NastyNensy
Domaćin
- Poruka
- 3.777
jes ... 200 puta dnevno dok ribica ne pocrveni i pocne da place 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
......stizu laskave porukice ,tipa '...gde si machko nezajazljiva"........"......tigrice iskoristi me i baci ,ali vishe puta "........."........oduvek sam znao da se dobro torbash (naravno sinnke) " ....................i tako to ,pa se samopouzdanje dize i dize..............
NEVER MIND.... dovoljno sam svesna sebe da mi takve porukice niti dizu niti spustaju samopouzdanje...
samo me je interesovalo, koji q.rac bilo ko ima sta da prica na temu da li sam normalna ili ne (zbog toga sto uzivam u sexu) i sl....
btw mogla sam da pocnem temu i sa drugarica moje drugarice pa od njene drugarica drugarica je......
...........isto se tako moze postaviti pitanje :....."koji q.rac ti to svima prichash ako ti uzivash u sexu a ne o prichanju o istom ...." ...........![]()

A zasto ti uopste tako intimne stvari poveravas poznanici
Zar nije dovoljno ako vec hoces da joj se pohvalis da kazes imam seks veoma cesto a ne bas da joj izneses tacnu racunicu ...ona svakako ima neki problem jer ne zna sta hoce , a ti koliko si uvredila njenog decka ili uopste to svakako posto ti nisu prijatelji ne moze da ostane medju njima ...mislim zasto mora da zna ceo grad koliko puta dnevno praktikujes seks![]()
od drugarice se "pretvorila" u poznanicu upravo zato sto sam saznala (na zalost prekasno) da ne ume da drzi jezik za zubima.....

Pa naravno kad ti zavidi i zeli da bude kao ti a nema sa kim![]()

Apsolutno si u pravu... divim se tvojim postovima, ne koje vise necu odgovarati
ti si moj idol![]()

nda =Itijana ima sex sa svojim dragim vise puta (5-6) dnevno
........................koji je njoj bio qr.ac da se "takmici" u sexu i da dodje do neke brojke, ako ona uopste ne voli sex

pa, šta znam.
realno, s nekim je i jednom dosta.
a s nekim ti se čini da ti ni ceo život ne bi bio dosta.
to zavisi od broja i intenziteta "potresa" koje neko izaziva u meni.
ako nema "ono nešto", ako se ne zacrvenim već pri samoj pomisli na njega, džaba sve.
![]()

dakle... moja poznanica (nekada dobra drugarica) se sokirala kada je cula da volim sex i da ga upraznjavam u (po njenom misljenju) "prevelikim" kolicinama... jer ona je ipak vise od god dana u vezi sa deckom a nikad nije osecala potrebu da imaju sex vise od 1 dnevno... tako je ona odlucila (iz xy razloga) da proveri da li ce ZAVOLETI SEX s deckom ako ga cesce ima, posto njen dragi nije razumeo njenu preteranu zelju za sexom ona je objasnila (otprilike ovako) "tijana ima sex sa svojim dragim vise puta (5-6) dnevno, pa me zanima da li je sex zato bolji i da li zato vise uziva u njemu", na sta je on bio u fazonu "ma ona je zavisna od sexa, obicna ninfomanka"?!?!?!?!?!?!?!? msm boli me ...... sta ko misli, medjutim oni su (na meni sasvim nepoznat nacin) dosli do te teme (moje sex-ualne zavisnosti?!?!?!?!?!) sa novim deckom moje drugarice...
pa mene zanima... da li mozda vi imate ideju.. pod br 1 koji je njoj bio qr.ac da se "takmici" u sexu i da dodje do neke brojke, ako ona uopste ne voli sex, i pod br 2 sta imaju kome da pricaju o tome sa nekim i da analiziraju moju zavisnost (dolazeci do teme da li je to normalno zdravo ili ne)...![]()
![]()
![]()
pa, ja cu prvo ozbiljno da odgovorim, a onda cu nesto i da pitamdakle... moja poznanica (nekada dobra drugarica) se sokirala kada je cula da volim sex i da ga upraznjavam u (po njenom misljenju) "prevelikim" kolicinama... jer ona je ipak vise od god dana u vezi sa deckom a nikad nije osecala potrebu da imaju sex vise od 1 dnevno... tako je ona odlucila (iz xy razloga) da proveri da li ce ZAVOLETI SEX s deckom ako ga cesce ima, posto njen dragi nije razumeo njenu preteranu zelju za sexom ona je objasnila (otprilike ovako) "tijana ima sex sa svojim dragim vise puta (5-6) dnevno, pa me zanima da li je sex zato bolji i da li zato vise uziva u njemu", na sta je on bio u fazonu "ma ona je zavisna od sexa, obicna ninfomanka"?!?!?!?!?!?!?!? msm boli me ...... sta ko misli, medjutim oni su (na meni sasvim nepoznat nacin) dosli do te teme (moje sex-ualne zavisnosti?!?!?!?!?!) sa novim deckom moje drugarice...
pa mene zanima... da li mozda vi imate ideju.. pod br 1 koji je njoj bio qr.ac da se "takmici" u sexu i da dodje do neke brojke, ako ona uopste ne voli sex, i pod br 2 sta imaju kome da pricaju o tome sa nekim i da analiziraju moju zavisnost (dolazeci do teme da li je to normalno zdravo ili ne)...![]()
![]()
![]()
dakle... moja poznanica (nekada dobra drugarica) se sokirala kada je cula da volim sex i da ga upraznjavam u (po njenom misljenju) "prevelikim" kolicinama... jer ona je ipak vise od god dana u vezi sa deckom a nikad nije osecala potrebu da imaju sex vise od 1 dnevno... tako je ona odlucila (iz xy razloga) da proveri da li ce ZAVOLETI SEX s deckom ako ga cesce ima, posto njen dragi nije razumeo njenu preteranu zelju za sexom ona je objasnila (otprilike ovako) "tijana ima sex sa svojim dragim vise puta (5-6) dnevno, pa me zanima da li je sex zato bolji i da li zato vise uziva u njemu", na sta je on bio u fazonu "ma ona je zavisna od sexa, obicna ninfomanka"?!?!?!?!?!?!?!? msm boli me ...... sta ko misli, medjutim oni su (na meni sasvim nepoznat nacin) dosli do te teme (moje sex-ualne zavisnosti?!?!?!?!?!) sa novim deckom moje drugarice...
![]()
![]()
pa, ja cu prvo ozbiljno da odgovorim, a onda cu nesto i da pitam
dakle, odgovor:
tvoja drugarica je sa svojim deckom pricala o tvojim sexualnim podvizima, jer iako to ne bi trebale da rade, devojke (narocito ako su mladje) sa svojim decacima dele tajne svojih drugarica, ne bi li time stvorile instant bliskost sa njima, a cesto da bi "porazgovarale" na neku skakljivu temu, koju se ne usudjuju sa njima da pretresu inace...u ovom slucaju broj sexualnih odnosa kojim je ona, ocigledno nezadovoljna...
e, sad pitanje, koje nije zlonamerno, nego me zaista zanima odgovor, a, najvise sa tehnickog stanovista
elem, koliko sam shvatila, ti i tvoj decko imate u proseku 5-6 odnosa dnevno, svaki dan? ukoliko uzmem u obzir da je trajanje prosecno dobrog sexa oko pola sata sa sve predigrom, mene zanima kako uspete da tri sata dnevno, najmanje, odvojite samo za sex? je li to u cugu, ili razbacano u toku dana? da li nocu, ili u toku 24 sata? jel imate vi posao, fakultete, zivite zajedno, neke obaveze? da li, na primer ti kuvash, ili se vidjate sa prijateljima, sredujete kucu, izlazite uvece? jer, priznajem, ja da zivim i sa Al Pacinom, sa kojim bih sexualno opstila neprestano, ni uz najbolju volju ne bih iznasla tri sata slobodno svaki dan za sex...i to tri sata minimum, ako je neki bas, bas zesci sexulani trip, onda se satnica i povecava...
zaista me zanima odgovor

![]()
![]()
misim, sta si mi sad ti rekao?kako debeli uvek nadju vremena da grickaju tako tijana uvek nadje vremena za sex
way to go![]()
pa, ja cu prvo ozbiljno da odgovorim, a onda cu nesto i da pitam
dakle, odgovor:
tvoja drugarica je sa svojim deckom pricala o tvojim sexualnim podvizima, jer iako to ne bi trebale da rade, devojke (narocito ako su mladje) sa svojim decacima dele tajne svojih drugarica, ne bi li time stvorile instant bliskost sa njima, a cesto da bi "porazgovarale" na neku skakljivu temu, koju se ne usudjuju sa njima da pretresu inace...u ovom slucaju broj sexualnih odnosa kojim je ona, ocigledno nezadovoljna...
e, sad pitanje, koje nije zlonamerno, nego me zaista zanima odgovor, a, najvise sa tehnickog stanovista
elem, koliko sam shvatila, ti i tvoj decko imate u proseku 5-6 odnosa dnevno, svaki dan? ukoliko uzmem u obzir da je trajanje prosecno dobrog sexa oko pola sata sa sve predigrom, mene zanima kako uspete da tri sata dnevno, najmanje, odvojite samo za sex? je li to u cugu, ili razbacano u toku dana? da li nocu, ili u toku 24 sata? jel imate vi posao, fakultete, zivite zajedno, neke obaveze? da li, na primer ti kuvash, ili se vidjate sa prijateljima, sredujete kucu, izlazite uvece? jer, priznajem, ja da zivim i sa Al Pacinom, sa kojim bih sexualno opstila neprestano, ni uz najbolju volju ne bih iznasla tri sata slobodno svaki dan za sex...i to tri sata minimum, ako je neki bas, bas zesci sexulani trip, onda se satnica i povecava...
zaista me zanima odgovor
misim, sta si mi sad ti rekao?
da sam debil?
da nemam dovoljno sexa?
da grickam? shta?
uostalom, nisam tebi postavila pitanje, vec zeni koja iz sopstvenog iskustav prica
jel imas ti 6 sexa dnevno? ako imas, kazi kako stignes, ako nemas brishi!