Od kada sam raskinuo sa devojkom sam sam, i mogu reći da sam se preporodio i da mi odgovara da budem sam. Ne verujem da bih ikada više uplovio u ozbiljnu romansu, jednostavno nije vredno ni truda ni živaca. Nikad ne reci nikad, ali za sada je tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve preko 35 je život samleo.
Psihički devastirane,fizički ruinirane.
Gde tu ima života?
Ako tu pronalaziš život.Onda ga možeš pronaći i u kravi,kornjači,labudu..šupljoj bukvi.
Zaista ne znam kakvu vrstu života ti tu pronalaziš.
Očigledno da osobe pune života predstavljaju jako širok pojam.
@Mystic+
Nemoj tako.Od kada sam raskinuo sa devojkom sam sam, i mogu reći da sam se preporodio i da mi odgovara da budem sam. Ne verujem da bih ikada više uplovio u ozbiljnu romansu, jednostavno nije vredno ni truda ni živaca. Nikad ne reci nikad, ali za sada je tako.
Hoćeš primer?Sreća pa te niko više ne shvata ozbiljno.
Slobodan čovek oslobođen je svih želja i strasti.Nemoj tako.
To je nezdravo.
Ozbiljno.
A nezavisne feministkinje sve za tobom potrčale, pa ti jadan moraš da ih izbegavaš..Od finansijski i stambeno nezavisnih, radikalnih feministkinja i onih kojima je jezik brži od pameti.“
„Od svih, ali ako moram da dam konkretan odgovor – od ljubomornih i od onih koje su nezadovoljne sobom pa žele da mi isisaju svaku trunku pozitivne energije.“
Ustvari hoćeš dva primera.Sreća pa te niko više ne shvata ozbiljno.
Ovo je zanimljivo.Produži dalje![]()
Repliciraš tekstu?A nezavisne feministkinje sve za tobom potrčale, pa ti jadan moraš da ih izbegavaš..
Pa takve te ne bi ni pogledale.
Ovo je zanimljivo.
Upravo je Teodora u stvarnom životu dobila 7 dana ignora zbog vrlo sliične reakcije.Samo što nije rekla produži dalje nego ej aj ćao .... vidimo se sutra.
To ničim izazvano otkačinjanje ... ne znam kako da razumem.
Imaš li neko objašnjenje pre nego odreagujem.

Ignor do kraja večnosti i nazad.Meni je svejedno, radi šta hoćeš![]()
Ignor do kraja večnosti i nazad.
Zbogom zauvek.

Tekst se sam napisao?Repliciraš tekstu?
Ti ćeš to što tražiš najbolje u kasapnici naći.Umisljene,koje se prave pametne,feministkinje,debele,pusacice,ukratko sve
I meso izbegavamTi ćeš to što tražiš najbolje u kasapnici naći.
Dajte mi pedeset kila mesa, bez mozga, slanine i nikako da nije dimljeno.
Gle sad ću da otvorim temu...I meso izbegavam

Ti imas preko 35?Sreća pa te niko više ne shvata ozbiljno.
Kako ono kazu na zapadu, ne gadjaj kamenjem ako zivis u kuci od stakla ili tako nesto.Ne smeš da razmišljaš na taj način, kako to prazna jer si sama. Nađi sreću u sebi.
Zar da čekaš na današnje muškarce da te usreće, vidiš da su svi šonjavi i blesavi.
Ako ti naiđe neki baš ekstra onda mu daš šansicu, ako ne naiđe molim lepo, imaš svoj život, mir, ispunjena si.
Ja sam sungl već godinama (bez ozbiljne veze) i plus nemam dece, biološki sat otkucava, ali šta da radim? Da se deprimiram? Pa sutra mogu da odem pod zemlju i zato ne dam nikome i ničemu da me spušta i kvari raspoloženje.

Kako ono kazu na zapadu, ne gadjaj kamenjem ako zivis u kuci od stakla ili tako nesto.
On je barem samo zene odredjenih godina popljuvao, ti sve redom![]()