looolita
Zainteresovan član
- Poruka
- 291
Partnerovo Sunce na mom DC i Venera i Mars...sve u Ovnu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inteligentnog,obrazovanog,kulturnog,inovativnog,bez predrasuda,onog ko je ispred mene,onog koji ima mozak koji misli i planira brze od mene,onog ko je u isto vreme tolerantan,ispred svog vremena,s ljubavlju prema tehnickim i drugim dostignucima,lepoj reci,inicijativnog i pravog prijatelja pre svega...onog kog ja treba da pratim a ne obrnuto...e da,necu izuzeti ni finansijski jaceg od mene...
Necu reci sta sam dobila...to ostaje Vama majstorima...pa da vas cujem,citam,vidim,kako god
QUOTE]
evo linka ponovo pa da vas citam uskoro...
![]()
Inteligentnog,obrazovanog,kulturnog,inovativnog,bez predrasuda,onog ko je ispred mene,onog koji ima mozak koji misli i planira brze od mene,onog ko je u isto vreme tolerantan,ispred svog vremena,s ljubavlju prema tehnickim i drugim dostignucima,lepoj reci,inicijativnog i pravog prijatelja pre svega...onog kog ja treba da pratim a ne obrnuto...e da,necu izuzeti ni finansijski jaceg od mene...
Necu reci sta sam dobila...to ostaje Vama majstorima...pa da vas cujem,citam,vidim,kako god
QUOTE]
evo linka ponovo pa da vas citam uskoro...
![]()
Takvog ces donekle i dobiti,zelis onog koji je predstavljen tvojim DSC-tom,vladar Uran pa u konjukciji sa Merkurom-u vagi,sve ovo sto si nabrojala:
"Inteligentnog,obrazovanog(ME),kulturnog(vaga),inovativnog,bez predrasuda,onog ko je ispred mene(UR),onog koji ima mozak koji misli i planira brze od mene(ME),onog ko je u isto vreme tolerantan(vaga),ispred svog vremena,s ljubavlju prema tehnickim i drugim dostignucima(UR),lepoj reci(ME),inicijativnog i pravog prijatelja pre svega(UR)...onog kog ja treba da pratim a ne obrnuto...e da,necu izuzeti ni finansijski jaceg od mene...(SO0MA)"
E sad,SO u devici govori o veoma analiticnom,proracunatom i vrednom muskarcu,u konjukciji sa MA koji je u vagi-debilitiran,sto ce ukazati na slab karakter koji se krije ispod spoljasnje prefinjenosti,pa cak mozda i agresivnost zbog prevelike energije koja se mozda ne zna kanalisati na pravi nacin.S obzirom da se VE oseca dosta lose u devici,postoji mogucnost da ces tesko naci partnera kojim ces biti potpuno zadovoljna,tesko da ces naci onog "pravog"..
Partnerovo Sunce na mom DC i Venera i Mars...sve u Ovnu...
Moj veoma buran i nepostojeci ljubavni zivot...
Privlace me ekscentrici, inteligentni i nestalni tipovi, sadisti, avanturisti. vecinu veza sam drzala u tajnosti, cesto sam se opekla, par puta ludo zaljubila...kao sada..i patim...
Namecu mi se neki ok muskarci, koji mi nisu uopste privlacni. A koji bi mi mnogo vise odgovarali...Ne vredi...stabilnost i mirnoca mi nisu privlacni...
Sve je vise komplikovano nego sto bi trebalo da bude...kad se zaljubim uplasim se previse...
*iz nekog razloga ne mogu da uploadujem kartu...
evo linka...
http://www.astro.com/cgi/showgif.cg...gif&res=100&va=&cid=ft6file1zNkQW-u1190465921
pa bih rado videla kartu
rekoh da mi to tvoje "ljubavno" iskustvo lici dosta na moje, ali karte su nam bas razlicite....

)
)
Ajde ako mozete malo i meni da prokomentarisete, bash me interesuje..
Samo ne znam da li takav kakvog ja zelim postoji, pa cu probati da budem malo skromnija)
Volim vredne, sposobne i jake muskarce, koji se prema zeni ophode kao prema princezi , a opet nisu papuchari i imaju jaku licnost..Poslovan svakako, snalazljiv, dobar i pazljiv, porodican tip..Ne treba da bude mnogo lep, ali sarmantan i zanimljiv svakako..Ne znam sta bih jos rekla ako se setim dopisacu..)
![]()

Pa u principu ti trebas da nam opises kakve muskarce dobijas,a kakve zelis.
Mars i Sunce su u vodenim znacima,a kako su postavljeni tu se bas i ne osecaju najbolje(MA u padu,SO u ribama),MA govori o muskacima koji su posveceni porodici i kojima je porodica najvaznija u zivotu,SO u ribama govori o nekom psiholoskom profilu koji je nestalan,sanjalacki,umetnicki,saosecajan,brizan,pozrtvovan,itd.
Ovako postavljeni nakako mi ne lice na odlucnog i cvrstog muskarca,pre bih rekla da su slabog karaktera.
S druge strane 7.polje pocinje u jarcu a vladar7.Saturn u Lavu,a i SO na vrhu 10.moze dati ambicioznog i uspesnog muskarca koji usmeren na karijeru i status,koji takodje voli da dominira i zna sta hoce pa i moze da istraje u svojim namerama-jer je Lav fiksni znak.
Venera je u Ovnu u konj.sa Merkurom,pa verovatno delom i zato zelis da muskarac bude duhovit(ovan) i inteligentan(ME).
Ne znam bas kako bih sve ovo spojila u jedno pa bih volela da neko to lepse objasni..![]()
a ja volim te nezne, posvecene samo meni....a onda mi smeta sto ne rade nista konkretno....

Ovu temu sam zamislila tako da opisete kakvog bi partnera zeleli,tj,o kakvom partneru mastamo,a kakve partnere ustvari "dobijamo" u zivotu,i da uz to ostavite natalnu kartu da bi mogli da vidimo gde se ispunjava ta simbolika u karti.

.
inteligentnog , pazljivog muskarca sa lepim manirima , uspesnog , posvecenog , sportski tip ali ne sportista , koji postuje moju potrebu za slobodom i samostalnoscu ali da ipak ima taj neki zastitnicki stav prema meni , da ga nije sramota da pokaze svoja osecanja pred ljudima ali da to radi onako ' smekerski' , da mu budem ja na prvom mestu pa onda sve ostalo...iako ja uopste ne zelim toliko paznje ali zelim da znam da je on spreman da mi je pruzi