Kakve žene izbegavate?

Sve preko 35 je život samleo.
Psihički devastirane,fizički ruinirane.
Gde tu ima života?
Ako tu pronalaziš život.Onda ga možeš pronaći i u kravi,kornjači,labudu..šupljoj bukvi.
Zaista ne znam kakvu vrstu života ti tu pronalaziš.
Očigledno da osobe pune života predstavljaju jako širok pojam.
@Mystic+

Sreća pa te niko više ne shvata ozbiljno.

Od finansijski i stambeno nezavisnih, radikalnih feministkinja i onih kojima je jezik brži od pameti.“

„Od svih, ali ako moram da dam konkretan odgovor – od ljubomornih i od onih koje su nezadovoljne sobom pa žele da mi isisaju svaku trunku pozitivne energije.“
A nezavisne feministkinje sve za tobom potrčale, pa ti jadan moraš da ih izbegavaš.. :rotf:

Pa takve te ne bi ni pogledale.

Ne smeš da razmišljaš na taj način, kako to prazna jer si sama. Nađi sreću u sebi.

Zar da čekaš na današnje muškarce da te usreće, vidiš da su svi šonjavi i blesavi.

Ako ti naiđe neki baš ekstra onda mu daš šansicu, ako ne naiđe molim lepo, imaš svoj život, mir, ispunjena si.

Ja sam sungl već godinama (bez ozbiljne veze) i plus nemam dece, biološki sat otkucava, ali šta da radim? Da se deprimiram? Pa sutra mogu da odem pod zemlju i zato ne dam nikome i ničemu da me spušta i kvari raspoloženje.
Kako ono kazu na zapadu, ne gadjaj kamenjem ako zivis u kuci od stakla ili tako nesto.

On je barem samo zene odredjenih godina popljuvao, ti sve redom :)

Kako ono kazu na zapadu, ne gadjaj kamenjem ako zivis u kuci od stakla ili tako nesto.

On je barem samo zene odredjenih godina popljuvao, ti sve redom :)

To je potpuno izvađeno iz konteksta sa druge teme i jedan od razloga zašto ljudi napuštaju forum. Jer ima tako nekih koji prate, pamte, zapisuju svaki post i samo čekaju da iskoče iz mraka i da kažu neku gadost.

Od sad ću normalno da razgovaram samo na pp. Široke narodne mase nisu za kvalitetne razgovore. Uopšte mi ne imponuje što me pratiš po forumu! Doviđenja!

Back