Bratislav_90
Iskusan
- Poruka
- 5.522
znaci ti volis debele neobrijane devojke...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koja si ti citercina. Pa to sto je nisi pipao dva meseca je ljigavo na kub. To sto si deb'o,sto si povredjen bio i sto nemas kes ti je veliki + i imao si srecu da naidjes na "investitora" i jos je imala tri momka do sada...AAAaaaaa vama je bilo sudjeno,nista lakse da se smuvate. Trebao bi da budes idiot da je ne smuvas sa takvom pricom. Ozbiljno ti kazem...
i ti imas preko tlinaest i po godinica??!
ne verujem nikako..
Imam 22 godine,visok sam 190 cm,imam 80 kg samih misica i boli me kur.c da li nekom smeta sto sam u trecem srednje pobegao sa casa da bi devojci ubrao ruzu i doneo na taj isti cas,ili sto sam imao keca iz vladanja prve tri godine srednje zbog tuca i gluposti,ili sto pored svega toga igram fudbal i studiram,i slusam i Bocelija i IL DIVO,a i Peperse i One Republic,ili Sergeja Cetkovica i Vladu Georgijeva,ili Guettu i Morandia...IMAS NESTO PROTIV???
i ti imas preko tlinaest i po godinica??!
ne verujem nikako..
ufffff. Ovlazio sam na samu pomisao. MMmmmmm.znaci ti volis debele neobrijane devojke...?
istina i ti si medju njima. ;aha:Ovaj sto kaze da sve nije istina je dokotr,mukica ne veruje sta se sve dogadja oko njega.Nije jedini...![]()
Ko kaze da je nisam pipao,samo nisam hteo da je uhvatim za dupe ili grudi,a tebi ako je tesko da shvatis to je vec tvoj problem.Nisam debeo,vec sam imao 5 kg viska koje sam dobio jer sam povredio nogu na utakmici i 3 meseca nisam trenirao,samo skola i odmor,a navikao da jedem dosta jer se trosim.Inace sam bio jedan od popularnijih momaka u gradu,fudbaler,a ona takve mrzi,popularne.Jos sam bio kao glavni i u skoli i tukao se i bla bla bla,ali kad me upoznala i videla da taj siledzija nije siledzija kad je sa njom,pobrinula se da ne bude siledzija i kad nije sa njom,promenila je deo mene koji nije valjao,deo nadmenog,popularnog fudbalercica koji je muvao po tri devojke za vece,KAPIRAS?!
debeli! Butji,butji. Imamo ovde jednog takvog,istih godina,visine i kilaze,a jos i voli muske mislim da bi se odlicno slagali.
Imam 22 godine,visok sam 190 cm,imam 80 kg samih misica i boli me kur.c da li nekom smeta sto sam u trecem srednje pobegao sa casa da bi devojci ubrao ruzu i doneo na taj isti cas,ili sto sam imao keca iz vladanja prve tri godine srednje zbog tuca i gluposti,ili sto pored svega toga igram fudbal i studiram,i slusam i Bocelija i IL DIVO,a i Peperse i One Republic,ili Sergeja Cetkovica i Vladu Georgijeva,ili Guettu i Morandia...IMAS NESTO PROTIV???
Nego useru realno ako ti ne volis debele devojke, ne vole ni one preterano debele muskarce![]()
Nego useru realno ako ti ne volis debele devojke, ne vole ni one preterano debele muskarce![]()
ufffff. Ovlazio sam na samu pomisao. MMmmmmm.
istina i ti si medju njima. ;aha:
debeli! Butji,butji. Imamo ovde jednog takvog,istih godina,visine i kilaze,a jos i voli muske mislim da bi se odlicno slagali.
Nema potrebe,kad dodje do toga nece biti potrebno da se user.s od pomisli,jer ces se usra.i od batina,ali daleko je to,nemas ti mozak da me toliko iznerviras...Bb, hahaha
A jos je i romantican...par iz snova...
Aha,a obozavam takve internet huligane da je.em...
Sad moram da kupujem novu stolicu zato sto sam se usrao od same pomisli na tebe...![]()
![]()
izvinjenje prihvaceno, nego cek ce cekImam 22 godine,visok sam 190 cm,imam 80 kg samih misica i boli me kur.c da li nekom smeta sto sam u trecem srednje pobegao sa casa da bi devojci ubrao ruzu i doneo na taj isti cas,ili sto sam imao keca iz vladanja prve tri godine srednje zbog tuca i gluposti,ili sto pored svega toga igram fudbal i studiram,i slusam i Bocelija i IL DIVO,a i Peperse i One Republic,ili Sergeja Cetkovica i Vladu Georgijeva,ili Guettu i Morandia...IMAS NESTO PROTIV???
Nema tu misica xD...Vidi nisam zalazio na ovaj forumcic neko vreme, jel User smuvao neku? :/na 190 je 80 kila malo ako mene pitate, kakvi tu misici stanu xD. Evo malo pa vezbajte .!.
Nema potrebe,kad dodje do toga nece biti potrebno da se user.s od pomisli,jer ces se usra.i od batina,ali daleko je to,nemas ti mozak da me toliko iznerviras...
izvinjenje prihvaceno, nego cek ce cek
prica sa ruzom je + odma'
e sad, tu si negde, dobar, dobar, malo te jjebe muzicki ukus, ali oke je to
jos samo da si fraEr (ono, bas fraEr, da se to vidi kada udjes u prostoriju, da se oseti, to to), a neka ljiga romanticna i na spisku si