LePiaf
Domaćin
- Poruka
- 4.858
Nisam je chuo, ali je ne volim.Vragolasta Amfibija:jel da je pesma fix you od coldplay nikakva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam je chuo, ali je ne volim.Vragolasta Amfibija:jel da je pesma fix you od coldplay nikakva.
Nije.To za genija je projekcija.Lexa:Pa onako, nije nešto...
Frozen daje prejake komentare i onda misli da će ga svi pogledati umiljato i reći da je genije... Meni baš takav genije treba u životu, ništa manje ni više! Zato ga sparuju, znaju moje potrebe!![]()
bravo eva!!!je l si videla kako se foliraju-Eva-:Pokušala sam da razmišljam na muški način i glasala za "umiljate".
Znam da nijedan muškarac ne voli previše inteligentne žene.
Mom oku više prijaju prijatne, umiljate žene, nego neke suvoparke kao npr. Madlen Olbrajt i Karla del Ponte. One su i opasne i u jednu ruku glupe, samosvjesne jesu, a i tuđe su (srećom).Mogu one biti koliko hoćete pametne i inteligentne, ali da sam ja muškarac ne bih ga mogla izvaditi na njih ni da ih popi*am.
-Eva-:He he, pa naravno da se mora bar malkice biti gluplji od njih.
Primjer, moj bivši dečko kao razumije se u popravku automobila i jednom prilikom pomaže nekom komšiji da ugradi masku za migavce, poziciju i rikverc lampe na nekom kamionu. Ja se dosađujem, njima nešto ne ide od ruke i ja onako usput rekoh "Kako bi bilo da okrenete obratno tu masku, jer mi se čini da migavac nije bijele boje nego rikverc lampica?" Natmureno me pogledaše obojica u isti tren.
Da su rekli bar hvala, ali ni to.![]()
Ko to kaže - ko to laže?HeBePoBaTaH_:To samo znači da Eva- bira muškarce koji su manje inteligentni od nje.
Nije tačno (odgovorno tvrdim) sa nijedan muškarac ne voli "previše inteligentne žene"....
je l ti volis?HeBePoBaTaH_:To samo znači da Eva- bira muškarce koji su manje inteligentni od nje.
Nije tačno (odgovorno tvrdim) sa nijedan muškarac ne voli "previše inteligentne žene"....