KAKVE ŽENE VOLITE?

Volim ....

• 1. Umiljate

• 2. Opasne

• 3. Inteligentne

• 4. Glupe

• 5. Samosvesne

• 6. Tuđe

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa onako, nije nešto...

Frozen daje prejake komentare i onda misli da će ga svi pogledati umiljato i reći da je genije... Meni baš takav genije treba u životu, ništa manje ni više! Zato ga sparuju, znaju moje potrebe! :roll:

Lexa:
Pa onako, nije nešto...

Frozen daje prejake komentare i onda misli da će ga svi pogledati umiljato i reći da je genije... Meni baš takav genije treba u životu, ništa manje ni više! Zato ga sparuju, znaju moje potrebe! :roll:
Nije.To za genija je projekcija.
Moj jedini komentar bio je: ..................,a ako je to jako onda ne znam sta nije. :confused:

Ah, zaboga, Frozen, da li misliš da sam mislila na taj komentar? :?
Projekcija..... :lol:
Pa dobro, ovde ima pacovi od dva kila ko zec...
Ja nisam nigde radio ja sam penzioner...
Ja sam penzioner, učio sam neke škole, ja sam neki veliki drmr...

Ti si me presisla sto se emotivnog razvoja tice.....a nocas me baz iznervirao na onoj temi mister "nepristrasni"....naso da drugima moralise a on pljuje po celom narodu izvaljujuci Austrofilske recenice..... :roll:
Eto,ti si pronikla u srz mog postovanja na forumu a to je da sve ubedim da sam genije! :mrgreen:

Jesil' ovaki bio kad si bio mali? :P
DSC00907-web.jpg

I onaj Klik, bre, kad se zeza OK je, ali kad počne da vređa - zlu ne trebalo...:shock:
Stvarno pretera... Videla sam ga nekoliko puta. I onda dođe i kaže kako je fin jer ne baca smeće po ulici :lol:
E, ima nas raznih, stvarno:lol:

Ne.Ja sam prvo bio plav....pa mi otpala sva kosa...pa sam bio celav..... a na krju crn.U vreme mog bebstvovanja nije bilo kompova.....al sam zato pojeo muvu i cepao kuvar......i jos u jaslicama sam bio glavni,zdipio trotinet i tuko se sa svim ostalima koji su hteli da ga otmu.....bio sam najjaci...niko nije bio jaci od mene sa 2-3 godine....pa zajednicko kakenje u one male plasticne nose.....to su bili dani.....kad su kevu vodili u porodilistu da me doji,samo su rekli:"On je onaj sto se najglasnije dere".....4,5 kila......nije mala stvar izvuci to carskim rezom.....keva mi i dan danas nabija komplex krivice i zbog carskog reza i jer je morala da primi 146 injekcija u bulju...hormonalna terapija,bla,bla,bla,........a ima i tamnijih stvari moje bebske biografije koje bi da zaobidjem.....

Pokušala sam da razmišljam na muški način i glasala za "umiljate".
Znam da nijedan muškarac ne voli previše inteligentne žene.
Mom oku više prijaju prijatne, umiljate žene, nego neke suvoparke kao npr. Madlen Olbrajt i Karla del Ponte. One su i opasne i u jednu ruku glupe, samosvjesne jesu, a i tuđe su (srećom). :D Mogu one biti koliko hoćete pametne i inteligentne, ali da sam ja muškarac ne bih ga mogla izvaditi na njih ni da ih popi*am.

-Eva-:
Pokušala sam da razmišljam na muški način i glasala za "umiljate".
Znam da nijedan muškarac ne voli previše inteligentne žene.
Mom oku više prijaju prijatne, umiljate žene, nego neke suvoparke kao npr. Madlen Olbrajt i Karla del Ponte. One su i opasne i u jednu ruku glupe, samosvjesne jesu, a i tuđe su (srećom). :D Mogu one biti koliko hoćete pametne i inteligentne, ali da sam ja muškarac ne bih ga mogla izvaditi na njih ni da ih popi*am.
bravo eva!!!je l si videla kako se foliraju:lol: vole inteligentne a cim se pojavi neka u ka ke se u gace:lol: i opasne:roll: to samo u krevetu ili na flert terenu,ja ne znam muskarca koji voli opasne u zivotu!
ja sam isprobavala razne taktike s muskarcima i mogu reci da najbolje prolazi kad si pametna koliko i on ili za dlaku manje(da moze da te nauci necemu,to im je jako bitno)i da si nezna zena koja moze da se bori sa zivotom ali joj je ipak neophodno njegovo cvrsto rame da se osloni na njega,i nezasita u sexu
to je sve sto zele:lol:

He he, pa naravno da se mora bar malkice biti gluplji od njih.
Primjer, moj bivši dečko kao razumije se u popravku automobila i jednom prilikom pomaže nekom komšiji da ugradi masku za migavce, poziciju i rikverc lampe na nekom kamionu. Ja se dosađujem, njima nešto ne ide od ruke i ja onako usput rekoh "Kako bi bilo da okrenete obratno tu masku, jer mi se čini da migavac nije bijele boje nego rikverc lampica?" Natmureno me pogledaše obojica u isti tren.
Da su rekli bar hvala, ali ni to. :lol:

-Eva-:
He he, pa naravno da se mora bar malkice biti gluplji od njih.
Primjer, moj bivši dečko kao razumije se u popravku automobila i jednom prilikom pomaže nekom komšiji da ugradi masku za migavce, poziciju i rikverc lampe na nekom kamionu. Ja se dosađujem, njima nešto ne ide od ruke i ja onako usput rekoh "Kako bi bilo da okrenete obratno tu masku, jer mi se čini da migavac nije bijele boje nego rikverc lampica?" Natmureno me pogledaše obojica u isti tren.
Da su rekli bar hvala, ali ni to. :lol:

Ha ha ha ..... pa gde da ti kažu hvala pa još i da priznaju da si u pravu :)

Back