Verwest :)
Veoma poznat
- Poruka
- 12.229
Ja volim košarkaše i odbojkaše. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja volim košarkaše i odbojkaše.![]()
ja volim malo krupnije momke, one siroke. Neobicno zato sto sam veoma sitna![]()
od tebe se nista ne moze sakritiTo je zato što si mazohista... hoćeš da te zgrome slome siluju
fora sto nisu nabildovani, vec salo xDMeni se svidjaju oni normalni, visoki...da nisu nabildovani. Volim ili da imaju dugu kosu ili da su celavi. Znaci, metalci ili skinhedi, a jos bolje ako je skinhed, a slusa metal.![]()
ima smisla...ma kako neobicno, sve sitne devojke vole vise i krupnije muskarce, prica o zasticenosti i sigurnosti, ti se osecas krhko on muzevno svima lepo
samo sto to meni ne pije vodu nikako, sigurnost mi nema veze s fizickim izgledom
Meni se svidjaju oni normalni, visoki...da nisu nabildovani. Volim ili da imaju dugu kosu ili da su celavi. Znaci, metalci ili skinhedi, a jos bolje ako je skinhed, a slusa metal.![]()
od tebe se nista ne moze sakriti
fora sto nisu nabildovani, vec salo xD
metalciiii![]()
![]()
ima smisla...
Znaci u principu ako nisi visok ko te ebe, makar imao i sve ostalo xD
Logično da visoke devojke traže momke koji su visoki, a za one nešto niže postoje niske devojke, logično![]()
logično da se žene vode logikom nelogičnosti.
A znate zasto ribe vole visoke? Pa gledaju proporciju,ako je on visok,onda jadne misle da ima i veliku KUUUUURCINUUU!!
Prosto i jednostavno.