Otprilike tražiće HTŠ Turci priznanje države Palestine u SB UN.u zamenu za Golan koji će dobiti Izrael da bi pristao da se Palestina prizna.
A Rusi će dobiti teritoriju u Ukrajini koju sada drže i ostatak Ukraine da ne može u Nato.
Da bi sve bilo zakonski i po međunarodnom UN pravu, potrebno je da to priznaju Izrael mislim da će pristati da dobiju Golan, a da se Palestinci odvoje.
Da to prihvati nova vlast u Siriji odnosno HTŠ, što isto mislim da će prihvatiti.
A deo oko Ukrajine treba da prihvati Zelenski, što isto mislim da će prihvatiti jer se na frontu zbog nedostatka vojnika suočava sa kapitulacijom, a onda ode cela Ukrajina u sastav Rusije. Jer ako Ukrajina kapitulira onda proruska vlada postavljena u Kijevu slanjem "pisma u UN" pripaja celu Ukrajinu Rusiji, i onda slanje "pisma" ne može da spreči Veto, jer procedura u UN je takva kad države pošalju "pismo" ne ide se preko SB UN.
I po tome su i Rusi i Amerikanci pobedili, niko od tih velikih igrača nije poražen, i svet nastavlja da funkcioniše..