Ovo sto metro objasnjava je zena bez foliranja, a to je:
-neisplativo
-staromodno
-trazi ucenje od strane starijih baba i tetki, ali samo onih porodicnih a ne opajdara.
Odmah da razocaram muskarce, zena bez foliranja nije zena koja vam ide niz dlaku. Takve zene postoje i trazene su od strane muskaraca ali nisu dobre u konacnom gledano...
Valjevacka skola nije los kompromis, iako ih muskarci van Valjeva optuzuju da su pomalo feministkinje.
Na zalost to je tacno najvise u delu oko upoznavanja, tj tu je svima problem, foliranje oko selekcije i upoznavanja.
A ovo ostalo , provereno nije dobro ako zena nije autoritet u kuci i oko dece....Od balkanskog muskarca je skoro u svim slucajevima potrebna odbrana deci, usled raznih stvari...
Ne vide, to je najblaze kao optuzba za takvu potrebu, a i zivot u ovakvoj sredini ih otupi za neke stvari.
E sad, ovo pod tri tacke, je i dobro i lose...
Neisplativo je vrlo zeznut problem, stvarno dok ima seljaka i glupsona, i ubijenih od strane bivsih devojaka i majke, zeni se vise isplati da ide na sigurne papuce, cak i kad lupa kontru , siroke je ruke samo da bi sacuvao ushi...
Problem je jedino to sto onda zena u proseku selektuje manje inteligentne muskarce, a to utice ipak na porod.
Utice i kasnije kroz vaspitanje, ali tu je ta zena pa nek popravlja...
Ukoliko selektuje papuce, to su posebne opasnosti te pasivno agresivne podloznosti i pitanje je sta ce dete izvuci kao osnovu za svoju logiku.
Obicno bude bukvalno , pa se bez stalnog advokatisanja majke takav muskarac lako mota kao sto je i njegov otac motan.
Ali dok je otac bio pozeljan kad je lako motan, sin i nije bas uvek drago majci da gleda kako uzima bar dve trecine obaveza na sebe ali to je cena tog papucarskog uredjenja porodice...muski moraju muski to da izdrze...( ne cini ih to casnijima, naprotiv).
Ja sam imao srece da naletim na mlade devojke koje su poducene na moje zaprepastenje ovim metodama....
I onda sam video sledece...Jeste poducena stvarno vrhunski, a ipak sreca na koga ce naleteti u svom seksualnom razvoju dosta zavisi.
Kod zena i kod manje umnih muskaraca (citaj kod svih balkanaca) izuzetno je vazan taj seksualni put...
Sve ona zna i ima i zelje i sve ali srce (citaj pupak) prati ono sto joj se do tada svidelo u ceskanju sa muskarcima, uz opcije dodatnog novog razvoja...
Ukratko razvijena perverzija, razvijena neka druga seksualna osobina u ponasanju (agresivnost iako je ovako neagresivna, submisivnost iako je ovako inicijativna, i slicno ) itekako uticu na srecu i na ponasanje a narocito na izbore takve zene a i muskaraca koji su ipak malo u manjem broju.
Moj drugar , koliko god pametan, nalozio se na najjeftinije kafanske zene, muku muci , to ga pali, a takve u glavi nisu bas nesto za poverljive i uredjene odnose...
One su vise za zivot, upotrebi je i onda ide rekuperacija, tj relax i novo punjenje baterija..
I tu ne pomaze nista, cak ni nasilje....
Ali Srbija je daleko od ovih svesnih debata o zivotu , izborima i shvatanjima svesnog i podsvesnog izbora...Mnogo daleko...mnogo mnogo mnogo , da naglasim koliko je to mnogo.
Kad bi svi otisli kod psihologa terapeuta, on bi postavio samo pocetne kockice nekog shvatanja sta sebi i drugima cine, ali to bi bilo tako povrsno ali vrlo korisno , jer ta dushevan higijena srba je toliko nepostojeca da stvarno nisam u mogucnosti da vam priblizim.
Zele ljudi da im bude jasno ali su otresiti u javnosti, a i nemaju vremena da rade sve sto bi trebalo da promisle, shvate i odrade.
Tu je i ona finta, nisam ja kriv, drugi ili okolnosti su krive...
U takvom blatu, kako ti se zalomi , to je praksa...
I sto pre iz blata inace naeba....
Zato su ovi matorci uzasno losi bili ucitelji, sa svojim zabranama nemoj nista dok ne zavrsis fakultet, to slusam jako cesto kad sam na terenu, kao savet svojim sinovima i cerkama, ranije je bilo vise sinovima a cerke kad im dodje, a sad i cerkama.