Kakvu gradju cure najvise preferiraju kod momaka ?

@Jelena-jeca-94

Pa, po ovim odgovorima ovde, ispade da su sve devojke na ovom forumu od 175 pa navise, u sta sumnjam onako najiskrenije, jer u mom odeljenju su bile svega 2 devojke koje su vise od mene, i to za 2-3 centimetra. Zato ne vidim logiku. Mada sto li se ja upustam u raspravu, kad meni ne smeta moja visina i nemam sta da se bunim, ali eto, nelogicni su mi neki odgovori ovde XD

A evo jednog pitanja, koliko vas bi bilo sa sa Dzastinom Biberom npr. ? (kontam njega vecina devojaka voli, pa zato njega uzimam za primer) Ili ona Zek Efron koji je moje visine? Vecina glumaca su malecni, i oni sto odskacu uglavnom nose nesto u cipelama da ih izdigne... Isto vazi i za ostale poznate licnosti. Nego kapiram da je to zato sto smo mi Balkanci najvisi na svetu, pa zato.

Ne znam za ostale devojke, ali ja jesam 175 :) Jao nemoj bibera majke ti, creva mi se prevrću

Pa džabe ti lepota i mišići ako imaš smokić, ili neko ko je osetljiv ko go*no pa brzo svrši, nego primetila sam da se ribe zaljubljuju u likove koji ih tretiraju kao stoku. Ne sve nego ima posebna vrsta tih riba.

Ima, al ja nikako da naletim na takvu. Msm, kazem devojci "mars u tri ***** materine, kruvetino raspala" i popijem samar i naljuti mi se? Where did I go wrong?

Back