- Poruka
- 29.367
Nerviraju me one koje koketiraju sa svima a nije im to nekakav sastavni deo posla.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Mislim da nema nijedne forumasice za neizbegavanje
Ovde na forumu izbegavam komunikaciju sa 90% žena jer su 90% njih "pustile mudašca" što bi rekao @georgejune, isto imam nekoliko imena sa kojima komuniciram, to je toliko postalo bezobrazno i bahato a od mene se očekuje da klimam glavom i da govorim "U pravu si", što ja očigledno NE radim i ne pada mi na pamet.
Ja imam tu par njih sa kojima nešto malo ponekad proćaskam i to je sve.A i ne volim Bog zna koliko da komuniciram sa ženama.
Da.Totalno odbojno.Ovde na forumu izbegavam komunikaciju sa 90% žena jer su 90% njih "pustile mudašca" što bi rekao @georgejune, isto imam nekoliko imena sa kojima komuniciram, to je toliko postalo bezobrazno i bahato a od mene se očekuje da klimam glavom i da govorim "U pravu si", što ja očigledno NE radim i ne pada mi na pamet.
dođi na turnir , ne sviraj ...One koje dobro igraju šah.
Дошао си на тему коју је покренуо тип који о женама може да има само два мишљења; јебоби и небијебо.Ma ne izbegavam nijednu. Zasto bih?
Pa da.To je osnovna podela i posle idu dodatne.Дошао си на тему коју је покренуо тип који о женама може да има само два мишљења; јебоби и небијебо.![]()
Ili bi hteo bi ali mu ne daju.Дошао си на тему коју је покренуо тип који о женама може да има само два мишљења; јебоби и небијебо.![]()
Ajde ne troluj temu.Ili bi hteo bi ali mu ne daju.
Srećan rođendan i sve najbolje odMomci da se malo pristojno ponašamo na temi, šta mislite? Danas mi je rođendan i nemojte da mi kvarite divan dan, ljubi vas Bebica pliz![]()
SRECAN RODJENDAN! NAZALOST DANASNJI DAN JE TUZANMomci da se malo pristojno ponašamo na temi, šta mislite? Danas mi je rođendan i nemojte da mi kvarite divan dan, ljubi vas Bebica pliz![]()
Hvala, divan siSrećan rođendan i sve najbolje od![]()
Slažem se, tuga pregolema. Zato bi svi trebali da pokušamo da budemo bolji ljudi i širimo samo pozitivnu energiju.SRECAN RODJENDAN! NAZALOST DANASNJI DAN JE TUZAN
Pa da.To je osnovna podela i posle idu dodatne.
Inače sve forumašice i moderatorke sa kojima bih se j.ebao sam već obavestio o tome.
Mislim važno mi je da svaka od njih to zna.
Jednostavno rečeno: voliš devojke, izbegavaš žene.Izbegavam nezainteresovane, sponzoruse, malogradjanke, one koje zvocaju, feministkinje, ambiciozne, frigidne, razvedene sa decom, udovice, stare zene. Zasto bih bio sa takvima?
Ali zato mi nije potrebno da je ona kuvarica, ona koja bi me finansirala, ne mora da je nevina iako sam ja nevin, ne mora da bude jedino sa mnom vec moze da ima i svalere, itd, ko jos daje takve uslove, malo ko.
U sustini, da. To ovih dana provaljujem. I to da, zapravo, ne zelim brak, mozda cak ni pravu vezu, bar za sada. Samo zensku osobu - devojku i deljenje emocija i strasti s njom.Jednostavno rečeno: voliš devojke, izbegavaš žene.
Ja te potpuno razumem, po meni je "devojka" žena koja još uvek nije prsla. Nije da ih krivim ali to je činjenica.U sustini, da. To ovih dana provaljujem. I to da, zapravo, ne zelim brak, mozda cak ni pravu vezu, bar za sada. Samo zensku osobu - devojku i deljenje emocija i strasti s njom.
A one "smotane", što se isprepadaju i ćute? Njih preskočiKarijeristkinje (pravnice naročito), tetovirane, pušačice, narkomanke, alkoholičarke svih nivoa, debele, ekstremno mršave, ravne kao daske, mišićave, oklembešene, umišljene, one koje mnogo pričaju, one koje nemaju domaće vaspitanje i manire, neobrazovane, Romkinje, one koje ne znaju i ne žele da nauče da kuvaju, kafićarke...
Mislim da sam sve pobrojao.