Kakvu gradju cure najvise preferiraju kod momaka ?

Obzirom da je tema o slikama preplavljena polemikom oko ovoga, da ne brisem spamove resih da otvorim temu , moze da izidje i zanimljiva :lol:
Hajde da se vezemo samo za sledece kombinacije
visok-mrsav
visok-debeo (citaj kung fu panda :lol:)
visok-atletski gradjen (Al znam da cete svi ovo jer je kao prosek ali gledajte da ne birate ovu opciju jer je bez veze, ovo imaju samo nekolicina latinoamerickih glumca :lol:)
visok-bilder
nizak-debeo
nizak-mrsav
nizak-atletski gradjen
nizak-bilder
srednja visina-mrsav
srednja visina-debeo
srednja visina-atletski gradjen (Ni ovo nemojte da birate :lol:)
srednja visina-bilder

Dakle, crvene se ne racunaju . :lol:

edit by: Stiven

zene vole mrsave i visoke,nemoj da vezbas i da se tovis,veca ti je prodja ovako. ;) Kad budes porastao sama ce priroda ti dodati koje kilo,ona ce regulisati kilazu koliko treba.

kosarkas = visok atletski gradjen :hahaha:
bilder u bilo kom obliku :bljak: :bljak:

Kad smo kod teretane, prije 3 mjeseca me je brat natjerao da idem s njim tamo, kako bih lakse smrsao, jer tamo ima onaj kardio program plus radim vjezbe za zatezanje da mi koza poslije ne bu. Nijesam mogao da vjerujem kad su mi pricali dok nijesam svojim ocima vidio. Svaka cast onima koji su kost i koza pa idu tamo da se malo rasire, jer mrsav muskarac plus ako je nizak je nesto sto i ne valja vidjeti, ali vecina njih ode u sirinu do te mjere da ih lakse preskociti no zaobici. A jos gori su mi oni sto idu tamo samo da bi bili vidjeni u teretanu, da se zna da bilduju, jer to je sad neki trend, pa sta rade, zauzmu mi svaku traku za trcanje da bi setali na nju i kuckali poruke. Mislim stvarno, idiotizam granice nema.

Neka to no jos jedna stvar, u tu teretanu udje i po koja djevojka, vitka, zategnuta, tacno se vidi da vodi racuna o svom tijelu, normalno je da cu da bacim mali pogled na nju, a ovi bilderi se gledaju se beckaju medjusobno, zagledaju bicepse drugima pa uporedjuju sa svojim bicepsima, pa koliko ko dize in bendza, a i nadje se po koji pametnjakovic koga je lakse preskociti no zaobici da mi pokazuje kako pravilno da radim. Stvarno najbolji pokazatelj koliko je nase drustvo generalno optereceno nekim nebitnim stvarima je otici u neku malo bolju teretanu.

No kad mi kartica istekne, tad ce biti lijepo vrijeme, pa cu u neku sumu da trcim :P

Kad smo kod teretane, prije 3 mjeseca me je brat natjerao da idem s njim tamo, kako bih lakse smrsao, jer tamo ima onaj kardio program plus radim vjezbe za zatezanje da mi koza poslije ne bu. Nijesam mogao da vjerujem kad su mi pricali dok nijesam svojim ocima vidio. Svaka cast onima koji su kost i koza pa idu tamo da se malo rasire, jer mrsav muskarac plus ako je nizak je nesto sto i ne valja vidjeti, ali vecina njih ode u sirinu do te mjere da ih lakse preskociti no zaobici. A jos gori su mi oni sto idu tamo samo da bi bili vidjeni u teretanu, da se zna da bilduju, jer to je sad neki trend, pa sta rade, zauzmu mi svaku traku za trcanje da bi setali na nju i kuckali poruke. Mislim stvarno, idiotizam granice nema.

Neka to no jos jedna stvar, u tu teretanu udje i po koja djevojka, vitka, zategnuta, tacno se vidi da vodi racuna o svom tijelu, normalno je da cu da bacim mali pogled na nju, a ovi bilderi se gledaju se beckaju medjusobno, zagledaju bicepse drugima pa uporedjuju sa svojim bicepsima, pa koliko ko dize in bendza, a i nadje se po koji pametnjakovic koga je lakse preskociti no zaobici da mi pokazuje kako pravilno da radim. Stvarno najbolji pokazatelj koliko je nase drustvo generalno optereceno nekim nebitnim stvarima je otici u neku malo bolju teretanu.

No kad mi kartica istekne, tad ce biti lijepo vrijeme, pa cu u neku sumu da trcim :P

veruj mi ako mnogo gledas te devojke ometaju ti mnogo paznju :D... To sam ja radio na pocetku zagledao mnogo druge ljude, fazon je da ne obracas paznju na druge, ni muske ni devojke :)

pa da,pola bildera su gej. Radije bi videli dobro definisanog i nabildovanog lika,od zgodne devojke. Idu tamo po teretani pipaju jedni drugima dojke,kao fol vidi brate ala sam uradio grudi,pipi,mirisu znoj i stezu se pred ogledalima. Najveca je guzva pred spravom koja je pred ogledalom. Nezaobilazna spika je leti kad dodju u teretanu,jao brate bio sam jutros na bazenu,gledam sve likovi mlitavi ili debeli,nijednog nema da je dobro gradjen,ja i Marko jedini da smo dobro gradjeni,ostali uzas. Skoro da ribe i ne pominju,isli na bazen da gledaju muskarce. Gejevi.
ahahah ovo je tako tacno i meni se uvek cinilo da se muskarci uvek skupljaju pred ogledalima u teretani i pipkaju vise nego sto bi trebalo :lol:

ajde,ajde :mrgreen: ja preferiram ovako nesto
kosarkasi%2010.jpg
nemam poooojma ko je decko,sa neta sam skinula :D ali,ovako neku gradju volim....:) (maalo puniju,ovaj je bas mrsav :mrgreen: )

Back