gost 250074
Poznat
- Poruka
- 9.075
Sto me uvrediste ovako (Pussy and co)
Znaci smeh.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ribe se pale na sve zivo, kao i muskarci...kraj price...
Odakle ti znaš da sam ja javno dobio rok da se oženim do prvog septembra tekuće godine, inače ću biti komisiono priženjen o trošku svoje sekte?a ovi s- kvaziurbanom spikom- možda treba da se fokusiraju na lične probleme nužne ženidbe
A od testosterona naposina,vinstrola i sličnog im se poremeti i hormonska ravnoteža ,pa pre ili kasnije počnu da se krpe u nabildovane guze .pa da,pola bildera su gej. Radije bi videli dobro definisanog i nabildovanog lika,od zgodne devojke. Idu tamo po teretani pipaju jedni drugima dojke,kao fol vidi brate ala sam uradio grudi,pipi,mirisu znoj i stezu se pred ogledalima. Najveca je guzva pred spravom koja je pred ogledalom. Nezaobilazna spika je leti kad dodju u teretanu,jao brate bio sam jutros na bazenu,gledam sve likovi mlitavi ili debeli,nijednog nema da je dobro gradjen,ja i Marko jedini da smo dobro gradjeni,ostali uzas. Skoro da ribe i ne pominju,isli na bazen da gledaju muskarce. Gejevi.
Uglavnom ce neke ribe reci da se ne pale na misicave tipove(kad kazem misicave, mislim da ima izrazene misice, ne da su nabijeni kao ormari). Ali realno, svaka ce da ode sa njim u krevet kada je pogleda.
Pa to isto kao da ti musko kaze kako nikad ne bi ***** kurvicu koja nosi air max i slusa Jelenu Karleusu, a prvi bi je povalio da mu pizdu pokaze.
nece svaka sigurno...
ma daj bre,nije to tako jednostavno. Ribe vole i krupnije,ali ne nabildovano krupne,vec prirodno takve. CAk i one znaju da su bilderi narcisi.
pa vole svakakve ....normalno....ima ih 3 miliardemore se nac za svaku po nesto
al sto rece da ce svaka u krevet sa misicavim bez obzira na njegov obraz....nece bas svaka..![]()