Kakvu gradju cure najvise preferiraju kod momaka ?

ovo nema veze sa vezom. Nikada drugarica nece napustiti svoje drugarice,osim ako ih je neparan broj. Ako su paran broj onda nema sansi jer ce neka od drugarica da ostane sama,toj sto je muvas ce isto tako biti glupo da ostavi svoju drugaricu,a ako sa i ovim drugima ne pricas one ce namerno tu sto je muvas da odvuku u wc ili napolje ili ce da te sabotiraju.

Ne uvek. Bar ne za devojke na faxu...Za srednjoskolke, verovatno.

Na ovakvog lika se loži skoro svaka riba, a to ima dosta veze i sa mentalnim stavom:

6tk300.jpg

u deficitu sam poznanika. Nemam vise dobrih ljudi sa kojim bih mogao da zasnujem normalan odnos od prijateljskih,pa do ljubavnih veza. Ako mi verujes i to je moguce da ti se desi. Pogotovu ako si u manjoj sredini,svi koji valjaju nesto odu na stranu u NS,Bg,Kragujevac,oni sto su neka sredina odu da rade i nemaju vremena da se druze,a na faks ti dodju ljudi iz vecih vukojebina nego gde se ti nalazis oji su tu samo dok ima nastave. da ne pricam kakve su to licnosti i na sta lice. Grad je mrtav,sve se zatvara u 1,a i ono ljudi sto izadje su stara garda koja je tu svakog dana,svake godine i svaki put sa istim ljudima,gowna najgore vrste.

Vat d hel? ej bre,ko je vas ovlastio da otvarate teme u moje ime? :tiganj:

@gema naucno dokazano (od strane mene) da u grad izlazi samo najveci olos i klosari. Barem sto se nasih malih sredina tice,mada KG nije mali i ima bolji zivot nego Valjevo. Sam sljam izlazi tako da tih 70% je u stvari 5-10% realne brojke.
Sistem je takav da sortira po vremenu postove, hteo sam da napravim ja uvodni post ali kako ne mogu da vratim vreme unazad da bi moj post bio prvi, morao sam da editujem najstariji post (tvoj) od koga je poceo spam na prethodnoj temi :lol:
meni je naj osrednja atletska gradja , pa mršavi visoki , a i prosečna gradja sa manjim viškom mi je skroz okej, više mi se svidja od onih tovljenih steroidima, bildinzima i još kojim čime
u principu zapažam visinu najpre
:rumenko:
oću da kažem ja sam metar osamdes pet kad se popnem na potpetice, meni je izbor automatski sužen tj. ja nemam toliko primeraka na izbor ko većina devojaka, još sad treba i da izmišljam posebne podkategorije, ma ajde

Samo da znas ja sam metar i djevedeset :rumenko: Al sam ruzan . Sta cu :aha:

sto se tice tela tu je cista logika
teretana telo ( umereno ne svarceneger i ta sranja) pomaze- logicno
Teretana telo NE GARANTUJE apsolutno nista, imam par drugova iz Srbije i rep Srpske imaju ekstra tela a par od njih nisu imali ni devojku nikada ( nisu gey).. Mislim isto je logicno. Nista tebi tu ne garantuje
Ribama svaki dan se neko nudi tako da opet, nije da sad kad ti dobiejs takvo telo da ce biti sve oko tebe, pomoci ce ti mnogo svakako, ali ne u nekoj preteranoj meri. Druga stvar je totalno da te ribe i to posle nekog vremena budeglupo i lame pa i prestanes da razmisljas u tim kategorijama, ali ok teen godine su teen godine :D
Dakle sigurno je bolje da iams telo kao Ben aflek i tu i tv i mediji igraju veliku ulogu, pogledajte bilo kog heroja u filmu, zavodniak i tome slicno imaju kolko tolko izdefinisano telo..
A i inace mnogo je bitnije kakva si osoba. Sto je i logicno devojke su prilicno slicne muskarcima, niko ne zeli arogantne smor ljude oko sebe, pune kompleksa i tome slicno., Naravno to vecina ima u teen godinama ali ono fazon vremenom skapiras da ono sto ti ne volis ne voli ni niko drugi :mrgreen:
EDIT: teretana pomaze i nekim drugim stvarima ne samo oko riba, vec i kao licni achviment i tome slicno, smatram da je teretana veliko gubljenje vremena ako bi to iko radio zbog riba- a i uopste bilo sta da radis zbog riba je veliko gubljenje vremena (no homo:mrgreen:)

srednja visina-mrsav
srednja visina-debeo

ove dve kategorije su mi okej, ne bih išla u krajnost- da je premršav ili mnooogo debeo, ali ne znači mi nešto savršena figura.
pločice- nikakvu ulogu ne igraju.

mnogo bitnije mi je lice, da ima šarm tj- da ja ne mogu da skinem pogled s njega, da se pogubim kad ga vidim i to :mrgreen:

srednja visina-mrsav
srednja visina-debeo

ove dve kategorije su mi okej, ne bih išla u krajnost- da je premršav ili mnooogo debeo, ali ne znači mi nešto savršena figura.
pločice- nikakvu ulogu ne igraju.

mnogo bitnije mi je lice, da ima šarm tj- da ja ne mogu da skinem pogled s njega, da se pogubim kad ga vidim i to :mrgreen:
Gde su ovako devojke u mom okruzenju :aha:

Ili su vecina takve samo glume ribe :lol:

Back