santorini
Zainteresovan član
- Poruka
- 144
imao sam visestruki odnos sa devojkom u toku jedne noci,nisam svrsio u nju ali postoji sansa da se semena tecnost zadrzala unutar penisa...da ne duzim vise,dakle zanima me koje su sanse za nezeljenu trudnocu?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sanse nisu velike,ali moze da se desi.SAd ako si baxuz...onda ******...Jesi ishao da pishkirishkis u medjuvremenu?santorini:imao sam visestruki odnos sa devojkom u toku jedne noci,nisam svrsio u nju ali postoji sansa da se semena tecnost zadrzala unutar penisa...da ne duzim vise,dakle zanima me koje su sanse za nezeljenu trudnocu?!

Uuuu extra....taman cu lepo da spavam nocas.....PLESsitnihDEMONA:Evo shushka...ala ce se nabrojis...![]()
Sibirka,nemoj da plasis i njega i mene.Sibirka:U toku svakog odnosa,ukoliko se ne koristi zastita,sansa za nezeljenom trudnocom je 50-50% i veca,u zavisnosti od situacije....Naravno,velikog uticaja imaju i plodni,odn.ne plodni dani....
Ja da sam na tvom mestu bi zaboravio na sanse i ostalo, i razmisljao bi koja imena su najlepsa...santorini:imao sam visestruki odnos sa devojkom u toku jedne noci,nisam svrsio u nju ali postoji sansa da se semena tecnost zadrzala unutar penisa...da ne duzim vise,dakle zanima me koje su sanse za nezeljenu trudnocu?!

...idi spremaj pelene i kolicaPeta W.:Ne bash velike,ali....

Dobro je dok umire ... nezgodno je kada umre!Peta W.:Ne bash velike,ali.... nada umire zadnja!![]()
Moze ulazem svu opremu za bebe koju imam....Revolveras:Kvota 1:2 iliti 2,00 ? Moze? Odgovara?

jao, ja chitam "imao sam VIRTUELNI odnos......." pa reko' ovaj nije zdravsantorini:imao sam visestruki odnos sa devojkom u toku jedne noci,nisam svrsio u nju ali postoji sansa da se semena tecnost zadrzala unutar penisa...da ne duzim vise,dakle zanima me koje su sanse za nezeljenu trudnocu?!

Pa ako su joj bili plodni dani, ima prohodne jajovode, zrelu jajnu celiju, itd....onda velike!santorini:imao sam visestruki odnos sa devojkom u toku jedne noci,nisam svrsio u nju ali postoji sansa da se semena tecnost zadrzala unutar penisa...da ne duzim vise,dakle zanima me koje su sanse za nezeljenu trudnocu?!
Irena:))):Pa ako su joj bili plodni dani, ima prohodne jajovode, zrelu jajnu celiju, itd....onda velike!![]()
200 da ce biti muskoPLESsitnihDEMONA:Ajde neka neko iznese procenu, pa da se kladim na 100 evra.
![]()
ali postoji sansa da se semena tecnost zadrzala unutar penisa...da ne duzim vise:Ja ne mogu da verujem koliko ljudi misli da samo ako ne svrsi u devojku sve je ok ? DA SEME JE "PRISUTNO" tokom celog odnosa, pa cak i da ste samo jedan odnos imali u toku noci i ti nisi svrsio u nju,opet postoje solidne sanse da ostane trudna.....
Ebu se a nemaju pojma....uh
hehehehzamisli:Ebu se a nemaju pojma....uh

)pa ste nakon toga produzili...To bi vas moglo "spasiti".