Nije tacno, to zene umisljaju jer su svesne da pored njih prolaze atraktivne vitke zene i frka im je da ce muskarac da ih gleda.
pored drugih kvaliteta njegova zena je njegova, a sve druge su tudje i mozda interesantne, ali ne i neophodne kao njegova sto je.
Da navedem nesto sto se desilo stvarno...
Prica njih 10 zena i jednoj kaze muskarac, imas lepo lice ali si debela.
Skoce zene i kazu , to ti je isto kao da tebi neko kaze imas lepo telo ali ti qujac mali...
Sta je poenta?
Pa zabole muskarca dupe kakav mu je qujac u odnosu na druge muskarce, ako je njegovoj zeni dobar.
Tj zabole ga sto svi danas gledaju crnacke guzicetine, ako on voli mrsavo ili ako voli ono normalno a masno tek u najavi dupe.
A tu cuce razlike izmedju zena u generalnom i muskaraca.
Zena , nekad zvana radio mileva, danas gleda kao da bira muskarca za deset svojih druarica, cak i kad ima preko 30 35 40 godina.
To se nekad zvalo ili ja sam zvao radio mileva, kad ja jednu muvam a ona prenosi sve sto pricam pa onda prave kao u generalstabu operativni stab.
Obicno tu nema srece, bar ne za one koji zele interaktivnog partnera, a ko hoce trofejne nagrade u svom partneru, to moze.
A onda se desava to da prisiva osobine drugih svom partneru, koji nije takav i onda se postavlja pitanje zasto si sa osobom koja nije takva kao sto ocekujes ili kakvom je optuzujes ili pretpostavljas?
Strah.
Garancija.
Ako moze i spijunaza i kontrola.
Ako moze lanci i katanci.
Ako moze kutijica pa da se smanji nekim uredjajem pa da se drzi oko pasa kao pederusha...
A nesto je i do oportunizma, tj da sjase sa magarca i uzjase konja ako moze.