Kakvu gradju cure najvise preferiraju kod momaka ?

koja si ti citercina. Pa to sto je nisi pipao dva meseca je ljigavo na kub. To sto si deb'o,sto si povredjen bio i sto nemas kes ti je veliki + i imao si srecu da naidjes na "investitora" i jos je imala tri momka do sada...AAAaaaaa vama je bilo sudjeno,nista lakse da se smuvate. Trebao bi da budes idiot da je ne smuvas sa takvom pricom. Ozbiljno ti kazem...

Ko kaze da je nisam pipao,samo nisam hteo da je uhvatim za dupe ili grudi,a tebi ako je tesko da shvatis to je vec tvoj problem.Nisam debeo,vec sam imao 5 kg viska koje sam dobio jer sam povredio nogu na utakmici i 3 meseca nisam trenirao,samo skola i odmor,a navikao da jedem dosta jer se trosim.Inace sam bio jedan od popularnijih momaka u gradu,fudbaler,a ona takve mrzi,popularne.Jos sam bio kao glavni i u skoli i tukao se i bla bla bla,ali kad me upoznala i videla da taj siledzija nije siledzija kad je sa njom,pobrinula se da ne bude siledzija i kad nije sa njom,promenila je deo mene koji nije valjao,deo nadmenog,popularnog fudbalercica koji je muvao po tri devojke za vece,KAPIRAS?!

i ti imas preko tlinaest i po godinica??!
ne verujem nikako..

Imam 22 godine,visok sam 190 cm,imam 80 kg samih misica i boli me kur.c da li nekom smeta sto sam u trecem srednje pobegao sa casa da bi devojci ubrao ruzu i doneo na taj isti cas,ili sto sam imao keca iz vladanja prve tri godine srednje zbog tuca i gluposti,ili sto pored svega toga igram fudbal i studiram,i slusam i Bocelija i IL DIVO,a i Peperse i One Republic,ili Sergeja Cetkovica i Vladu Georgijeva,ili Guettu i Morandia...IMAS NESTO PROTIV???

Imam 22 godine,visok sam 190 cm,imam 80 kg samih misica i boli me kur.c da li nekom smeta sto sam u trecem srednje pobegao sa casa da bi devojci ubrao ruzu i doneo na taj isti cas,ili sto sam imao keca iz vladanja prve tri godine srednje zbog tuca i gluposti,ili sto pored svega toga igram fudbal i studiram,i slusam i Bocelija i IL DIVO,a i Peperse i One Republic,ili Sergeja Cetkovica i Vladu Georgijeva,ili Guettu i Morandia...IMAS NESTO PROTIV???

tejk it izi...:D

znaci ti volis debele neobrijane devojke...?
ufffff. Ovlazio sam na samu pomisao. MMmmmmm.
Ovaj sto kaze da sve nije istina je dokotr,mukica ne veruje sta se sve dogadja oko njega.Nije jedini... :)
istina i ti si medju njima. ;aha:
Ko kaze da je nisam pipao,samo nisam hteo da je uhvatim za dupe ili grudi,a tebi ako je tesko da shvatis to je vec tvoj problem.Nisam debeo,vec sam imao 5 kg viska koje sam dobio jer sam povredio nogu na utakmici i 3 meseca nisam trenirao,samo skola i odmor,a navikao da jedem dosta jer se trosim.Inace sam bio jedan od popularnijih momaka u gradu,fudbaler,a ona takve mrzi,popularne.Jos sam bio kao glavni i u skoli i tukao se i bla bla bla,ali kad me upoznala i videla da taj siledzija nije siledzija kad je sa njom,pobrinula se da ne bude siledzija i kad nije sa njom,promenila je deo mene koji nije valjao,deo nadmenog,popularnog fudbalercica koji je muvao po tri devojke za vece,KAPIRAS?!

debeli! Butji,butji. Imamo ovde jednog takvog,istih godina,visine i kilaze,a jos i voli muske mislim da bi se odlicno slagali.

debeli! Butji,butji. Imamo ovde jednog takvog,istih godina,visine i kilaze,a jos i voli muske mislim da bi se odlicno slagali.

Bb, hahaha :rotf:

A jos je i romantican...par iz snova... :lol:

Sad moram da kupujem novu stolicu zato sto sam se usrao od same pomisli na tebe... :sad2: :cry:

Bb, hahaha :rotf:

A jos je i romantican...par iz snova... :lol:

Aha,a obozavam takve internet huligane da je.em...
Sad moram da kupujem novu stolicu zato sto sam se usrao od same pomisli na tebe... :sad2: :cry:
Nema potrebe,kad dodje do toga nece biti potrebno da se user.s od pomisli,jer ces se usra.i od batina,ali daleko je to,nemas ti mozak da me toliko iznerviras...

izvinjenje prihvaceno, nego cek ce cek
prica sa ruzom je + odma'
e sad, tu si negde, dobar, dobar, malo te jjebe muzicki ukus, ali oke je to :)
jos samo da si fraEr (ono, bas fraEr, da se to vidi kada udjes u prostoriju, da se oseti, to to), a neka ljiga romanticna i na spisku si

Hahaha :) Nisam joj kupio,nego ubrao u skolskom dvoristu,i zasto sam papucar ako sam to uradio?!Devojka-zena treba valjda da se oseti posebnom i voljenom,a ako nemas pravi odnos prema njoj i ako je ne gledas kao svoju jedinu i posebnu onda dodje do stvari sa kojima 80% populacije ima problem,a nas dvoje za 4(malo vise od 4) godine nismo imali jedan trenutak dosade kad smo zajedno,nismo imali jedan seks da je neuspesan,nikad nam nije seks bio dosadan niti mi je kad bilo dosta nje,uvek imamo minimum 2 puta seks za jedno vidjanje a vidjamo se 3-4 puta nedeljno(to je sad tako zboga obaveza,pre smo se vidjali svaki dan jer smo ucili zajedno),kad smo zajedno 5-6 sati prodje kao 1 sat,i tako je sve cetri godine i sto je fora,sve je lepse i lepse,jer veza sazreva kao i nas dvoje,a to onda treba ceniti i takvu devojku treba postovati,a to moras znati uraditi,tako da se zna ono primitivno:"Ko je musko u vezi",a i da je postujes i poklanjas joj dovoljno paznje...

80 kg jeste malo za Bodibildera,ali za fudbal nije malo,a istina treba mi jos 4-5 kg,tad ce biti ono pravo,ali jos sam u procesu izgradje misica,jer teze je malo zbog fudbala jer trcim svaki dan,pa je potrosnja mog organizma velika i tesko je to uklopiti,da imas i idealan odnos misica i visine a da nemas visak kg,jer i ovak unos uh mora biti veliki,a proteina takodje,a sve to treba strpati u tri obroka i dve uzine i plus dva treninga svaki dan,a trcanjem dolazi do katabolizma,itd...Trebace mi jedno 8-10 da dodjem do nekih 85-86 kg a da sve budu sami misici i da Body Fat bude i dalje na 9% koliko je sad.

izvinjenje prihvaceno, nego cek ce cek
prica sa ruzom je + odma'
e sad, tu si negde, dobar, dobar, malo te jjebe muzicki ukus, ali oke je to :)
jos samo da si fraEr (ono, bas fraEr, da se to vidi kada udjes u prostoriju, da se oseti, to to), a neka ljiga romanticna i na spisku si

A sta fali muzici,jedino ne slusam nase narodnjake,ostalo sve po malo,sve na sta naletim a da mi se svidja ja slusam,a ono sto sam napisao je onako nalupano,okvirno vidis da ima dosta razlicitih muzickih pravaca?! Ne,nisam onaj od kog zastaje dah,kog riba kad vidi odmah kaze udacu se za njega... :) Kaze devojka da joj se najvise svidja sto ima dobro drzanje i da sam sminka,reklo bi se ne fraEr,vec obican momak koji fino izgleda,nista posebno...

Back