Toxique
Domaćin
- Poruka
- 3.810
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto se nežnost poistovećuje sa pokornošću?![]()
Nikada se među muškarcima nisu slavile takve žene
nemoj da mi okretjete temu na njeznost zhene
tema je jsana

jer nema nikakve veze sa ženskom snagomOk.
Zašto se krhkost poistovećuje sa pokornošću?![]()
Moja reč ima težinu jker sam muško. Onakve žene su slavile druge žene, ali nije se primilo jer većina ipak voli muškarce.to ti kazesh
Moja reč ima težinu jker sam muško. Onakve žene su slavile druge žene, ali nije se primilo jer većina ipak voli muškarce.

To pali samo kod drugih žena koje očito ne shvataju muškarce. I to je ok, ako si lezbejka.Žene koje odbijaju da se podrede predstavljaju simbol slobode, hrabrosti i samostalnosti.
ne volimo naučnu fantastikuTo pali samo kod drugih žena koje očito ne shvataju muškarce. I to je ok, ako si lezbejka.
Prvo i osnovno, ne ***** ti nju nego ona tebe. Ti su tu samo objekat zadovoljavanjaNe razumem. Ttreba da ***** Svarceneger zenu da ne bih ispao sovinista?
primitivizam.Prvo i osnovno, ne ***** ti nju nego ona tebe. Ti su tu samo objekat zadovoljavanja
Ne vole debele zene,Pilatus i Ozempi nemaju nikakve veze sa pokornoscu.Današnja žena iz snova sve češće se zamišlja kao krhka i nežna figura. Trend ka pokornosti ne ogleda se samo u društvenim odnosima, već i u načinu na koji se oblikuju ideali lepote. Nekada su se slavile snažne žene koje su u teretani gradile mišiće i samopouzdanje, dok se danas sve više promoviše slika „pilates devojke“ – vitke, suptilne, gotovo eterične.
Kardašijanke uklanjaju implante, poznate ličnosti drastično smanjuju obime tela zahvaljujući lekovima poput Ozempika, a društvene mreže preplavljuju slike žena koje kao da žele da zauzmu što manje prostora. Umesto znoja i snage, u prvi plan dolazi nežno kretanje, sanjive „šetnje zgodnih devojaka“ i estetika koja podseća na tišinu i povučenost.
Ovaj pomak u idealima lepote otvara pitanje: da li se od žena očekuje da budu neprimetne, da se povuku i nestanu u sopstvenoj krhkosti? Dok se nekada moć merila snagom i prisustvom, danas se sve češće meri sposobnošću da bude lagana, tiha i gotovo nevidljiva.
Zašto muškarci obično žele pokorne žene?
Pogledajte prilog 1833369
naprotiv, to je simbol razvijenog društvaprimitivizam.
kaze se q rebroJa bih platio da mi lome lopaticu
problem je sto se sve vise brakova razvodi, muskarci, a i zene to vide, i onda se boje uopste i da se uzimaju, da se ne slupaju kao mi, neki - ja isto da sam ozenio pokornu umesto ove .$#$%$&.., mozda bih i dalje imao brak, ali je nepokorna bila izazovnija, da se ne lazemo... u stvari ona je mene pokorila i porazila tek sadanemoj da mi okretjete temu na njeznost zhene
tema je jsana
За почетак да је нормална, то је увек на цени.