kakvo misljenje imate o sebi

O sebi mislim da sam : najbolja, nalepsa,najpametnija, nasposobnija.Znaci imam visoko misljenje o sebi s razlogom. Bez lazne skromnosti. Skromnost nije vrlina vec mana.Tako da... budite iskreni i recite ustvari sta mislite o sebi samima.:wink:

o sebi mislim da sam abnormalno lep (sto se pokazalo u praksi) i da bih posle mesec dana u teretani bio savrsen, ali mnogo serem i glup sam za neke stvari. ili jednostavno previse tezim savrsenstvu pa onda ne mogu da se snadjem pa onda ostanem uvek poslednji...al boli me. dok meni dobro briga me za ostale. uopste - smorio sam samog sebe

TOM@X:
Divljica je jednom lepo rekla: "-Onaj koji ne voli sebe, taj ne voli ni druge." :shock:

A zašto je meni to toliko strašno? :-(
Pa, zato.. što.. se.. to........ odnosilo........ na mene. :cry:

Ja neeeeeemam srce......... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ovaj zakljucak nije los...mislim ko ne voli sebe....
Kako sam pocela o sebi da mislim sve najgore,tako sam pocela da teram ljude od sebe....A ondaK sam dozivela PREOBRAZENJE preko noci i probudila se NOVA JA! ah...razvela sam se...laknulo mi :))))))))))

Peruzzi:
o sebi mislim da sam abnormalno lep (sto se pokazalo u praksi) i da bih posle mesec dana u teretani bio savrsen, ali mnogo serem i glup sam za neke stvari. ili jednostavno previse tezim savrsenstvu pa onda ne mogu da se snadjem pa onda ostanem uvek poslednji...al boli me. dok meni dobro briga me za ostale. uopste - smorio sam samog sebe

hahahahahhahahah...ti si CAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jao, bre, ljudi su u zescem tripu da moraju da imaju "misljenje", o svemu i svacemu, pa najzad i o sebi. Pa su sto pre potrcali da o sebi imaju lepo "misljenje". Cemu vrednosni sudovi, kad vecina sebe ne moze ni da sagleda? I kad na ovom forumu i van njega postoji 1 % onih koji imaju samosvesti?
Dakle, sve su vam ovo najobicnije fiksacije. :-)

divlja u srcu:
Jao, bre, ljudi su u zescem tripu da moraju da imaju "misljenje", o svemu i svacemu, pa najzad i o sebi. Pa su sto pre potrcali da o sebi imaju lepo "misljenje". Cemu vrednosni sudovi, kad vecina sebe ne moze ni da sagleda? I kad na ovom forumu i van njega postoji 1 % onih koji imaju samosvesti?
Dakle, sve su vam ovo najobicnije fiksacije. :-)

Šta fali imati mišljenje bar na Forumu, a da ne pričam u RL

Back