Kakvu gradju cure najvise preferiraju kod momaka ?

User Friendly

Buduća legenda
Poruka
25.026
Obzirom da je tema o slikama preplavljena polemikom oko ovoga, da ne brisem spamove resih da otvorim temu , moze da izidje i zanimljiva :lol:
Hajde da se vezemo samo za sledece kombinacije
visok-mrsav
visok-debeo (citaj kung fu panda :lol:)
visok-atletski gradjen (Al znam da cete svi ovo jer je kao prosek ali gledajte da ne birate ovu opciju jer je bez veze, ovo imaju samo nekolicina latinoamerickih glumca :lol:)
visok-bilder
nizak-debeo
nizak-mrsav
nizak-atletski gradjen
nizak-bilder
srednja visina-mrsav
srednja visina-debeo
srednja visina-atletski gradjen (Ni ovo nemojte da birate :lol:)
srednja visina-bilder

Dakle, crvene se ne racunaju . :lol:

edit by: Stiven

zene vole mrsave i visoke,nemoj da vezbas i da se tovis,veca ti je prodja ovako. ;) Kad budes porastao sama ce priroda ti dodati koje kilo,ona ce regulisati kilazu koliko treba.

Poslednja izmena od moderatora:

sta me gledas,bilo prekjuce na historiju naucna emisija gde su psiholozi i ostali lezilebovici zakljucili da su ljudi evoluirali i da su pre par vekova muskarci bili prosecno visoki oko 160-170 santima,a danas je to oko 180 i zene su ito porasle za 10 santima. Onda su skupili 200 zena i muskaraca koji traze partnere,pokupili ih iz nekih agencija za upoznavanje,metuli kamere i onda su poceli da se muvaju,posmatrajuci te parove zakljucili su da su najvise uspeha imali visoki i mrsavi i zene su najbolje ocenile visoke i mrsave tipove. Sta sad nije jasno? Do duse ima izuzetaka,ali vecina zenki voli visoke tipove. Opste je pravilo da muskarac mora biti veci od partnerke. Teza je ispravna. :) Ja kad stanem na prste izgledam mnogo lepse,jace i zgodnije nego kad se vratim na mojih 177-78.

sta me gledas,bilo prekjuce na historiju naucna emisija gde su psiholozi i ostali lezilebovici zakljucili da su ljudi evoluirali i da su pre par vekova muskarci bili prosecno visoki oko 160-170 santima,a danas je to oko 180 i zene su ito porasle za 10 santima. Onda su skupili 200 zena i muskaraca koji traze partnere,pokupili ih iz nekih agencija za upoznavanje,metuli kamere i onda su poceli da se muvaju,posmatrajuci te parove zakljucili su da su najvise uspeha imali visoki i mrsavi i zene su najbolje ocenile visoke i mrsave tipove. Sta sad nije jasno? Do duse ima izuzetaka,ali vecina zenki voli visoke tipove. Opste je pravilo da muskarac mora biti veci od partnerke. Teza je ispravna. :) Ja kad stanem na prste izgledam mnogo lepse,jace i zgodnije nego kad se vratim na mojih 177-78.

a jes nizak.. ne znam kako bi se uklopio sa mojih citavih 174 cm.. :lol:

a jes nizak.. ne znam kako bi se uklopio sa mojih citavih 174 cm.. :lol:

kad bih porastao jos barem 2-3 santima bio bih ok. Ne znam koliko gledas ljude,ali meni je gadno sto sam ovoliki,a imam dosta kolega koji su nizi od mene. Zamisli tek kako je njima. NJima je najniza riba rame uz rame. A ti si sreco moja vosoka zenka,samo da znas. :D Bar nisi deblja od mene. z:D

who-wants-to-be-a-millionaire-failure-demotivational-poster.jpg

ne bi ali bi tebe svakako jer si mu očigledno ti interesentna grupa a ne sumnjam da bi mu zdušno i odgovorio

pa da,pola bildera su gej. Radije bi videli dobro definisanog i nabildovanog lika,od zgodne devojke. Idu tamo po teretani pipaju jedni drugima dojke,kao fol vidi brate ala sam uradio grudi,pipi,mirisu znoj i stezu se pred ogledalima. Najveca je guzva pred spravom koja je pred ogledalom. Nezaobilazna spika je leti kad dodju u teretanu,jao brate bio sam jutros na bazenu,gledam sve likovi mlitavi ili debeli,nijednog nema da je dobro gradjen,ja i Marko jedini da smo dobro gradjeni,ostali uzas. Skoro da ribe i ne pominju,isli na bazen da gledaju muskarce. Gejevi.

Poslednja izmena:

Back