Kakvog bi partnera zeleli a kavog partnera "dobijamo"..

Inteligentnog,obrazovanog,kulturnog,inovativnog,bez predrasuda,onog ko je ispred mene,onog koji ima mozak koji misli i planira brze od mene,onog ko je u isto vreme tolerantan,ispred svog vremena,s ljubavlju prema tehnickim i drugim dostignucima,lepoj reci,inicijativnog i pravog prijatelja pre svega...onog kog ja treba da pratim a ne obrnuto...e da,necu izuzeti ni finansijski jaceg od mene...

Necu reci sta sam dobila...to ostaje Vama majstorima...pa da vas cujem,citam,vidim,kako god :)

QUOTE]

:dontunderstand:
evo linka ponovo pa da vas citam uskoro...:?:

Inteligentnog,obrazovanog,kulturnog,inovativnog,bez predrasuda,onog ko je ispred mene,onog koji ima mozak koji misli i planira brze od mene,onog ko je u isto vreme tolerantan,ispred svog vremena,s ljubavlju prema tehnickim i drugim dostignucima,lepoj reci,inicijativnog i pravog prijatelja pre svega...onog kog ja treba da pratim a ne obrnuto...e da,necu izuzeti ni finansijski jaceg od mene...

Necu reci sta sam dobila...to ostaje Vama majstorima...pa da vas cujem,citam,vidim,kako god :)

QUOTE]

:dontunderstand:
evo linka ponovo pa da vas citam uskoro...:?:

Takvog ces donekle i dobiti,zelis onog koji je predstavljen tvojim DSC-tom,vladar Uran pa u konjukciji sa Merkurom-u vagi,sve ovo sto si nabrojala:

"Inteligentnog,obrazovanog(ME),kulturnog(vaga),inovativnog,bez predrasuda,onog ko je ispred mene(UR),onog koji ima mozak koji misli i planira brze od mene(ME),onog ko je u isto vreme tolerantan(vaga),ispred svog vremena,s ljubavlju prema tehnickim i drugim dostignucima(UR),lepoj reci(ME),inicijativnog i pravog prijatelja pre svega(UR)...onog kog ja treba da pratim a ne obrnuto...e da,necu izuzeti ni finansijski jaceg od mene...(SO0MA)"

E sad,SO u devici govori o veoma analiticnom,proracunatom i vrednom muskarcu,u konjukciji sa MA koji je u vagi-debilitiran,sto ce ukazati na slab karakter koji se krije ispod spoljasnje prefinjenosti,pa cak mozda i agresivnost zbog prevelike energije koja se mozda ne zna kanalisati na pravi nacin.S obzirom da se VE oseca dosta lose u devici,postoji mogucnost da ces tesko naci partnera kojim ces biti potpuno zadovoljna,tesko da ces naci onog "pravog"..

Poslednja izmena:
Moj veoma buran i nepostojeci ljubavni zivot...
Privlace me ekscentrici, inteligentni i nestalni tipovi, sadisti, avanturisti. vecinu veza sam drzala u tajnosti, cesto sam se opekla, par puta ludo zaljubila...kao sada..i patim...
Namecu mi se neki ok muskarci, koji mi nisu uopste privlacni. A koji bi mi mnogo vise odgovarali...Ne vredi...stabilnost i mirnoca mi nisu privlacni...
Sve je vise komplikovano nego sto bi trebalo da bude...kad se zaljubim uplasim se previse...

*iz nekog razloga ne mogu da uploadujem kartu...

evo linka...

http://www.astro.com/cgi/showgif.cg...gif&res=100&va=&cid=ft6file1zNkQW-u1190465921

Moj veoma buran i nepostojeci ljubavni zivot...
Privlace me ekscentrici, inteligentni i nestalni tipovi, sadisti, avanturisti. vecinu veza sam drzala u tajnosti, cesto sam se opekla, par puta ludo zaljubila...kao sada..i patim...
Namecu mi se neki ok muskarci, koji mi nisu uopste privlacni. A koji bi mi mnogo vise odgovarali...Ne vredi...stabilnost i mirnoca mi nisu privlacni...
Sve je vise komplikovano nego sto bi trebalo da bude...kad se zaljubim uplasim se previse...

*iz nekog razloga ne mogu da uploadujem kartu...

evo linka...

http://www.astro.com/cgi/showgif.cg...gif&res=100&va=&cid=ft6file1zNkQW-u1190465921

ne radi ni link, ajde pokusaj ponovo, ovo mi zvuci zanimljivo i poznato :) pa bih rado videla kartu

Vladar 5.u ribama,i to Sunce,pa Venera u 12.nije ni cudno da si vecinu veza drzala u tajnosti,i sto te privlace nestalni tipovi,Mesec u raku-mnogo si ranjiva,a vrh 7.u skorpiji,pa jos i Uran u 7.vladar MA u 5.Dakle da bi ti bila privucena i zainteresovana za nekog muskarca on mora imati nesto od svega toga sto si nabrojala,uzbudjuje te bas to sto je tajno,opasno na neki nacin,neizvesno,volis izazov,rizik,mora ti raditi adrenalin,moras osetiti strast,ali sa tim dobijas i sadizam i izivljavanje na neki nacin,pa zatim muskarci koji zele da te kontrolisu,MA u devici jos govori da su veliki analiticari,proracunati,itd .Vladar 7.u 5.pa mi je i taj brak jako cudan,i rekla bih dosta neobican,nisam pametna,ali ti je jako zanimljiva karta..

Poslednja izmena:
:(

Tako je!

Ja nisam udata,a li cu valjda biti..ni meni bas nije jasno kako ce se to dogoditi, za sada nema nikakvih indikacija...

Ali zelim da se udam, zelim slobodu, ali ne onu koju dobijam samocom...zelim da moj partner postuje moju slobodu.
Inace su SVI muskarci u koje sam bila mnogo zaljubljena jarcevi iz prve dekade...
Verovatno da njihov SO napada moj MO...

I meni je cudno veruj mi. U mom zivotu, ponasanju, izgledu, vaspitanju..ne postoji nista sto bi toliko komplikovalo moje veze...
Samo moj temperament pomesan sa mojom osetljivoscu i prevelika zelja za slobodom u kontrastu sa jakom potrebom za blizkoscu. "Samo"...

Bas lepo sto si bacila pogled na moju na kartu...Hvala..
Tesko sam ranjena trenutno... :(

Ajde ako mozete malo i meni da prokomentarisete, bash me interesuje..
Samo ne znam da li takav kakvog ja zelim postoji, pa cu probati da budem malo skromnija :))
Volim vredne, sposobne i jake muskarce, koji se prema zeni ophode kao prema princezi , a opet nisu papuchari i imaju jaku licnost..Poslovan svakako, snalazljiv, dobar i pazljiv, porodican tip..Ne treba da bude mnogo lep, ali sarmantan i zanimljiv svakako..Ne znam sta bih jos rekla ako se setim dopisacu..:))
chart.cgi

Ajde ako mozete malo i meni da prokomentarisete, bash me interesuje..
Samo ne znam da li takav kakvog ja zelim postoji, pa cu probati da budem malo skromnija :))
Volim vredne, sposobne i jake muskarce, koji se prema zeni ophode kao prema princezi , a opet nisu papuchari i imaju jaku licnost..Poslovan svakako, snalazljiv, dobar i pazljiv, porodican tip..Ne treba da bude mnogo lep, ali sarmantan i zanimljiv svakako..Ne znam sta bih jos rekla ako se setim dopisacu..:))
chart.cgi

A karta?

E, a ja bih htela inteligentnog, duhovitog, da mi bude oslonac, da me gura napred, da mi da dovoljno slobode, da me mazi, pazi, cuva...a da je dovoljno musko da udari rukom o sto kad treba, da donosi sve bitne odluke...
joj, znam da je mnogo....ali ja bih tako zelela takvog! :)
a sta cu dobiti?

Pa u principu ti trebas da nam opises kakve muskarce dobijas,a kakve zelis.
Mars i Sunce su u vodenim znacima,a kako su postavljeni tu se bas i ne osecaju najbolje(MA u padu,SO u ribama),MA govori o muskacima koji su posveceni porodici i kojima je porodica najvaznija u zivotu,SO u ribama govori o nekom psiholoskom profilu koji je nestalan,sanjalacki,umetnicki,saosecajan,brizan,pozrtvovan,itd.
Ovako postavljeni nakako mi ne lice na odlucnog i cvrstog muskarca,pre bih rekla da su slabog karaktera.
S druge strane 7.polje pocinje u jarcu a vladar7.Saturn u Lavu,a i SO na vrhu 10.moze dati ambicioznog i uspesnog muskarca koji usmeren na karijeru i status,koji takodje voli da dominira i zna sta hoce pa i moze da istraje u svojim namerama-jer je Lav fiksni znak.
Venera je u Ovnu u konj.sa Merkurom,pa verovatno delom i zato zelis da muskarac bude duhovit(ovan) i inteligentan(ME).
Ne znam bas kako bih sve ovo spojila u jedno pa bih volela da neko to lepse objasni..:klap:

Meni je,npr. vladar 5.MA u konj.sa SA i PL,pa nekako uvek privlacim sadisticki nastrojene tipove,vladar 8.MO u konj.sa NE pa mi to idealizovanje drugih takodje "pomaze" pri pogresnom izboru partnera.MA u vagi pa muskarci koji me privlace vise deluju privlacni i seksi nego sto to stvarno jesu.
Stalno sam rastrzana izmedju sopstvenih zelja,sanjam o strastvenom i vatrenom muskarcu a volim slobodu i prijateljski odnos u vezi-sto nikako ne moze ici zajedno,i uvek u odnosu nesto "fali".:???::???:
Kada nadjem strastvenog partnera na kraju se uvek pokajem zbog izbora,kada nadjem partnera sa kojim se slazem na duhovnom i mentalnom nivou fali vatre i zara.Cesto se preispitujem da li uopste znam sta zelim..:dash:

Pa u principu ti trebas da nam opises kakve muskarce dobijas,a kakve zelis.
Mars i Sunce su u vodenim znacima,a kako su postavljeni tu se bas i ne osecaju najbolje(MA u padu,SO u ribama),MA govori o muskacima koji su posveceni porodici i kojima je porodica najvaznija u zivotu,SO u ribama govori o nekom psiholoskom profilu koji je nestalan,sanjalacki,umetnicki,saosecajan,brizan,pozrtvovan,itd.
Ovako postavljeni nakako mi ne lice na odlucnog i cvrstog muskarca,pre bih rekla da su slabog karaktera.
S druge strane 7.polje pocinje u jarcu a vladar7.Saturn u Lavu,a i SO na vrhu 10.moze dati ambicioznog i uspesnog muskarca koji usmeren na karijeru i status,koji takodje voli da dominira i zna sta hoce pa i moze da istraje u svojim namerama-jer je Lav fiksni znak.
Venera je u Ovnu u konj.sa Merkurom,pa verovatno delom i zato zelis da muskarac bude duhovit(ovan) i inteligentan(ME).
Ne znam bas kako bih sve ovo spojila u jedno pa bih volela da neko to lepse objasni..:klap:

:klap: a ja volim te nezne, posvecene samo meni....a onda mi smeta sto ne rade nista konkretno....
kad sam napokon nasla coveka kakvog si opisala - "usmeren na karijeru i status...", nedostaje mi ta posvecenost...
eh, zene....
nikako im ne mozes ugoditi :hahaha:
hvala ti puno :heart:

Ovu temu sam zamislila tako da opisete kakvog bi partnera zeleli,tj,o kakvom partneru mastamo,a kakve partnere ustvari "dobijamo" u zivotu,i da uz to ostavite natalnu kartu da bi mogli da vidimo gde se ispunjava ta simbolika u karti.

Evo mene

MYASTRO-1.gif

Ja obicno zelim..Strastvene,neustrasive,ambiciozne,prepared to conquer the world and such..A dobijem,

''dobrice'' koji se u stvari samo prave da su dobri,uglavnom one koji me ''vole'' al' bi mi rado zaboli noz u ledja da treba da biraju izmedju mene i svojih zelja, starije, zauzete,to je konstantna pojava (predvidjam da ce ljubav mog zivota biti ozenjen )..Imal mi leka? :)

Unapred hvala!

Eh da...Takodje mi se desava da zelim tipa a la Latin America, tamnoput,crna kosa a obicno se zakacim za skroz suprotno..

Poslednja izmena:
E ja vrlo precizno znam sta bih htela :mrgreen: inteligentnog , pazljivog muskarca sa lepim manirima , uspesnog , posvecenog , sportski tip ali ne sportista , koji postuje moju potrebu za slobodom i samostalnoscu ali da ipak ima taj neki zastitnicki stav prema meni , da ga nije sramota da pokaze svoja osecanja pred ljudima ali da to radi onako ' smekerski' , da mu budem ja na prvom mestu pa onda sve ostalo...iako ja uopste ne zelim toliko paznje ali zelim da znam da je on spreman da mi je pruzi :super:

E to bih ja htela a dobijam uglavnom pametne ali bezobrazne i prevrtljive zenskarose koji ne zele da se vezu na neke duze staze...tako je bilo do sad a posto sam digla ruke od muskaraca ( bar sam sad u toj fazi ) verovatno necu dobiti ni takvog :roll:

evo je i karta

Ovo je horoskop osobe usmerene na sebe i svoje misljenje i kako nema opozicija nikako da ukapira sta to drugi ljudi hoce ili misle.
Jupiter u 12 polju vuce u izolaciju a merkur u 2 polju malo smrdi na pricu da bi ispalo iz vrece ,po onom ko hoce vece .Potrebno je voditi racuna sa kakvim partneima se sreces ako on nema vise od tebe onda hoce tvoje a tebi je tvoje jako bitno pa eto problema.

Back