Какви су данашњи мушкарци и жене за брачни живот?

Ima koliko pozelis.
Dobru,vaspitanu i privrzenu devojku ste u stanju da zamenite za kres varijantu koja ce da vam bude zanimljiva neko vreme,
samo zato sto ima lepse noge ili bolje dupe.Onda postajete nezadovoljni,drugari vam se ozenili
kres varijanti sve manje,roditelji pritiskaju,voz prolazi a vi sami.
Onda vam jedino preostaje da pricate kako ne postoje dobre zene,dobre i vredne majke,
zene koja vas nece iskoristiti i voleti takve kakvi jeste.
U kome je onda problem?Vama i vasem izboru.

Ima koliko pozelis.
Dobru,vaspitanu i privrzenu devojku ste u stanju da zamenite za kres varijantu koja ce da vam bude zanimljiva neko vreme,
samo zato sto ima lepse noge ili bolje dupe.Onda postajete nezadovoljni,drugari vam se ozenili
Onda vam jedino preostaje da pricate kako ne postoje dobre zene,dobre i vredne majke,

Ja tu ne vidim nikakav problem... Sve je perfektno.:)

Ima koliko pozelis.
Ja sam Ok,ali imam nekoliko drugara koji pricaju tu pricu..
Mislim da je ta u koju se zaljubis,a i ona u tebe prava za ozbiljnu vezu..ne imajuci nikakve veze kakve joj noge ili dupe.

Ima koliko pozelis.

Има тога, а има и погрешних избора типа свиди му се заузета или нека која га неће (све су то унутрашњи пориви, ко зна чиме активирани) и онда им је то оправдање и објашењење за то: ''све су жене ужасне''.

Суштина је да је већина људи ок и за заједништво. И жена и мушкараца. А они који су тако децидни у ставовима да су све жене зло или сви мушкарци идиоти, ти би дебело требали да преиспитају сами себе.

jeste a svi ozenjeni drkaju na druge ribe i zavide onima koji kresu 10 odjednom,bitno da im ne zvocaju sto se nisu ozenili,uspeli su u zivotu

Привлачност према другим женама/мушкарцима је сасвим очекивана. Нисмо машине.
Али је нормално очекивати поштовање и не стављати породицу на коцку због тога што се почетни жар са партнером утишао.

Људи улазе у односе незрели и несвесни шта они заправо значе.
Одатле сви ти неспоразуми.

Привлачност према другим женама/мушкарцима је сасвим очекивана. Нисмо машине.
Али је нормално очекивати поштовање и не стављати породицу на коцку због тога што се почетни жар са партнером утишао.

Људи улазе у односе незрели и несвесни шта они заправо значе.
Одатле сви ти неспоразуми.

ne bih se slozio u potpunosti,ako su svesni da se zar za partnerom ugasio onda je najmanje u njima problem,nece zar tinjati ako mu je rodila 6oro dece,nego ako ga privlaci i dalje onim sa pocetka veze i unapredjivanjem u tom pravcu,ociglednom koji ga je privukao,ja otvoreno kazem da ne zvoca i da ne moze ocekivati da ne gledam druge koje samo cute i ne dizu pritisak,ali nema vajde,na dupe bi prozvocale

ne bih se slozio u potpunosti,ako su svesni da se zar za partnerom ugasio onda je najmanje u njima problem,nece zar tinjati ako mu je rodila 6oro dece,nego ako ga privlaci i dalje onim sa pocetka veze i unapredjivanjem u tom pravcu,ociglednom koji ga je privukao,ja otvoreno kazem da ne zvoca i da ne moze ocekivati da ne gledam druge koje samo cute i ne dizu pritisak,ali nema vajde,na dupe bi prozvocale

Жена није жена ако не звоца.
Мушкарац није мушкарац ако то не уме да искулира. ;) И ми вама свашта толеришемо.

- - - - - - - - - -

А жар и плам...јача, слаби, разбукти се, утиша се, па се опет разгори...

То је циркулус. Нема континуитета. КО каже да има, тај малко фолира. ;)

Жена није жена ако не звоца.
Мушкарац није мушкарац ако то не уме да искулира. ;) И ми вама свашта толеришемо.

- - - - - - - - - -

А жар и плам...јача, слаби, разбукти се, утиша се, па се опет разгори...

То је циркулус. Нема континуитета. КО каже да има, тај малко фолира. ;)

Zena mora da zvoca?:roll:
A sta vi to nama tolerisete molim te? Prdenje, podrigivanje, hrkanje, balavljenje tokom noci...?:kafa:

To su sve normalne stvari i ne mogu se poredi sa zvocanjem...:thumbdown:

- - - - - - - - - -

Mada kad bolje razmislim, ja poprilicno prdim, mnogo balavim tokom noci i nenormalno mnogo hrcem.:think:
Kako li mene ona trpi nije mi jasno?:think:

Danasnji muskarci su realno mahom uzasni za bilo sta i ne treba ocekivati nista od njih. Bracni zivot, pa sta znam, vredi pokusati, ako se naidje neko normalan, ali i ocekivanja od istog moraju da budu realna i u skladu sa danasnjim vremenom, a i prostorom.
Zene treba da se oslone na sopstvene snage, same ostvare svoje snove i stvore sebi zivot kakav zele.

Danasnji muskarci su realno mahom uzasni za bilo sta i ne treba ocekivati nista od njih. Bracni zivot, pa sta znam, vredi pokusati, ako se naidje neko normalan, ali i ocekivanja od istog moraju da budu realna i u skladu sa danasnjim vremenom, a i prostorom.
Zene treba da se oslone na sopstvene snage, same ostvare svoje snove i stvore sebi zivot kakav zele.

Mracno iskreno.:ok:
Za iskreno uvek repka.:)

Dobra ti je ideja da ne treba nista ocekivati od muskaraca. Iskreno antisponzorstvo iako je realizacija skoro uvek totalno druga stvar.;) Postovanje, naklon.:aha2:

Muskarci uzasni? Normalni su retki? Kada muskarac kaze da su zene takve obicno mu biva nalepljena etiketa falicnog "nemam BMW" kompleksasa ili nesto slicno i rekle mu da ima pogresne izbore, da trazi samo sponzoruse ili sta vec.

Muska ocekivanja velika? Da li zivimo na istoj planeti? Ko moze da letuje igrajuci Warcraft, a ko mora u voljenu Italiju na more?

Mracno iskreno.:ok:
Za iskreno uvek repka.:)

Dobra ti je ideja da ne treba nista ocekivati od muskaraca. Iskreno antisponzorstvo iako je realizacija skoro uvek totalno druga stvar.;) Postovanje, naklon.:aha2:

Muskarci uzasni? Normalni su retki? Kada muskarac kaze da su zene takve obicno mu biva nalepljena etiketa falicnog "nemam BMW" kompleksasa ili nesto slicno i rekle mu da ima pogresne izbore, da trazi samo sponzoruse ili sta vec.

Muska ocekivanja velika? Da li zivimo na istoj planeti? Ko moze da letuje igrajuci Warcraft, a ko mora u voljenu Italiju na more?

Pa upravo si odgovorio na svoje pitanje.Zamisljanje letnjeg odmora kao igranja Warcraft-a 17 sati dnevno, sa spustenim roletnama u sobi u koju niko ne ulazi je identicno kao zamisljanje istog fiksanjem heroinom 17 sati dnevno u sobi sa navucenim roletnama u koju niko ne ulazi i isto lebdenje u imaginarnom svetu. Da li je potrebna neka zena da dodje u tvoj zivot da ti objasni koliko je to nenormalno i za psihijatriju? Da li postoji neko iz generacije mojih roditelja kome bi palo na pamet da tako nesto predlozi, 17 dana alkoholisanja sam u mracnoj sobi, ili drogiranja, ili kartanja, bacanja kockice, ma svejedno? Ja bih rekla da ne postoji i nije postojao, nase mame nisu imale tih problema. Neko je letovao u Italiji, neko u Buljaricama, neko na Adi, svako u skladu sa svojim standardom, ali se nije postavljalo pitanje sta je normalan odmor.
A ovde umesto da takav tip ode kod nekog strucnjaka i potrazi savet i malo poradi na svom zivotu i problemima, on razmislja o devojkama i zenidbi i boli ga uvo sto ce nekoj mozda normalnoj devojci da upropasti zivot, kamoli o bilo kakvoj odgovornosti kojoj prema njoj i buducoj porodici mora da ima. E pa, tu devojku treba da boli uvo za svoj sopstveni zivot i ne treba da dozvoli nikom da joj ga narusi, to je poenta mog posta.
Moja najbolja drugarica iz detinjstva je dva puta bila u vezama koje su prerasle u zajednicki zivot,obe je raskinula, a druga je bila sa jednim momkom od pocetka studija 8 godina ukupno (od toga u formalnom braku 2.5 godine),sad u maju je predala papire za razvod.Pri tome ni jedna nema decu, a obe ih zele. Treba biti realan u vezi muskaraca, a zivot je samo jedan i treba ga iskoristiti sto je bolje moguce.

Pa upravo si odgovorio na svoje pitanje.Zamisljanje letnjeg odmora kao igranja Warcraft-a 17 sati dnevno, sa spustenim roletnama u sobi u koju niko ne ulazi je identicno kao zamisljanje istog fiksanjem heroinom 17 sati dnevno u sobi sa navucenim roletnama u koju niko ne ulazi i isto lebdenje u imaginarnom svetu. Da li je potrebna neka zena da dodje u tvoj zivot da ti objasni koliko je to nenormalno i za psihijatriju? Da li postoji neko iz generacije mojih roditelja kome bi palo na pamet da tako nesto predlozi, 17 dana alkoholisanja sam u mracnoj sobi, ili drogiranja, ili kartanja, bacanja kockice, ma svejedno? Ja bih rekla da ne postoji i nije postojao, nase mame nisu imale tih problema. Neko je letovao u Italiji, neko u Buljaricama, neko na Adi, svako u skladu sa svojim standardom, ali se nije postavljalo pitanje sta je normalan odmor.
A ovde umesto da takav tip ode kod nekog strucnjaka i potrazi savet i malo poradi na svom zivotu i problemima, on razmislja o devojkama i zenidbi i boli ga uvo sto ce nekoj mozda normalnoj devojci da upropasti zivot, kamoli o bilo kakvoj odgovornosti kojoj prema njoj i buducoj porodici mora da ima. E pa, tu devojku treba da boli uvo za svoj sopstveni zivot i ne treba da dozvoli nikom da joj ga narusi, to je poenta mog posta.
Moja najbolja drugarica iz detinjstva je dva puta bila u vezama koje su prerasle u zajednicki zivot,obe je raskinula, a druga je bila sa jednim momkom od pocetka studija 8 godina ukupno (od toga u formalnom braku 2.5 godine),sad u maju je predala papire za razvod.Pri tome ni jedna nema decu, a obe ih zele. Treba biti realan u vezi muskaraca, a zivot je samo jedan i treba ga iskoristiti sto je bolje moguce.
Za tvoj info i devojke sve vise igraju igrice, cak bahato, one facebook igrice itd. Poenta moje price je da ste vi zene mnogo zahtevnije od muskaraca

I za slucaj da nisi videla napisao sam da sam se salio o igranju igara 17 sati dnevno, ali to te nije sprecilo da postavis dijagnozu nekom.:thumbdown:

Izgleda da su za tebe svi muskarci ludi i za psihijatra samo ti nisi. Za razliku od tebe ja necu reci da su sve devojke lude, ali za tebe nisam siguran s obzirom sta pises...

- - - - - - - - - -

A posebno je SMEHOTRESNO sto igranje igrica poistovecujes sa heroinom.:pljus:

Poslednja izmena:
Наравно да смо захтевније.
Комплексније смо ментално. Другачије размишљамо од вас.
Имамо увек за живот више планова.
Водимо домаћинство, мислимо на 100 ствари свакодневно.

То су жене.
И с тим се треба помирити, иначе ништа од заједништва с једном.

A ovde umesto da takav tip ode kod nekog strucnjaka i potrazi savet i malo poradi na svom zivotu i problemima, on razmislja o devojkama i zenidbi i boli ga uvo sto ce nekoj mozda normalnoj devojci da upropasti zivot, kamoli o bilo kakvoj odgovornosti kojoj prema njoj i buducoj porodici mora da ima.

A gde ti vidis neodgovornost?

I za 8 godina nije mogla da proceni da je muskarac LUD? :lol:
I automatski je on KRIV?:lol:
Ona je savrsena.:navodnik:

Poslednja izmena:
Наравно да смо захтевније.
Комплексније смо ментално. Другачије размишљамо од вас.
Имамо увек за живот више планова.
Водимо домаћинство, мислимо на 100 ствари свакодневно.

То су жене.
И с тим се треба помирити, иначе ништа од заједништва с једном.

Planova koje ne mozete da ostvarite i kad puknete onda cete sve frustracije iskaliti na vasim muskarcima.

Vama muskarci uvek vrede 100 puta vise dok nisu vasi nego kad su sa vama. Kad su sa vama u vasim ocima postaju svinje, a ne muskarci.

A onim postom sam cekao da upecam neku kao @Iris na primer kako bi otkrila frustracije.

A reci mi sto je problematicno ako se provede 10 dana odmora igrajuci igrice pa i po 17 sati pod pretpostavkom da se ne izbegavaju obaveze?

Da li je to gore od toga da se potrosi 1000 evra na letovanje narocito kada se uzme u obzir da su prosecne plate 300 evra, a ne 500 ko sto prica Vucic?

Sta je za vas odmor, more? I zasto ja dobijam optuzbu da sam derle ako provedem odmor igrajuci igrice dok nije derle neko ko potrosi ko zna koliko godisnjih primanja na nesto virtuelno i neopipljivo?

To je sustina cele one koske o igricama...

Back