Црнка или смеђа, светли тен, белкиња, очи свеједно или можда плаве, у просеку више волим коврџаву косу али свеједно. Обавезно да има облине и да за почетак осећа хемију према мени.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
od Azijatkinja meni je Korejke cine najlepse, al sta znam, nisam bio da tvrdim.Ja bih voleo riđu sa plavim očima, plave oči su nešto najlepše na planeti kod žena, pa plave pa posle plavih, mogu i brinete.
Najviše volim nežnu, glatku kožu.
Mogu i mišići, butine, stomak, listovi, ali umereno. Ali obožavam obline, guza, butkice, grudi. Volim i uski struk a može i tiba. Može i debeljuca. Nisam ljubitelj visokih i mršavih. Može i crnkinja i kineskinja, japanka. Ali prvo iz irske i škotske pa švedske pa ruskinje, pa španije, italije, francuske. Kosa duga ali može i kratka. Valjda sam sve rekao i naveo. Hehe a da, boja kože bela ako je riđa, a ako je plava može bronza pa sve ostalo.
A kao vidiš razliku. Haha Šalim se, ne znam, ja ne vidim, zavisi iz kog dela koreje... Hahahaod Azijatkinja meni je Korejke cine najlepse, al sta znam, nisam bio da tvrdim.
Riđe kao iz irske ili škotske, a ruskinje i šveđanke plave, plave...Rusikinje i Svedjanke su ti retko ridje, Svedjanke su plave uglavnom, Ruskinja ima svakakvih
Evo ti žena tvog života, hehe. Nemoj samo da se izbedačiš još više. HahaЦрнка или смеђа, светли тен, белкиња, очи свеједно или можда плаве, у просеку више волим коврџаву косу али свеједно. Обавезно да има облине и да за почетак осећа хемију према мени.
Haha, a poceo sam da primećujem razlikeA kao vidiš razliku. Haha Šalim se, ne znam, ja ne vidim, zavisi iz kog dela koreje... Hahaha
Imas u Rusiji nard Udmurte oni su vecinom ridji xD googlajRiđe kao iz irske ili škotske, a ruskinje i šveđanke plave, plave...
Video, neverovatno, stvarno. Da mi kaže jedna udmurtanka, daj ud trt mrt. HahaHaha, a poceo sam da primećujem razlike
Imas u Rusiji nard Udmurte oni su vecinom ridji xD googlaj
Црнка или смеђа, светли тен, белкиња, очи свеједно или можда плаве, у просеку више волим коврџаву косу али свеједно. Обавезно да има облине и да за почетак осећа хемију према мени.
Evo ti žena tvog života, hehe. Nemoj samo da se izbedačiš još više. Haha
Ali je i jako lepa i slatka a ima i obline i prelep osmeh, uglavnom je prirodna.kakava je ko grivu da ima.
nije moj tip iskreno, al vidim zasto bi se nekom svidela. Ja nesto ne padam na kovrdžavu kosu, a i sam sam kovrdzavAli je i jako lepa i slatka a ima i obline i prelep osmeh, uglavnom je prirodna.
I ja sam kao kovrdžav odnosno gusta kosa u talasima ali sam jako kratko ošišan i stavljam gel onako na gore kao jež.nije moj tip iskreno, al vidim zasto bi se nekom svidela. Ja nesto ne padam na kovrdžavu kosu, a i sam sam kovrdzav
Crnkinje kad su zgodne imaju najbolje telo, moje misljenje, isto vazi i za muskarce, napucan crnac u vecini slucajeva bolje izgleda od napucanog belca.Od nabrojanog nemam neki tip,
mada sam shvatio da su mi belkinje ubedljivo najprivlacnije od svih rasa
Aha znaci fak fak fak i fak.Hahaha… fotografija forumasica i forumasa![]()
Dzemjs Blondina.![]()
Ovakve.
Za moju ukus prenašminkana.Ali je i jako lepa i slatka a ima i obline i prelep osmeh, uglavnom je prirodna.
Da. Gledam neke korejske serije. Prelepe cure.od Azijatkinja meni je Korejke cine najlepse, al sta znam, nisam bio da tvrdim.
Rusikinje i Svedjanke su ti retko ridje, Svedjanke su plave uglavnom, Ruskinja ima svakakvih
LSD?Црнка или смеђа, светли тен, белкиња, очи свеједно или можда плаве, у просеку више волим коврџаву косу али свеједно. Обавезно да има облине и да за почетак осећа хемију према мени.
Masta je cudoTrebao si temu: kakve preferirate a kakve imate?
Šta imate od toga kakve želite??
Sve zene volim bez obzira na boju kose ili rasu, volim duge noge i dobru guzu ,zene sa humorom,opustene,sa lijepim osmijehom, ne volim ukocene i proracunate,skrtice.Da li volite brinete, smeđe, plave...
Da su svetlog tena ili tamnije.
Da su belkinje, crnkinje, žuta rasa...
Crne,smeđe,plave,zelene oči.
Šta sve od ovoga volite i u kojoj kombinaciji?
Ja najviše volim smeđokose, sa crnim ili braon očima. Blago tamnopute, ali bele rase. Naravno mogu i ostale da prođu, u zavisnosti od nijansi koje meni odgovaraju.
E da, žene sa osmehom, nikad ozbiljne.Sve zene volim bez obzira na boju kose ili rasu, volim duge noge i dobru guzu ,zene sa humorom,opustene,sa lijepim osmijehom, ne volim ukocene i proracunate,skrtice.
Objasni i rečima. Hehe
Mislim, opiši, pa da ti nađem. HeheObjasni i rečima. Hehe