Manifold
Ističe se
- Poruka
- 2.615
Zovite to kako hocete, ja htedoh da kazem samo kako visoki nisu u nekoj prednosti, cak ni u ljubavi, jer vecina devojaka ne prelazi 172cm te alo bas nisi kepec dobro ti je, posto je brdo onih od 159 do 168 xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Jelena-jeca-94
Pa, po ovim odgovorima ovde, ispade da su sve devojke na ovom forumu od 175 pa navise, u sta sumnjam onako najiskrenije, jer u mom odeljenju su bile svega 2 devojke koje su vise od mene, i to za 2-3 centimetra. Zato ne vidim logiku. Mada sto li se ja upustam u raspravu, kad meni ne smeta moja visina i nemam sta da se bunim, ali eto, nelogicni su mi neki odgovori ovde XD
A evo jednog pitanja, koliko vas bi bilo sa sa Dzastinom Biberom npr. ? (kontam njega vecina devojaka voli, pa zato njega uzimam za primer) Ili ona Zek Efron koji je moje visine? Vecina glumaca su malecni, i oni sto odskacu uglavnom nose nesto u cipelama da ih izdigne... Isto vazi i za ostale poznate licnosti. Nego kapiram da je to zato sto smo mi Balkanci najvisi na svetu, pa zato.
akuta to pita jer su njega poredili sa Biberom pa sad hoće da vidi koliko vas bi bilo sa akutom![]()
Девојке воле добре алатке у суштини.![]()
Konacno osoba zenskog roda koja lepo kaze istinu i to je to...
Pa džabe ti lepota i mišići ako imaš smokić, ili neko ko je osetljiv ko go*no pa brzo svrši, nego primetila sam da se ribe zaljubljuju u likove koji ih tretiraju kao stoku. Ne sve nego ima posebna vrsta tih riba.
Ima, al ja nikako da naletim na takvu. Msm, kazem devojci "mars u tri ***** materine, kruvetino raspala" i popijem samar i naljuti mi se? Where did I go wrong?
Ima, al ja nikako da naletim na takvu. Msm, kazem devojci "mars u tri ***** materine, kruvetino raspala" i popijem samar i naljuti mi se? Where did I go wrong?
Akuta nas nešto previše laže lately
![]()
Ja fala bogu nisam ništa od toga i nemam keša
i drago mi je
i postaću silovatelj i žene će vrištati ali će uživati
siluj prvo onu manifoldovu što ne zna ko joj je zbio milom a ko silom