KAKVE ŽENE VOLITE?

Volim ....

• 1. Umiljate

• 2. Opasne

• 3. Inteligentne

• 4. Glupe

• 5. Samosvesne

• 6. Tuđe

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
-Eva-:
Eh, eh, superiorni muškarci... Ne kažem, upoznavala sam ja muškarce koji su bili u svemu skoro savršeni. Sa nekim sa imala vezu, neke sam poznavala poslovno, neke prijateljski, ali u suštini u nekim delikatnim pitanjima svi se oni skoro identično ponašaju.
Tek kad nekoga dobro nagaziš (braneći svoje interese??) spadaju uglađene maske i pokazuje se pravo lice. Kad se muškarac osjeća nadmoćno (nad ženom) on je u suštini dobar, ok, pun razumjevanja, ali kad se na bilo koji način osjeti ugrožen tada postaje tako mali i običan.

E zato volim igranke....neko mora da popusti...da bude "donji"...barem prividno....Na ovaj post bi se mogao primjeniti reciprocitet...sa opaskom da je povrijedjena zena mnogo opasnija

chika_doktor:
E zato volim igranke....neko mora da popusti...da bude "donji"...barem prividno....Na ovaj post bi se mogao primjeniti reciprocitet...sa opaskom da je povrijedjena zena mnogo opasnija

zavisi koji covek ..zavisi koja zena...:|

u stvari, eva je totalno u pravu..tek dok nekog dobro ne ocepis, ne znas ko je...u dobru je lako dobar biti..a malo je onih koji su sposobni da ostanu ljudi i kad su napuseni, ostavljeni i zaboravljeni...

ali to vazi i za muskarce i za zene:|

izgleda sam jedini ja glasao za glupe... care, ala cu ja imati posla tu... mislim, ima ih najvise, a vi se svi kao nesto trudite oko ovih pametnih, umiljatih itd itd...
ne boj'te se, doci ce sve na red... prvo cu one koje se meni svidjaju, a posle cu one kojima se ja svidjam... :lol:

-Eva-:
Tek kad nekoga dobro nagaziš (braneći svoje interese??) spadaju uglađene maske i pokazuje se pravo lice. Kad se muškarac osjeća nadmoćno (nad ženom) on je u suštini dobar, ok, pun razumjevanja, ali kad se na bilo koji način osjeti ugrožen tada postaje tako mali i običan.
A još je gore kad slučajno/nesvesno nagaziš... QQ. :lol:
Ovo podvučeno važi za većinu pripadnika oba pola.

Kakve žene volim?
Mudre. :D

А где су....послушне..,вредне..,да воле децу и хоће да рађају?
Али пошто те опције нису понуђене,што нам говори нешто и о самом постављачу анкете,гласао сам за умиљате.
Ој,Србијо шта си дочекала!

KiZo:
А где су....послушне..,вредне..,да воле децу и хоће да рађају?
Али пошто те опције нису понуђене,што нам говори нешто и о самом постављачу анкете,гласао сам за умиљате.
Ој,Србијо шта си дочекала!
Tako je batice svaka ti cast!

Back