Kakve su sanse?

santorini:
imao sam visestruki odnos sa devojkom u toku jedne noci,nisam svrsio u nju ali postoji sansa da se semena tecnost zadrzala unutar penisa...da ne duzim vise,dakle zanima me koje su sanse za nezeljenu trudnocu?!

:lol:

pa zavisi !....ako ti se lepi postoji sansa da bude, ako ne ....vise srece drugi put :lol:

znas ono ....ako te ovaj moj kolega BUBNE, odma ces ostati trudna - njemu se to odma lepi...

:lol:

santorini:
imao sam visestruki odnos sa devojkom u toku jedne noci,nisam svrsio u nju ali postoji sansa da se semena tecnost zadrzala unutar penisa...da ne duzim vise,dakle zanima me koje su sanse za nezeljenu trudnocu?!
Pa pazi, ako ti ona stisne pishicu dok si u njoj i nacedi malo, neke shanse postoje... matematicharima ostavljam da procenjuju tacno cifre.
A ti budi sledeci put pametan, pa ga sam ocedi... sipao si nekad majonez iz tube valjda... :roll:

bobba:
znaci ona je trudna

:D
njoj ni ginecolog ne bi bolje pomogao od vas ovde.................hehe :D
Pa naravno da ne bi.Vidis da su ovde svi experti,a ja trudnica koja je pre 6 meseci bila u istom sosu!I jos sam. :lol:
A ako mu riba nije trudna (sto bi ga verovatno najvise obradovalo),malo da se ustrta,pa ce sledeci put ili nabaviti kondom,ili ce posle svakog odnosa ici da se popiski i opere vrsnjaka!

1,75 devojcica, 1,5 decak.
Za horoskopske znakove izbacujemo kvote kasnije.

Da ce ime pocinjati na M, 1,50 .
D ce ime pocinjati na B, 2,20 .
Da ce ime pocinjati na J, 1,25.
Da ce ime pocinjati na A, 1,10.

Back