Kakvog bi partnera zeleli a kavog partnera "dobijamo"..

auu ovo uopste ne zvuci dobro:sad2:

ma daj to je samo Zoka:rotf:

Jupiter je skoro pa u prvoj
a inace za Ju u 12 kazu "andjeo cuvar"
Ju(vladar 1) je u sedistu i pravi 60 sa Merkurom koji je vladar 7...sta je tu lose?:roll:
konjukcija vladara 7 i 5....brak iz ljubavi

druga kuca nisu samo pare :roll:(ja imam vl 1 u 2 i sve sam samo ne materijalista)

nemas opozicije ali imas kvadrate...neko nesto;)

da, usmerena na sebe....sta je tu lose?
bolje da se bavis sobom nego drugima

Osecajnu neznu,zenstvenu,strastvenu komunikativnu,....koju cu da gledam kao malo vode na dlanu,da joj budem podrska u svemu kao i ona meni....Da ona bude zensko a ja musko u vezi....da se dogovaramo oko svega....A dobijao sam hladne,bez puno razumevanja za neke moje hirove,a opet sam davao i vise nego sto treba....

Prilozi

• astro_w2gw_01_pera_peric_hp.79807.jpg
    astro_w2gw_01_pera_peric_hp.79807.jpg
    64,7 KB · Pregleda: 50
moja Venera je takodje u Lavu ali mene nikada nisu privlacili atraktivni muskarci (sta god to znacilo!!!). Naprotiv, uvek su me privlacili muskarci "dronjavog" izgleda, (da se tako izrazim, ne pada mi trenutno nista bolje na pamet :)) i neke cudne, samo meni shvatljive lepote...
Kako ovo tumaciti s obzirom na Veneru u Lavu?

Posto si ti zenskog spola, moras gledati svoj Mars u Skorpionu.
Moras gledati 7.kucu u Raku (blizu si) i vladara Meseca, gde se on nalazi.
Kod tebe Venera nije toliko vazna, jedino ako gledamo da je Venera u 8.kuci: opet su tu Skorpioni.
Sto se tice vladara 7.kuce u Raku a Mesec ti je u 4.kuci Raka, onda te privlace i Rakovi.

Poslednja izmena:
Osecajnu neznu,zenstvenu,strastvenu komunikativnu,....koju cu da gledam kao malo vode na dlanu,da joj budem podrska u svemu kao i ona meni....Da ona bude zensko a ja musko u vezi....da se dogovaramo oko svega....A dobijao sam hladne,bez puno razumevanja za neke moje hirove,a opet sam davao i vise nego sto treba....

Mislim da ce biti nezna i tajanstvena verovatno neki vodeni znak i rodiceti verovatno jedno musko dete

Evo ja sam vaga-bik sa mesecom i venerom u skorpiji. Do sada sam uvek imala raylicite partnere sto po fizickom izgledu sto po psihi :) A privlace me ambiciozni, inteligentni, duhoviti muskarci, koji znaju sta zele i koji znaju da razgovaraju u vezi o problemu, koji nisu tipicni Balkanci ali koji su ipak zastitnicki nastrojeni.
Jarcevi i device su mi nekako hladni, Vodolije nenormalne :), Lavovi su mi do sad najvise prijali, Blizanci su mi nit vamo nit tamo a to ne volim, a neki mi kazu kako bi mi mozda pasovala Skorpija ili Rak. Sa njima sam do sad imala samo povrsne kontakte, tako da ne znam.

Ovu temu sam zamislila tako da opisete kakvog bi partnera zeleli,tj,o kakvom partneru mastamo,a kakve partnere ustvari "dobijamo" u zivotu,i da uz to ostavite natalnu kartu da bi mogli da vidimo gde se ispunjava ta simbolika u karti.

Zelala sam partnera koji je vredan,pazljiv,dobar,iskren,veran...I jedno vreme nisam imala srece da sretnem takve.kada sam ga konacno srela,dobila sam to,da je najvece :heart: koje sam samo pozeleti mogla i da je sve to sto sam htela i jos mnogo,mnogo vise....:heart::heart: Imala sam srece.:)

Ja ne umem da tumacim natalne karte,ali verujem da ce osoba kao ti naci ono sto trazi i da bi svaka cura sa tim i takvim stavovima o zenama,bila presrecna da te ima,jer delujes kao jedno veeeliko :heart:. Zelim ti puno srece da nadjes takvu i da vazda lepo komunicirate i da se puno volite.:):)

Nemoj da zezas? Ne mogu da vjerujem da ima takvih osoba?
Ja se mnogo ne razumijem u astrologiju, ali svaki aspekt koji vidim da mi smeta dozivljavam kao izazov i pokusavam da ga pobijedim, a ne da ga pustim da utice na mene...
By the way... Nikad nisam razmisljala o tome kakvog muskarca zelim... Ribe su me uvijek i redovno osvajale na prvi pogled (ali, konkretna realizacija - slaba vajda), Vage takodje (uh, bolna prva ljubav). Najljepse iskustvo - Bik i Vodolija (iako se inace ne mirisem sa muskim vodolijama). Zapravo, bilo mi je potpuno normalno da imam neke vezice sa strane, tako neke strastvene ljubavi bez obaveza i da na kraju ostanem sama. Savrseno su mi odgovarali tipovi koji ne smaraju i sa kojim imam potpunu slobodu - uvijek sam dobijala one koji npr. traze da im konkretno kazem kada cemo se vidjeti (a ja sam sva idi-mi-dodji-mi, odnosno - vidjecemo se kada se budemo vidjeli).
E, a sad... zaljubila sam se do usiju i vise :heart: i naravno (Dzej...:hahaha:) - Ribe... I to tako jako i ludo i traje i traje vec godinama... kuckuckuc... Samo da ne prestane!!!! Prosto sam se zaljubila u ljubav!
A moze li to neko da protumaci na osnovu moje karte?
Hvala!
http://www.astro.com/tmpd/ct5kfileIdD7TF-u1253732742/astro_w2at_02_slow_hp.81158.10170.gif

Ovu temu sam zamislila tako da opisete kakvog bi partnera zeleli,tj,o kakvom partneru mastamo,a kakve partnere ustvari "dobijamo" u zivotu,i da uz to ostavite natalnu kartu da bi mogli da vidimo gde se ispunjava ta simbolika u karti.
Kazu, da dobijamo takvog partnera, kakvog pokazuje Asteroid Juno u nasoj Natalnoj karti.

Ja imam Juno u 1.kuci: dobijem (ne zelim) nekoga kao ja;
Moj Juno u Vagi: dobijem partnere, koji dobro izgledaju.

http://www.terrynazon.com/Asteroids.html -
http://www.bobmarksastrologer.com/Juno21.3.html

V.

Nisam ni ja znala, dok nisam bila clan Foruma, gde se mnogo pise o Asteroidima.

Juno je nesto vise od Venere.
Juno je partner, kakvog trebamo, a ne kakvog mi zelimo.

Malo procitaj taj tekst pa se uveri.

Asteroidi mnogo znace, samo ih retki upotrebljavaju, jer Asteroida ima na stotine.

LP, V,
Mozes li ovo malo da mi pojasnis, na nekom primeru..eto na svom licnom..gde je Tebi Juno..? Meni je u Skorpiji, ali meni nikako ne odgovaraju osobe u tom znaku, mozda Plutonijumski tip osobe, ali da mi odogovara neko ko je Skorpija ostala bih sa njim..by the way dupla..je bio!

Back