Kakve zene privlacite?

Moram malo da trolujem,smorila sam se danas..:mrgreen:
Dakle od svog ovog jadikovanja i zalbi kako nema normalnih riba za vasu malenkost,jel vam je ikada palo na pamet da recimo svojim ponasanjem,drzanjem,odnosom prema zenama,tj svakom svojom recju i potezom vi zapravo privlacite odredjen tip zene?
Tipa ako je neko namazan,ili nadobudan,hladan,misli da se sa parama sve potrebe zadovoljavaju,ili ako govori kako su zene niza bica,ili manipulant,ili agresivan,taj ce tesko da privuce normalnu ribu(tj ta ce pobeci brzinom svetlosti:lol:)....
Mislite o tome i mozda se jednom devojka i vrati iz vecea:lol:
giphy.gif

:mrgreen:
Хировите, ексцентричне.

Pa nesto mi se cini da neki mesaju sta je pitanje....kakve selekcionisete ili kakve vam se najagresivnije namestaju...
Jer , ako si visok, nabildovan prirodno , onda ce one popishulje sto se loze na bildere da te napadaju nema veze sto nemaju sanse ni za lek...

Da pokazem na videu sta 99% zena cini a svi logicari i muskarci smatraju to obmanom i lazima...

-zagrli me , popijmo i onda svako svojoj kuci

-mnogo puta sam rekla ne, ali hoces neces ja sam lepilo za takve tipove....

Zene su ubedjene da ako su dovoljan broj puta rekle ne ili ispale uzdrzane da su time pokazale ono sto muskarci zovu postenje ili cak CAST...(retke su zene koje uopste razumeju sta je cast a i danasnji muskarci, mada iskreno ne bih forsirao cast kao drustveni oblik ponasanja, ima tu puno negativnog)...
Zene zaborave da i kad hoce takodje nekoliko puta kazu ne iz zaebancije, da se otresu negativnih emocija sto nisu bile startovane od tipova od kojih su zelele da budu, ili sto je neka druga bila bolja od njih nekom...
Ili da bi izgledale teze...

Medjutim, i u spotu i u realu , muskarci znaju , kad je prodje to pocetno , kad se opusti, kad se zabavi, njoj proradi njen sebicluk i sebi ugadja tako sto je bas zabole za to sta ce biti sutra....i onda daje i sakom i kapom...
Posto je moralno svedeno na minimum, a samokontrola svedena na interes zene (koji izuzetno radi posao, jer ne da nista za dz, sve mora da naplati, pa makar joj to bilo njena zelja i uzivanje.....) onda se to prikazuje u tim trenucima kad sebicnost pobedi sopstveni interes.....jer je interes u drugom smislu....
Interes i samokontrola kroz interes naravno jacaju ego i samovolju , narcisoidnost i to je glavni generator tolike narcisoidnosti zena danas....uspostavljena samokontrola preko interesa...

Kad se iscudjavaju kako ne primecuju sve nekorektne pozicije koje cine, jednostavno je slucaj osobe koja kupuje i odlucuje o svetu iz svoje fotelje ispred TV....
Sa takvima treba izbegavati razgovor....Ako te stvarno interesuje da budes covek, izadji iz kuce, iz fotelje i pogledaj stvarno kako je, ko kome cini sta i jel to stvarno u redu, a ne kao snobovi i pozerke, kad skupljaju donaciju za gladne u africi , ponekad se sale, da to cine da bi tako podrzavale svoju liniju, jer kad se sete tih gladnih u africi iz solidarnosti i one ne jedu...

Ali to nije humanost to je ruganje.....i samopomoc kroz ruganje....

I kod zena postoji slican metod.
I najveca muskomrziteljka ce kao stati na stranu muskaraca u smislu treba pustiti konja da nekad i odmori i da se napase travice, ili zelene ili one izmedju nogu.....
Samo nanizi oblici svesti ce u tome videti preobrazaj takve zene i saosecanje.......prosecan srpski seljak ili forumas....

Nozeve treba drzati na masini naostrene....
To znaci da svaki pokusaj zena, bez obzira da li je svesno odradjen kao kod muskomrziteljki , feministkinja ili feminista (da muski nizi oblici ce zarad pice da urade svasta, kao i za zlato i jos lakse) da primene ovaj metod sazaljenja ili nazovi saosecanja na grame treba ostro napasti i kazniti...
Izadji iz fotelje, iz komfora licne koristi ako hoces da te shvatimo kao nekog ko hoce da pogleda stvari kakve jesu...bez proseravanja i foliranja i hvatanja poena za novu demagogiju...

Recimo sad sam na putesestviju po EU i da vidite uopste nije tako rdjava ponuda.Salecu me svakojake europske koleginice:mrgreen: sve su rade da se rekreiraju i da se svojim kucama vrate sa lepim uspomenama:whistling:.Madjarska je bila ludilo i pomislih da je to vrh kad ono Austrija jos ludje rekoh sebi e to je ful al ne lezi vraze Nemacka ih potuce do kolena.Ostadoh ovde i preko plana da na obali Rajne sebe oporavljam i banjam od svakojakih stresova.Slovacka me jos ceka i brinem se da li ce to moje srce moci da izdrzi.:hahaha:

Ala ti lupetas

Back