- Poruka
- 18.104
Tačno.Pa dobijamo onakvog partnera kakvog zasluzujemo
Onog koji je nas odraz u ogledalu. Tako kaze i astrologija i psihologija![]()
U stvari, to psihologija objašnjava a astrologija potvrđuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno.Pa dobijamo onakvog partnera kakvog zasluzujemo
Onog koji je nas odraz u ogledalu. Tako kaze i astrologija i psihologija![]()
, tvrdoglave, ponosne, sadisticke..

a gde je zabava u svemu tome?
zar nije dosadno da su oba partnera ista?
ja hocu chokoladu i on oce chokoladu...kasnije dosadi sto hocemo isto...
a ovako malo natezanja ko ce sta da dobije i radi itd... zanimljivije je
pogotovo kada se radi o mishljenju i stavovima...ima o chemu da se prica a ne ono jao pa ja volim belo,e i ja volim belo i kraj priche
Naravno da je pozeljno da ne bude monotonije i da ima o cemu da se prica ( jer ako uvek imamo isto misljenje nemamo o cemu da razgovaramo) Nego je mislim na prave promasaje kad su ljudi sa kojima stupamo u veze u pitanju .
Pa ovako..nekako ste ipak mlade, a ja kao neko ko je preturio 40 preko glave, dva deteta i dva muza,par bitnih veza u zivotu i nebrojenu gomilu horoskopa i ljudi sa njihovim sudbinama..mogu reci da zaista ne postoji takav odnos i takvo uklapanje gde bi bilo monotono ili iskljucivo isto.Ja jesam za harmoniju i sklad, ali idealnog nema ni da ga astroloski trazimo cini mi se da ga ne bi uspeli naci(naglasavam sa 95 % ubedjenja..ajde da ostavim onaj 5 kao neku verovatnocu da mozda mozda ima, no..)zaista..to videla nisam, cula nisam a bila sam u prilici da svasta vidim i cujem...samo istina je sto kazes da bi mozda u zivotu bolje prolazili kada bi se astroloski trazila harmonija jer slican ili isti stav prema problemu ili resavanju, prioritetima i zivotu, odnosima, olaksalo bi svakako zajednicu..a neke tenzije ce uvek da ima jer zaista je pomalo naivno misliti da je ljubomora obavezan znak ljubavi ili ako se svadjamo da se sigurno volimo ili slicno tome, oprostite na bukvalnim primerima...neko u odnosu ima potrebu da deli sa partnerom sve, da zajedno rade sve. neko zeli da je sam i da ga niko ne ometa, stavovi su nam drugaciji i prioriteti posebno a biti u idealnom odnosu sa nekim zaista znaci prvenstveno uklapanje i stvaranje harmonije, ne bukvalno isti smo, isto volimo i isto hocemo..
Da i procentualno gledano ljudi mogu biti i previse 95% - razliciti. Sta da ti pricam sestro slatka, ti si izgleda ipak srecna zena, sta god ti mislila o tome, ja te vidim potpuno drugacije !
Ubeđena sam da kad bi ti i postalo ''ravno'', pa makar i na kratko, postalo bi ti dosadno za jedan dan.ne kazem da sam nesrecna, samo umorna mozda od nosenja svega, stalno se boris, boris i boris i dodje coveku da se malo odmori, bre , od silnih borbi , a ono nikako...i onda kada to gledamo sa dve razlicite strane, iskustvene mislim, onda bi vecina da se bore i da im se nesto desava, a ovakvi kao ja bi malo da im bude mirno i ravno, da predahnu..i btw.slazem se sa tvojim misljenjem i vidjenjem tematike o kojoj se prica ovde

Ubeđena sam da kad bi ti i postalo ''ravno'', pa makar i na kratko, postalo bi ti dosadno za jedan dan.
Navika je čudo.
![]()

Ma kazem ja to onom mom Saturnu u 7 polju ali mi nesto ne veruje :shock:sve se nesto buni pa kaze...
![]()

Sve to mozes da dobijes, plus nekog ko ne voli da radi. On da svira a ti da zaradjujes![]()
...evo ja zakljucujem iz moje natalne da cu da dobijem partnera sa kojim cu cesto putovati i moci da "filozofiram" i koji je rodjen u nekoj drugoj zemlji(mozda je i druge vere),jer je juno u 9.kuci u vagi i bice sarmantan,osecajan...itd ...Ali je i juno u kvadratu sa asc....pa jel neko zna sta to znaci?I da li je ovaj moj zakljucak dobar?
...Ilegalnim poslovima???!...joj,to mi se ne svidja uopste..kako se to uocava?...
ok znaci ako necemo putovati,onda je moguce da on bude stranac,ili da je odrastao u totalno razlicitom okruzenju od mog...i bice mladji od mene 2,3 godine...jeli tako?Hvala ti na objasnjenju..
..Pa meni iskusni astrolog Vindex rekao da ce biti mladji od mene i da ce imati neki svoj privatni biznis....u "najgorem" slucaju kao moze biti frizer...mislim....odakle njemu to...?pojma nemam..
Da, Sunce je u 9.kuci ipak..
Sto u najgorem?! Vazda besplatno sisanje, feniranje... Ihaaaaaj miline!!!..Pa meni iskusni astrolog Vindex rekao da ce biti mladji od mene i da ce imati neki svoj privatni biznis....u "najgorem" slucaju kao moze biti frizer...mislim....odakle njemu to...?pojma nemam..
Da, Sunce je u 9.kuci ipak..