DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
Mnogo ti pitaš.
ko pita ne skita
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo ti pitaš.
Хировите, ексцентричне.Moram malo da trolujem,smorila sam se danas..
Dakle od svog ovog jadikovanja i zalbi kako nema normalnih riba za vasu malenkost,jel vam je ikada palo na pamet da recimo svojim ponasanjem,drzanjem,odnosom prema zenama,tj svakom svojom recju i potezom vi zapravo privlacite odredjen tip zene?
Tipa ako je neko namazan,ili nadobudan,hladan,misli da se sa parama sve potrebe zadovoljavaju,ili ako govori kako su zene niza bica,ili manipulant,ili agresivan,taj ce tesko da privuce normalnu ribu(tj ta ce pobeci brzinom svetlosti)....
Mislite o tome i mozda se jednom devojka i vrati iz vecea
![]()
![]()

Kakvi su muski visi oblici i postoje li uopste?
Pa cesce nego zenski visi oblici....
marlon

izmami zeni osmeh i zavrsio si pola skidanja... ostalo ce sama navrat nanosOpisi taj primerak...
brando..![]()

To fercera kod nizih vrsta...merlinka trazi vise..![]()

Recimo sad sam na putesestviju po EU i da vidite uopste nije tako rdjava ponuda.Salecu me svakojake europske koleginicesve su rade da se rekreiraju i da se svojim kucama vrate sa lepim uspomenama
.Madjarska je bila ludilo i pomislih da je to vrh kad ono Austrija jos ludje rekoh sebi e to je ful al ne lezi vraze Nemacka ih potuce do kolena.Ostadoh ovde i preko plana da na obali Rajne sebe oporavljam i banjam od svakojakih stresova.Slovacka me jos ceka i brinem se da li ce to moje srce moci da izdrzi.
![]()