HeBePoBaTaH_
Poznat
- Poruka
- 7.004

Eva, eto vidiš kako su žene pametnice i duhovite. To neizostavno ide zajedno.
I u tome je catch - ja tome ne mogu da odolim : )
Č.R., Hani.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mladi Čoban:Puno žena glasovalo. Puno žena voli žene. Kritično! Koliko ih je ostalo da vole muškarce? Malo, malo! A tek čobane!? Takve majka više ne rađa :-(
HeBePoBaTaH_:To samo znači da Eva- bira muškarce koji su manje inteligentni od nje.
Nije tačno (odgovorno tvrdim) sa nijedan muškarac ne voli "previše inteligentne žene"....
Gazdarica:Jbt, s kakvim se vi to muskarcima druzite...?
Ne, ne, ne ocekujem odgovor...
Gazdarica:Ne, ne mislim da sam predodredjena za bilo sta... Samo, ne prihvatam nista manje od onoga sto moze da me zadovolji... To je sve!
Gazdarica:Onda je stvar u losem odabiru, ili u kriterijumima...
Meni se nije desilo da me muskarac omalovazava na toj osnovi, ili da mu smeta bilo kakav moj uspjeh, poslovne ili finansijske prirode... Naprotiv, uvijek sam imala njihovu podrsku... Stavise, bili su i ponosni na mene, ako bih postigla nesto vrijedno pomena...
Da ne bude zabune, ja savrseno dobro znam da postoje i drugaciji muskarci, ali ne petljam sa takvima... I, zbog svih onih divnih muskaraca koje sam imala zadovoljstvo poznavati, smeta mi kada se cijelom njihovom polu pripisuje osobina, iznesena u ovom topicu...
Gazdarica:Naravno, draga, samo nisam mogla da izdrzim, a da se ne pobunim protiv takve kvalifikacije muskaraca...
Odoh sada da ne kvarim temu o zenama, mada bih imala jos sta reci...
Btw. u ovoj temi nisam glasala zato sto ne mogu da se odlucim samo za jednu od ponudjienih opcija...
Mmm, da, jest', na jednom mestu "svi su divni i blagosloveni", na drugom "svi su svinje i vole samo glupače", pa kad krene kolektivno slaganje, kako da to ne postane istina?Gazdarica:Onda je stvar u losem odabiru, ili u kriterijumima...
Meni se nije desilo da me muskarac omalovazava na toj osnovi, ili da mu smeta bilo kakav moj uspjeh, poslovne ili finansijske prirode... Naprotiv, uvijek sam imala njihovu podrsku... Stavise, bili su i ponosni na mene, ako bih postigla nesto vrijedno pomena...
Da ne bude zabune, ja savrseno dobro znam da postoje i drugaciji muskarci, ali ne petljam sa takvima... I, zbog svih onih divnih muskaraca koje sam imala zadovoljstvo poznavati, smeta mi kada se cijelom njihovom polu pripisuje osobina, iznesena u ovom topicu...