tijana.n
Zainteresovan član
- Poruka
- 116
dakle... moja poznanica (nekada dobra drugarica) se sokirala kada je cula da volim sex i da ga upraznjavam u (po njenom misljenju) "prevelikim" kolicinama... jer ona je ipak vise od god dana u vezi sa deckom a nikad nije osecala potrebu da imaju sex vise od 1 dnevno... tako je ona odlucila (iz xy razloga) da proveri da li ce ZAVOLETI SEX s deckom ako ga cesce ima, posto njen dragi nije razumeo njenu preteranu zelju za sexom ona je objasnila (otprilike ovako) "tijana ima sex sa svojim dragim vise puta (5-6) dnevno, pa me zanima da li je sex zato bolji i da li zato vise uziva u njemu", na sta je on bio u fazonu "ma ona je zavisna od sexa, obicna ninfomanka"?!?!?!?!?!?!?!? msm boli me ...... sta ko misli, medjutim oni su (na meni sasvim nepoznat nacin) dosli do te teme (moje sex-ualne zavisnosti?!?!?!?!?!) sa novim deckom moje drugarice...
pa mene zanima... da li mozda vi imate ideju.. pod br 1 koji je njoj bio qr.ac da se "takmici" u sexu i da dodje do neke brojke, ako ona uopste ne voli sex, i pod br 2 sta imaju kome da pricaju o tome sa nekim i da analiziraju moju zavisnost (dolazeci do teme da li je to normalno zdravo ili ne)...
pa mene zanima... da li mozda vi imate ideju.. pod br 1 koji je njoj bio qr.ac da se "takmici" u sexu i da dodje do neke brojke, ako ona uopste ne voli sex, i pod br 2 sta imaju kome da pricaju o tome sa nekim i da analiziraju moju zavisnost (dolazeci do teme da li je to normalno zdravo ili ne)...