Kakvog bi partnera zeleli a kavog partnera "dobijamo"..

Vidis, nekako mi bas definicija svesno odricanje ne ide sa Saturnom, znacilo bi, nama koji ga imamo u 7 polju da trebamo da se odreknemo partnera na prvom mestu ...
Ne, nisam baš mislila tako doslovno i bukvalno (kako je zvučalo). ;)

Mislila sam zapravo na neke druge stvari ... na svesno prihvatanje ograničenja koje određeni aspekti sa Saturnom nose, umesto čekanja da nas sam Saturn "udari" po džepu, zdravlju ili čemu već. Svi imamo Saturna, s tim da ga neko odrađuje npr. kroz bolest, a neko kroz disciplinu ... Naravno da se dosta toga razlikuje od osobe do osobe, i obim i vrsta problema sa Saturnom ali to je nešto čemu treba težiti ... (mislim ka svesnom odrađivanju Saturna kroz pozitivnu simboliku) jer je u krajnjoj liniji to neminovnost, ne možeš ga izbeći nikako.

Opet propovedam o Saturnu ... :lol:

Poslednja izmena:
Ne, nisam baš mislila tako doslovno i bukvalno (kako je zvučalo). ;)

Mislila sam zapravo na neke druge stvari ... na svesno prihvatanje ograničenja koje određeni aspekti sa Saturnom nose, umesto čekanja da nas sam Saturn "udari" po džepu, zdravlju ili čemu već. Svi imamo Saturna, s tim da ga neko odrađuje npr. kroz bolest, a neko kroz disciplinu ... Naravno da se dosta toga razlikuje od osobe do osobe, i obim i vrsta problema sa Saturnom ali to je nešto čemu treba težiti ... (mislim ka svesnom odrađivanju Saturna kroz pozitivnu simboliku) jer je u krajnjoj liniji to neminovnost, ne možeš ga izbeći nikako.

Opet propovedam o Saturnu ... :lol:

Pa nismo daleko od teme uopste..Saturn u 7 polju kod nas je takodje slika kakvog bi mi partnera zeleli a kakvog dobijamo....:ok:

Pa pored toga sto mi se vrh 7-me nalazi u blizancima,vladar 7-me je u ribama=najveci moguci broj brakova(sto bi rekao Imsiragic),to je imala i Elizabet Tejlor.Pokusacu da nadjem i njenu kartu pa da je postavim,a ako neko kojim slucajem ima neka je postavi..

Evo i karte Elizabeth Taylor..(ko da me ona rodila :grin:)...
Pa ne znam bas da li je isto...Ona ima Mars Sunce i Merkur u konjukciji i opozicija Neptun sve kroz 3-9 polje, Mars vlada 4 kucom, suvladar 12, Sunce iz 8 polja...tu bas ima elemenata za papirologiju, udaje i razvode i sa Bikom u 5 polju vracanju starim ljubavima...da ne ulazim u detalje ...a ti samo vladara Merkura u kvadratu sa Uranom na Asc ..moguc je razvod braka ili vanbracna zajednica ..trebalo bi mi malo vremena da to prostudiram sta i kako je u pitanju...Ovan ti je u 5 a njoj Bik..Tvoj Mars iz 5 sa Saturnom ukazuje na veze u kasnijim godinama , sa zreloscu a trigon sa Venerom znaci uravnotezenje emotivnih potreba i energije...samo ne zuri nigde, slozice se samo, meni bas ne licis na Elizabet...

Pa ne znam bas da li je isto...Ona ima Mars Sunce i Merkur u konjukciji i opozicija Neptun sve kroz 3-9 polje, Mars vlada 4 kucom, suvladar 12, Sunce iz 8 polja...tu bas ima elemenata za papirologiju, udaje i razvode i sa Bikom u 5 polju vracanju starim ljubavima...da ne ulazim u detalje ...a ti samo vladara Merkura u kvadratu sa Uranom na Asc ..moguc je razvod braka ili vanbracna zajednica ..trebalo bi mi malo vremena da to prostudiram sta i kako je u pitanju...Ovan ti je u 5 a njoj Bik..Tvoj Mars iz 5 sa Saturnom ukazuje na veze u kasnijim godinama , sa zreloscu a trigon sa Venerom znaci uravnotezenje emotivnih potreba i energije...samo ne zuri nigde, slozice se samo, meni bas ne licis na Elizabet...

Hehe,pa ja sam se nasalila malo,znam ja to,ustvari samo sam uporedila vladara 7-me,a njenu kartu sam postavila da se zabavljate malo(materijal za vezbu)..

Znate šta, ja vam moram reći nešto.

Mislim da ste malo promašili srž stvari, ovo je pitanje gdje su mišljenja podijeljenja i ja se po tom pitanju nalazim na drugoj strani spektra.

7. polje prema mojem mišljenju i dijela teoretičara pripada našim partnerima, našem bračnom partneru i obilježava sve duge i ozbiljne veze. To znači da veza mora trajati bare godinu dana da bi imala karakter 7 polja.

Kada govorite o ljubavi, po mojem dubokom uvjerenju ja smatram da je ovdje 5 polje presudno i da kroz to treba gledati ljubavne veze i partnerstva općenito.

Ali ako gledamo nešto što je zaista jako OZBILJNA veza i traje nekoliko godina tada to možeo pripisati 7 polju.

Morate imati u vidu da 7 polje pripada znaku Vage, a tu je Saturn egzaltiran = trajanje.

Dakle ako nađete nekoga i s njim se ševite nak 2 mjeseca , pa neka bude i 4 mjeseca to po nikojoj logici ne može biti simbolika 7 nego samo 5 polja.

Pojam partnera nije uopće definiran u ovoj temi i mislim da biste to trebali.

Ako kao žensko gledate koji vam muškarci dolaze u život onda gledajte Mars i Sunce, dok će Sunce pokazati one najznačanije muškarce. Pritom na trenutak zaboravite polja.

Ja cu se slziti sa tvojom poslednjom recenicom, jer su zaista svi muskarci ( izuzevsi jednog ) bili obelezeni Suncem i kao sto rekoh , u zanku Vage..
E sad, tu mi se nesto ne slaze za ove duge veze i vladara sedme...jer sam uglavnom bila u duzim vezama ( 5 god, 2.3, 1.5....) i bili su u pitanju vodeni i vazdusni znaci..tj znak Raka..i opet znak Vage...
Dve prelepe veze , pune strasti i ljubavi ..bejahu u znaku Lava...ah :OI
eto i to su recimo bile duge veze od po god. ipo....dve....
Trt.

Ja cu se slziti sa tvojom poslednjom recenicom, jer su zaista svi muskarci ( izuzevsi jednog ) bili obelezeni Suncem i kao sto rekoh , u zanku Vage..
E sad, tu mi se nesto ne slaze za ove duge veze i vladara sedme...jer sam uglavnom bila u duzim vezama ( 5 god, 2.3, 1.5....) i bili su u pitanju vodeni i vazdusni znaci..tj znak Raka..i opet znak Vage...
Dve prelepe veze , pune strasti i ljubavi ..bejahu u znaku Lava...ah :OI
eto i to su recimo bile duge veze od po god. ipo....dve....
Trt.

da te podsetim..svaka Vaga mora da ima nekog fatalnog Lava, kao sto svaki Bik mora da natrci na neku skorpiju u zivotu..nesto kao nepisano pravilo..:worth:

da te podsetim..svaka Vaga mora da ima nekog fatalnog Lava, kao sto svaki Bik mora da natrci na neku skorpiju u zivotu..nesto kao nepisano pravilo..:worth:

Pa jes`...
To su bile veze..ono prave pravcate veze , kakve ja zamisljam kad kazem " veza"....Puno ljubavi, svadja, ljubomore...strasti...hemije...ludila...ma prelepo...
A ne ovo danas...ravna linija, ne znas sta ti je..jel ti brat, momak...sestra od tetke...sta je...:dontunderstand:
Eto moja Vip..
:sad2:

Pa jes`...
To su bile veze..ono prave pravcate veze , kakve ja zamisljam kad kazem " veza"....Puno ljubavi, svadja, ljubomore...strasti...hemije...ludila...ma prelepo...
A ne ovo danas...ravna linija, ne znas sta ti je..jel ti brat, momak...sestra od tetke...sta je...:dontunderstand:
Eto moja Vip..
:sad2:

e to...kazem ja lepo, sve je dobro dok smo ko brat i sestra..spali na te grane..ali kad mu dodjemo ko dve sestre..:thumbdown: ubice nas :spam:

a sto , duso? jel bas mora ta? znas, uvek sam pokusavala da u takvoj situaciji kazem sebi da je strasno kad od toliko okolnog sveta i toliko prilika i slobodnih osoba, natrcis bas na neku zauzetu....takav nam horoskop, zar ne?:wink:

Eee , ne znam ... cini mi se da nije , ali da se slazemo , slazemo se ... ja nikad ne trazim nista niti pokusavam da budem u vezi , niti nesto imam interesovanja velikih ili potrebe uopste da budem u vezi , da se zaljubljujem , da imam nekoga ... ali to je vise mene nekako strefilo odjednom , onako , kao ... grom iz vedra neba , kao nesto po glavi da me udarilo , iznenada , znam da nisam niti hteo niti planirao :frown: ... 8) :-o :o

Eee , ne znam ... cini mi se da nije , ali da se slazemo , slazemo se ... ja nikad ne trazim nista niti pokusavam da budem u vezi , niti nesto imam interesovanja velikih ili potrebe uopste da budem u vezi , da se zaljubljujem , da imam nekoga ... ali to je vise mene nekako strefilo odjednom , onako , kao ... grom iz vedra neba , kao nesto po glavi da me udarilo , iznenada , znam da nisam niti hteo niti planirao :frown: ... 8) :-o :o

eeeeeeee..ljubav je to, cik da je isplaniras :super: tera po svom pa nek se pusimo..:super:

Inteligentnog,obrazovanog,kulturnog,inovativnog,bez predrasuda,onog ko je ispred mene,onog koji ima mozak koji misli i planira brze od mene,onog ko je u isto vreme tolerantan,ispred svog vremena,s ljubavlju prema tehnickim i drugim dostignucima,lepoj reci,inicijativnog i pravog prijatelja pre svega...onog kog ja treba da pratim a ne obrnuto...e da,necu izuzeti ni finansijski jaceg od mene...

Necu reci sta sam dobila...to ostaje Vama majstorima...pa da vas cujem,citam,vidim,kako god :)

http://www.astro.com/cgi/showgif.cg....gif&res=63&va=&cid=fh6filen1EF4n-u1210378515

Inteligentnog,obrazovanog,kulturnog,inovativnog,bez predrasuda,onog ko je ispred mene,onog koji ima mozak koji misli i planira brze od mene,onog ko je u isto vreme tolerantan,ispred svog vremena,s ljubavlju prema tehnickim i drugim dostignucima,lepoj reci,inicijativnog i pravog prijatelja pre svega...onog kog ja treba da pratim a ne obrnuto...e da,necu izuzeti ni finansijski jaceg od mene...

Necu reci sta sam dobila...to ostaje Vama majstorima...pa da vas cujem,citam,vidim,kako god :)

http://www.astro.com/cgi/showgif.cg....gif&res=63&va=&cid=fh6filen1EF4n-u1210378515

Ispario ti je horoskop...

Back