KAKVE ŽENE VOLITE?

Volim ....

• 1. Umiljate

• 2. Opasne

• 3. Inteligentne

• 4. Glupe

• 5. Samosvesne

• 6. Tuđe

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Mladi Čoban:
Puno žena glasovalo. Puno žena voli žene. Kritično! Koliko ih je ostalo da vole muškarce? Malo, malo! A tek čobane!? Takve majka više ne rađa :-(

Zašto žena ne bi mogla imati sklonost ka ženi, a da nije sexualna orjentacija u pitanju .... pa valjda su žene i sestre i majke i prijateljice .... valjda voliš kad je tvoja sestra samosvesna, prijateljica inteligentna, majka opasnica ;)

Onda je stvar u losem odabiru, ili u kriterijumima...
Meni se nije desilo da me muskarac omalovazava na toj osnovi, ili da mu smeta bilo kakav moj uspjeh, poslovne ili finansijske prirode... Naprotiv, uvijek sam imala njihovu podrsku... Stavise, bili su i ponosni na mene, ako bih postigla nesto vrijedno pomena...
Da ne bude zabune, ja savrseno dobro znam da postoje i drugaciji muskarci, ali ne petljam sa takvima... I, zbog svih onih divnih muskaraca koje sam imala zadovoljstvo poznavati, smeta mi kada se cijelom njihovom polu pripisuje osobina, iznesena u ovom topicu...

Gazdarica:
Meni se nije desilo da me muskarac omalovazava na toj osnovi, ili da mu smeta bilo kakav moj uspjeh, poslovne ili finansijske prirode... Naprotiv, uvijek sam imala njihovu podrsku... Stavise, bili su i ponosni na mene, ako bih postigla nesto vrijedno pomena...
Da ne bude zabune, ja savrseno dobro znam da postoje i drugaciji muskarci, ali ne petljam sa takvima... I, zbog svih onih divnih muskaraca koje sam imala zadovoljstvo poznavati, smeta mi kada se cijelom njihovom polu pripisuje osobina, iznesena u ovom topicu...

Poenta ovog topića je u nama ženama ... a ne u muškarcima oko nas ....:) mislim da je to jasno .... to što ti težiš takvim i takvim muškarcima dokazuje tvoju samosvest i inteligenciju .... ali ima mnogo žena koje se pronalaze upravo u onim drugim grupama, koje trpe neke tamo muškarce zbog svoje gluposti.

Naravno, draga, samo nisam mogla da izdrzim, a da se ne pobunim protiv takve kvalifikacije muskaraca...
Odoh sada da ne kvarim temu o zenama, mada bih imala jos sta reci...
Btw. u ovoj temi nisam glasala zato sto ne mogu da se odlucim samo za jednu od ponudjienih opcija...

Eh, eh, superiorni muškarci... Ne kažem, upoznavala sam ja muškarce koji su bili u svemu skoro savršeni. Sa nekim sa imala vezu, neke sam poznavala poslovno, neke prijateljski, ali u suštini u nekim delikatnim pitanjima svi se oni skoro identično ponašaju.
Tek kad nekoga dobro nagaziš (braneći svoje interese??) spadaju uglađene maske i pokazuje se pravo lice. Kad se muškarac osjeća nadmoćno (nad ženom) on je u suštini dobar, ok, pun razumjevanja, ali kad se na bilo koji način osjeti ugrožen tada postaje tako mali i običan.

Gazdarica:
Mmm, da, jest', na jednom mestu "svi su divni i blagosloveni", na drugom "svi su svinje i vole samo glupače", pa kad krene kolektivno slaganje, kako da to ne postane istina? :lol:
To je toliko individualno, ne razumem zašto tako pričate...
Lično poznajem stvarno dosta tih kojima smeta kada im "žena odgovara ki da je muško" :lol: ali poznajem i ove druge, pametniji su uglavnom prosto - sami došli do svojih stavova, na gluplje su uticale pametne žene. A ima nečega i u osobinama muškarca.
Ko je sam umiljat, valjda voli te umiljate, a?
Eto ja nisam, pa me nerviraju "umiljati" muškarci, a ima ih bms...
I tako... 8-)

Back