biti takva rakcija, tacno sam znao da ce se neko uhvatiti za tu rec.
ali veoma cenim iskrenost, jer je veoma retka, a zahteva i hrabrost :)

valjda i ti dopustas iskrenost sagovornicima?

- - - - - - - - - -

uglavnom ne, jer zena onda na takvog muskarca (htela ili ne) gleda ili pokrovitlejski ili sa prezirom (svesnim ili ne)

to u oba slucaja ne moze da funkcionise, jer se u prvom oseca kao da mu je mama, a u drugom kao da je bezvredan, a zeni treba pre svega zastitnik, dakle, jasno je

meni samo nije jasno da li su muskarcima privlacne zene koje su dominantnije od njih

ali veoma cenim iskrenost, jer je veoma retka, a zahteva i hrabrost :)

valjda i ti dopustas iskrenost sagovornicima?

- - - - - - - - - -

uglavnom ne, jer zena onda na takvog muskarca (htela ili ne) gleda ili pokrovitlejski ili sa prezirom (svesnim ili ne)

to u oba slucaja ne moze da funkcionise, jer se u prvom oseca kao da mu je mama, a u drugom kao da je bezvredan, a zeni treba pre svega zastitnik, dakle, jasno je

meni samo nije jasno da li su muskarcima privlacne zene koje su dominantnije od njih

Tebi svasta pada na pamet.
Ali, znas ima i takovih , koji su "papucari", znas ono, Da draga, odmah draga, kako da ne draga, brzo se vracam draga, evo sada sam pozao draga, i tako dalje i tako blize.
Znas, ta dominantnost zena dolazi iz psihe, posto znaju da su diskriminisane u drustvu kojim vladaju muskarci, onda daj da im napakostimo, bicemo dominantne.
Ima ona stara legenda, da je nekada bilo vreme matrijarhata, a sada je vreme feminizma, i sta imamo, zene "guraju" nos i gde treba i gde im nije mesto, sve u tome da dokazu da mogu bara-bar sa nama.
One jesu inteligentne, i domisljate, ali takva zena , ne moze dugo pored muskarca, jer je uvek bilo da mora imati zastitnika pored sebe.
Pravila su pravila,a igra ostaje i dalje samo igra, ;)

Tebi svasta pada na pamet.
Ali, znas ima i takovih , koji su "papucari", znas ono, Da draga, odmah draga, kako da ne draga, brzo se vracam draga, evo sada sam pozao draga, i tako dalje i tako blize.
Znas, ta dominantnost zena dolazi iz psihe, posto znaju da su diskriminisane u drustvu kojim vladaju muskarci, onda daj da im napakostimo, bicemo dominantne.
Ima ona stara legenda, da je nekada bilo vreme matrijarhata, a sada je vreme feminizma, i sta imamo, zene "guraju" nos i gde treba i gde im nije mesto, sve u tome da dokazu da mogu bara-bar sa nama.
One jesu inteligentne, i domisljate, ali takva zena , ne moze dugo pored muskarca, jer je uvek bilo da mora imati zastitnika pored sebe.
Pravila su pravila,a igra ostaje i dalje samo igra, ;)
ne zive sve zene sa tim osecajem
znam da su zene generalno diskriminisane, ali na svojoj kozi nikada nisam osetila da je to sto sam zensko za mene negativno

Lepu, zgodnu, pametnu, domaćicu, požrtvovanu, iskrenu... ?

Šta je presudno za Vaš izbor, i kakav model žene je najbolji za (brak. vezu) ?

pouzdanu,iskrenu i vjernu..
ne mora sad biti neka par ekselans ljepotica..ali mora biti prilično zgodnjikava..

- - - - - - - - - -

i ne smije da sluša grand prodakšn,i hrvatski zabavni turbo folk!

- - - - - - - - - -

ybem mu mamu,jel tražim mnogo??:dontunderstand:

Back