Какви су данашњи мушкарци и жене за брачни живот?

Мени је мука од преамбициозних мушкараца. Мотају неке волане, вуку тврде ташне, одела кравате....Не хвала.

Овај мали Урош ми је јако симпатичан са својим ставовима.

Цео живот неко грчење а чему то.

Мени је мука од преамбициозних мушкараца. Мотају неке волане, вуку тврде ташне, одела кравате....Не хвала.

Овај мали Урош ми је јако симпатичан са својим ставовима.

Цео живот неко грчење а чему то.

Добро си питање поставила.

Претпостављам да би одговор био да се све то трпи зарад веће материјалне сигурности за себе, породицу, потомство...

naravno, malopre sam muzu oprala noge i on ode da spava a ja krisom kuckam sa vama

Ima nešto seksi u tom pranju nogu (ako je u pitanju igra, ne obaveza) :)

@tema: raznoliki, ima ih ovakvih i onakvih.
Što se mene tiče, bračni život nikad više, vanbračni može. Ako se ljudi vole i žele da budu zajedno, taj papir ne znači ništa. Čista konvencionalnost koja za sobom ume da povuče poprilično komplikacija. Osim toga, ne volim ograničenja, a hteli mi to da priznamo ili ne, kad potpišeš dokument, to za sobom povlači određena ograničenja i obaveze. Neću da mi dokument određuje išta. Ako će da učini nešto što mu nije baš drago, neka to učini meni za ljubav, ili neka ne učini, to važi za oboje. Neću da bilo ko bilo šta radi zato što jedno drugom mašrmo bračnim dokumentima pred nosom.

Poslednja izmena:
Mrzi me da iščitavam celu temu i postove - tj. bitno mi je da ja ostavim svoj trag ovde.

Smatram da današnji brakovi - ne uspevaju baš iz razloga što je danas mnogo lakše nego ikada - razvesti se. U prošlosti su ljudi morali da rade na braku jer je razvod bio sramota. Dakle, to neko uzajamno poštovanje i trud, kompromisi. Sad je najlakše odustati od svega i povući se.

sta moze biti seksi u nogama, jedan od najgadnijih dijelova tijela, fuj fuj fuj, ne volim ni svoje noge da gledam iako su okej, a tek tudje one odvatne nikake jooooj :sad2:

Ih bre pti, ne u nogama nego u pranju nogu kao uvod u zna se šta.
To mi je skroz sexy, svejedno ko kome to radi. Neko zavaljen u fotelji gleda kako mu onaj drugi masira stopala u vodi punoj mirisnih eteričnih ulja na svetlosti sveća...uvod, predigra ne mora uvek da bude isto - ljubljenje, malo maženja i ajd.
Mašta može svašta, pti.

A moja stopalca br.35 nisu odvratna. Kao kineska :lol:

Back