Kakvu ženu muskarci žele ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma nisam ni gledao, vec mi je naziv visak...i uopste sva ta tumacenja i razvlacenja oko " kvaliteta " zena i muskaraca su bezobrazni....
Svi znamo ko vredi, a ko ne i ne treba nam objasnjavanja , ali evo sada cu da je saslusam...:) Uostalom, ako se ti s njom slazes, vodi je ti kuci...sto je uveljujes drugima...

kako da s eslažem kad nisam muško :think: tj ne znam je l ubola
mislim da onako malo prekoreva žene i da su joj muškarci jadni

kako da s eslažem kad nisam muško :think: tj ne znam je l ubola
mislim da onako malo prekoreva žene i da su joj muškarci jadni
Uspeo sam da je slusam skoro dve trecine i nije bas ono gadno lupetanje, ali je nezgrapno i nekvalitetno savetovanje.
potencira da zena treba da radi na sebi sto govori o tome da ne misli dobro o vaspitanju i izgledu zena, pri cemu realno jedino savetuje dobro maskiranje zene sto je sasvim pogresno, jer je mnogo zena prirodno intelegentnih i sa malo skole, prirodno lepih i sa malo odrzavanja, prirodno dragih i atraktivnih koje maskiranjem sve to sakrivaju.
I uz sve to ni sebe ne moze da proda youtuberima....:)

Uspeo sam da je slusam skoro dve trecine i nije bas ono gadno lupetanje, ali je nezgrapno i nekvalitetno savetovanje.
potencira da zena treba da radi na sebi sto govori o tome da ne misli dobro o vaspitanju i izgledu zena, pri cemu realno jedino savetuje dobro maskiranje zene sto je sasvim pogresno, jer je mnogo zena prirodno intelegentnih i sa malo skole, prirodno lepih i sa malo odrzavanja, prirodno dragih i atraktivnih koje maskiranjem sve to sakrivaju.
I uz sve to ni sebe ne moze da proda youtuberima....:)

a verila se, pohvalila se mislim
rad na sebi je jedan trt mrt mislim, ali može se uvek pokušavati nešto

a verila se, pohvalila se mislim
rad na sebi je jedan trt mrt mislim, ali može se uvek pokušavati nešto
Ok, ajd i da moze i sta da radi jedna takva zena sutra u kuci sa svojim muzem?
Hoce li ceo zivot da bude u tom tripu rada na sebi? I kada joj dosadi da krivi muza sto je zbog njega gubila vreme "za rad na sebi" ? I zbog toga ima potrebu da odlazi i dolazi ili rastura brak i cima decu po ulici kao samohrana?

Ok, ajd i da moze i sta da radi jedna takva zena sutra u kuci sa svojim muzem?
Hoce li ceo zivot da bude u tom tripu rada na sebi? I kada joj dosadi da krivi muza sto je zbog njega gubila vreme "za rad na sebi" ? I zbog toga ima potrebu da odlazi i dolazi ili rastura brak i cima decu po ulici kao samohrana?

hmm pa ima već neku decu od ranije
eto sad smo se ostrvili na draganu
ali lepo od tebe nekako nisi strašan

Ne pisem o dragani, nego o zenama koje ona savetuje i koje takve savete prihvataju....

ok al i muževi umeju da budu zloćudni i da prebacuju verovatno najviše kilaža ovo ono
e sad mnogi savetuju da to nije dobro, da takva osoba nije dobra za para (partnera) itd, ali opet toga ima
i onda da bi to npr predupredio ti sam uzmeš pa se iskilaviš i sve može al to ti neće zameriti, il ako ti zameri može da pojede g
:think:

Nije tacno, to zene umisljaju jer su svesne da pored njih prolaze atraktivne vitke zene i frka im je da ce muskarac da ih gleda.
pored drugih kvaliteta njegova zena je njegova, a sve druge su tudje i mozda interesantne, ali ne i neophodne kao njegova sto je.

Nije tacno, to zene umisljaju jer su svesne da pored njih prolaze atraktivne vitke zene i frka im je da ce muskarac da ih gleda.
pored drugih kvaliteta njegova zena je njegova, a sve druge su tudje i mozda interesantne, ali ne i neophodne kao njegova sto je.
Da navedem nesto sto se desilo stvarno...
Prica njih 10 zena i jednoj kaze muskarac, imas lepo lice ali si debela.
Skoce zene i kazu , to ti je isto kao da tebi neko kaze imas lepo telo ali ti qujac mali...

Sta je poenta?
Pa zabole muskarca dupe kakav mu je qujac u odnosu na druge muskarce, ako je njegovoj zeni dobar.
Tj zabole ga sto svi danas gledaju crnacke guzicetine, ako on voli mrsavo ili ako voli ono normalno a masno tek u najavi dupe.
A tu cuce razlike izmedju zena u generalnom i muskaraca.

Zena , nekad zvana radio mileva, danas gleda kao da bira muskarca za deset svojih druarica, cak i kad ima preko 30 35 40 godina.
To se nekad zvalo ili ja sam zvao radio mileva, kad ja jednu muvam a ona prenosi sve sto pricam pa onda prave kao u generalstabu operativni stab.
Obicno tu nema srece, bar ne za one koji zele interaktivnog partnera, a ko hoce trofejne nagrade u svom partneru, to moze.

A onda se desava to da prisiva osobine drugih svom partneru, koji nije takav i onda se postavlja pitanje zasto si sa osobom koja nije takva kao sto ocekujes ili kakvom je optuzujes ili pretpostavljas?
Strah.
Garancija.
Ako moze i spijunaza i kontrola.
Ako moze lanci i katanci.
Ako moze kutijica pa da se smanji nekim uredjajem pa da se drzi oko pasa kao pederusha...

A nesto je i do oportunizma, tj da sjase sa magarca i uzjase konja ako moze.

Podseti me na jednog mog druga, koji kaze ovako.....Imao sam u jednom trenutku da biram izmedju tri razlicite devojke.
-provincijalka puritanka koja nece prevariti ili razocarati osim ono kad nesto idealizuje, efekat covek je bog, moram mu dati da se toga secam pred smrt..
-zabavna , interesantna, slobodna u smislu ako joj se vara, nije bitno sa kim vara, a ako joj se neko svidi , vara bas zato da sa njim vara.
-Ona koja se trudi i gradi sve, karijeru, porodicu , odnose, ambiciju , sve sto joj padne na pamet...

I izabrao sam ovu drugu varijantu.....zabavnu pa cu kasnije zaliti ili muciti se kako da tu ne bude varanja, ali nekako se uz nju osecam najvise ziv...

Uz puritanku se osecam nelagodno , a uz graditeljku dosadno.

Pa radi na tome, vise nije u oblacima....ali znas ono pravilo , pravi trenutak je ipak pravi trenutak, a to je kad njoj dodje za ono sto njoj dodje....muskarci inace puno grese mislivsi da su zene stratezi u vezi zivota, ali nisu, one su impulsivni borci protiv svojih neispunjenih htenja i sta im je strasno ili pretnja u nekom trenutku...

Back